Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e PORTI_05
    Anëtarësuar
    13-11-2005
    Postime
    290
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    hajt se ne burg e ke vendin..o derjans me gjith soj..
    po ju del horrlliku..

ti ske vra klysha serb..
    sje nga ata trima..
    ti ke vra farkista e rugovista me porosi te klosit..

bllaca ka me ju shti ne bir te minit..

ty me gjith shefa tu..
    hahaa o brari,,derjansi o majc i mire ....s ma ha medje te ket vrar nanje ,,po per te vjedhe ndoshta ..je fantastik brari

Anëtarësuar
    13-11-2005
    Postime
    290
    Qenka ku.rv e keqe ky albin kurti..

nuk kam gabuar kur e kam analizuar kte lahper vite me pare..'

ne nji linje eshte me drashkoviqat..
    ska turp..

kulmi.. e quan clirimtarin e shpetimtarin e kosoves.. SHBA-ne..fuqi koloniale..
    kulmi..

cfar enveruci primitiv..

---

ja cthot botsoti

-

Kurti: Thaçi hajn dhe kukull e SHBA-së

Gazeta e përjavshme gjermane “Shpigel” (Der Spiegel) mbi Kosovën shkruan si për vendin i cili kurrsesi nuk po përparon. Vjedhjet zgjedhore, abuzimet, korrupsioni - e gjithë kjo frenon shtetin më të ri ballkanik.

Në bisedë me këtë gazetë, lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti: "Kosova ndoshta formalisht është shtet i pavarur, por në të vërtetë nuk është sovrane", thotë Kurti, ndërsa “Shpigel” sqaron se mendohet në ndikimin që Beogradi e ka nëpërmjet mësuesve, policëve dhe mjekëve që rrogat marrin nga buxheti i Serbisë.

Mirëpo, Kurti, të cilin “Shpigel” e vlerëson si “elokuent”, si problemin më të madh e sheh pikërisht qeverinë e Kosovës. Sipas mendimit të tij, Hashim Thaçi është “hajni që vjedh nga populli i vet dhe qeveris si kukull e ‘fuqisë koloniale të SHBA-së’”.

Kjo e përjavshme më tej shkruan se pozicioni i Thaçit dukshëm është dobësuar duke marrë parasysh se dyshohet për falsifikimin e zgjedhjeve të kaluara, si dhe faktin se ish-komandanti i UÇK-së është i përfshirë në hetimet për trafikim me organe të serbëve të Kosovës.

bota sot
    -
    Pse vall kombi yne pjell lavire si puna e ketij kurtit ne kohera kritike,,,po ketij qeni kush mund ti dali zote ,ne se del nanje Milloshevic tjeter...po ky plehta pse s meret me serbet por lufton gjithcka qe eshte pro shqiptare ,,,ky e dashka kosoven me shum ,,,edhe ketije do ti dali boja ,,,jepni nje poste se ky vetem ate do ,,se diskretitohet vet se edhe shtepine e shiti gjija per zgjedhjet,,

Anëtarësuar
    13-11-2005
    Postime
    290

Thumbs up

nuk te tha kush ty injorant o enverist derjansi..
    ti je nji kulish i rrafinuar khmer rruzh..
    bashk me tet ate ke marr pjes ne shum vrasje shqiptaresh..
    po po ju dalin..
    :

Gjak Shqiptari Maska e Illyri
    Anëtarësuar
    05-05-2011
    Vendndodhja
    Në tokën shqiptare Dardani
    Postime
    145
    o ky albin kudra dita dites po deshmon se eshte pro serbis, por jane verbue populli/perkrahesit e tij se gjoja ky Albini do tju bashkoj Kosoven me Shqiperine, ndoshta do ta bashkoj, por do ta ndjeke planin e vellait te tije Tadic, siq na propozoj oferten qe gjysen e kosoves ta mer Serbia gjysen Shqiperia qe te jete ne pajtueshmeri me serbet "Shqiperia e Madhe" . . . Duke e pare kta shkite, piken e dobet te Shqiptareve, pra Shqiperine e Madhe, vendosen ta perdorin kete strategji, por siq po shihet u zbuluan shpejte, shpresoj veq populli ta mer vesh.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    qonka mledh kori i zhabave e sorrave ktu
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Gjak Shqiptari Maska e Illyri
    Anëtarësuar
    05-05-2011
    Vendndodhja
    Në tokën shqiptare Dardani
    Postime
    145
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Per Bese derjanas une jam me mish e shpirt per Albanin Kurtin , ndoshta e ke vrejte ne postimete e mia me heret , por te behem real , keto intervista kunder USA nuk po me pelqejne fare .
    hiqu tij o shok sa nuk eshte ber vone, edhe une kam qen pro kti muti, bile kam votue per kete muti'n, por pastaj kisha frike mos fitonte ky muti kur e kuptova se eshte kunder Amerikanve dhe pro Ruseve, Serbeve, Gabeleve sllave,
    ky eshte shprehur shum heret kunder Amerikaneve, por nuk e kisha kuptuar, sepse me kishte verbuar me planin "Shqiperia e Madhe"

