Edhe une besoj se Kaka do te rikthehet tek Milan.Shitja e tij u be thjesht per para,ndaj Galiani heziton ta kerkoje me ngulm ( ceshtje parash).Nuk e di kush e ka nr 22 tek Milani,por ai numer i takon Kakase
Edhe une besoj se Kaka do te rikthehet tek Milan.Shitja e tij u be thjesht per para,ndaj Galiani heziton ta kerkoje me ngulm ( ceshtje parash).Nuk e di kush e ka nr 22 tek Milani,por ai numer i takon Kakase
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
jemi shume afer firmes me aquilanin.
shpresoj te mos na thone se ishte aquilani mister x. prej te fabregas te aquilani....
Qe ne fillim, kjo me Mister X ishte e gjith loje per te equr vemendjen qe Berluskoni nuk do shpenzoj me shume se 25 mil. per lojtare.
Shpresoj ta kem gabim, mbase ne 31 Gusht bejn surprize.
Edhe Aquiliani nuk do ishte i mjaftushem.
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Edhe nese blihet Aquilani nuk eshte kushedi ēfar blerje, do te deshtoje njejte si ne Liverpool dhe Juve... Tipi perveē goditjes se forte nuk ka ndonje cilesi tjeter qe vlene te permendet.
Te pakten do ule Gattuso ne stol. Kjo eshte ajo qe dua. Gattuso ka dhene sa ka dhene te Milani, por nuk eshte me lojtar qe mund te luaje ne formacionin baze te Milanit. Edhe Aquilani do bente pune duke formuar treshen e mesfushes me Van Bomel e Boateng.
Megjithate endrra ime eshte Kaka', e kam akoma ne zemer. Flitej se do shkoje te Interi, por nuk e di ne do mund ta shoh me ate fanelle kete ikone te Ac Milan.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Aquilani lojtar i Milanit.
Aquilani: "Milan, svolta per la mia carriera. Non sono il nuovo Pirlo"
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=59805
Flitet per nji rikthim te mundshem i KAKA.![]()
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Ju ka ra mirė juve nė grup me Barcelonen![]()
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
ta gezoni kete barcen ju te milanit se kishit kohe qe benit tifozllik per te.
vari leshte
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Krijoni Kontakt