Tetovarja i gezofshe edhe 100 te tjera me nje kenge
Tetovarja i gezofshe edhe 100 te tjera me nje kenge
S’çarmatosem sa t’jetë jeta!
Pershendetje Ximi,kenaqesia eshte e imja sepse sote mare shume urime nga ju,
u falemnderohem shume sinqerishte...
Zoti u dhasht gjithmon te mira dhe juve,paqe,fat,lumturi,dashuri.....
flm miku im...
thnx Blis,c'do te mire per ju...
Te falmnderit Genti,
daniel00 falemderit per urimin tuaj,fat,suksese dhe lumturi patshi edhe ju gjithmon ne jeten e juaj...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
te njejtat urime keni edhe ju,Station,C'do te mire,flm
Yllirian Rex,flm per urimin tend dhe pjesmarjen ne kete teme,
kalofshit bukur,gjitha te mirat ne jeten e juaj...
HMmmmmmm Alem de ... flm per urimin tuaj,Qofshi gjithmon te lumtur ashtu sic jam une sote duke mare keta urime nga miqte e mi![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Izadora,me pare kur isha me e rre thoja: "une dua te jetoj 60 vite,me plak nuk dua te jetoj sepse e kam frige te ardhmen shume,plak dhe sdo mundja te perballoj nga te me hudhin niperit e femijet e mi
por tash e shikoj se sa shpejt iken jeta,dhe edhe sikur 100 vite te jetosh do te te duken kinse ke jetuar shum pak,jeta eshte e shkurter...
flm shume mikesha ime,fat e lumturi edhe per ju mete gjithe ata qe te rrethojn...
ps/ sa per dhuraten,a skishte asgje ne shitore a heheheh....
beje shaka-fjalet jan me te vlefshme...
te pershendes...
Gëzuar ditëlindjen Tetovare !
Urime e nderuara Tetovare Ditelindjen ,si dhe te uroj cdo te mira ne jete(a per iftar apo syfir torten haha)
GEZUAR
Zemer gezuar te jesh gjithmone e shendeshme sepse kurre je mire me shendet cdo gje rregullohet
te puth.....
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Krijoni Kontakt