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Brari

Qenka ku.rv e keqe ky albin kurti..

nuk kam gabuar kur e kam analizuar kte lahper vite me pare..'

ne nji linje eshte me drashkoviqat..
    ska turp..

kulmi.. e quan clirimtarin e shpetimtarin e kosoves.. SHBA-ne..fuqi koloniale..
    kulmi..

cfar enveruci primitiv..

---

ja cthot botsoti

-

Kurti: Thaçi hajn dhe kukull e SHBA-së

Gazeta e përjavshme gjermane “Shpigel” (Der Spiegel) mbi Kosovën shkruan si për vendin i cili kurrsesi nuk po përparon. Vjedhjet zgjedhore, abuzimet, korrupsioni - e gjithë kjo frenon shtetin më të ri ballkanik.

Në bisedë me këtë gazetë, lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti: "Kosova ndoshta formalisht është shtet i pavarur, por në të vërtetë nuk është sovrane", thotë Kurti, ndërsa “Shpigel” sqaron se mendohet në ndikimin që Beogradi e ka nëpërmjet mësuesve, policëve dhe mjekëve që rrogat marrin nga buxheti i Serbisë.

Mirëpo, Kurti, të cilin “Shpigel” e vlerëson si “elokuent”, si problemin më të madh e sheh pikërisht qeverinë e Kosovës. Sipas mendimit të tij, Hashim Thaçi është “hajni që vjedh nga populli i vet dhe qeveris si kukull e ‘fuqisë koloniale të SHBA-së’”.

Kjo e përjavshme më tej shkruan se pozicioni i Thaçit dukshëm është dobësuar duke marrë parasysh se dyshohet për falsifikimin e zgjedhjeve të kaluara, si dhe faktin se ish-komandanti i UÇK-së është i përfshirë në hetimet për trafikim me organe të serbëve të Kosovës.

bota sot

-
    hashim jio qe e sht hajn po edhe pisi i pisave narren gjdo dit kur thot se jan doganat ne e kosoves ne veri tash po del se ky hashimi esht kaH RREN FORT DHE akcioni po del se na paska qen nje spektakel

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Illyri;

Citim Postuar më parë nga Illyri Lexo Postimin
    o ky albin kudra dita dites po deshmon se eshte pro serbis, por jane verbue populli/perkrahesit e tij se gjoja ky Albini do tju bashkoj Kosoven me Shqiperine, ndoshta do ta bashkoj, por do ta ndjeke planin e vellait te tije Tadic, siq na propozoj oferten qe gjysen e kosoves ta mer Serbia gjysen Shqiperia qe te jete ne pajtueshmeri me serbet "Shqiperia e Madhe" . . . Duke e pare kta shkite, piken e dobet te Shqiptareve, pra Shqiperine e Madhe, vendosen ta perdorin kete strategji, por siq po shihet u zbuluan shpejte, shpresoj veq populli ta mer vesh.
    se kush po del pro serbis dote bindeini ju matufat e hashimit kurse albini po ja qet rrent ne fush hashimit dhe po munduhet me jav qel syt juve patriotave me bateria te kines

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Genti..;

Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Per Bese derjanas une jam me mish e shpirt per Albanin Kurtin , ndoshta e ke vrejte ne postimete e mia me heret , por te behem real , keto intervista kunder USA nuk po me pelqejne fare .
    o genti nuk dote thot qe gjdo gje qe vjen nga amerika esht mjalt o zotri nese kosova esht shtet ajo duhet te tregohet shtet neraste kurt rrezikohet shteti edhe mikut duhet te kundershtohet e jo te vajtosh as kush nga pattit ne kosove nuk esht kunder amerikes as albini po albini edhe mikut i thot ktu e ke gabim po ne shiqiptaret jemi larg realitetit edhe izraeli e ne disa raste nuk pajtohet me ameriken kur esht ne pytje sovraniteti mos harro por prap jan aleat

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •