Arsyeja qe zgjodha kete emer "Sea Melody" eshte qe vetem melodia e detit eshte ajo qe me qeteson kur un ndihem me e vetmuara ne bote,dhe eshte po e vetmja ajo melodi qe me jep force prap te vazhdoj perpara![]()
Arsyeja qe zgjodha kete emer "Sea Melody" eshte qe vetem melodia e detit eshte ajo qe me qeteson kur un ndihem me e vetmuara ne bote,dhe eshte po e vetmja ajo melodi qe me jep force prap te vazhdoj perpara![]()
Mirėserdhe Melodia e Detit! Kalofsh sa mė bukur nė forum, edhe pse forumi nuk ngjan me melodine e Detit, por gjithsesi ka shumė tema dhe rubrika te veēanta, po ashtu edhe disa anėtare shumė tė sjellshėm nė forum, qe mbase edhe do tė tė japin sado pak nje ndjesi tė tillė!
Kalofsh bukur, dhe paē nė jetėn tėnde, vetėm "melodi deti", po ashtu edhe Diell !![]()
Gjithēka bukur deri ketu![]()
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
Mireserdhe ne kete Forum !
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
una e boj vet kte detin,se ma ka nalu daktorri me u la,mka thon qi ti naze rreziko me u myt ka pesha e ron.ene vallai kur mer molli per cik det filloj tu ja bo me goje:
shuuuuuuuu shuuuuuuuuuuuuuuuuuuu shuuuu-belldaf!!! ky osh det i trazum cik.
ky qetri osh det milankolik, ene bo kshu: kil-kil, peltuq-peltuq... gili-gili......
per tdejte mo shum, du kte detin 2, se mduket sikur jom tu bo dashni mbrek t'ujit.
turqeta mi melodi,ktuna ke per tgjet ene xhenetin, se lene mo detin qi ke per tu knoq tu tnxi resmen, se kshuna osh ktu:bojm plazh ka surrati,ka per tdal naj hunderr qi tna boje per 1 lek.
nete puc puc![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plot : 16-08-2011 mė 06:14
Plot sa e mire moj sa e mire je...
valla i jep hijeshi forumit ti ,kenaqna me ty ,direkt ne sy pot kallzoj...
kjo anetarja e re i pelqejka melodia e detiit,e kujt si pelqene mi plote e.
Lol,ju falenderoj qe shkruajtet,gjithsesi ju pershendes dhe ju uroj cdo te mire.![]()
Krijoni Kontakt