BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
Pse vall kombi yne pjell lavire si puna e ketij kurtit ne kohera kritike,,,po ketij qeni kush mund ti dali zote ,ne se del nanje Milloshevic tjeter...po ky plehta pse s meret me serbet por lufton gjithcka qe eshte pro shqiptare ,,,ky e dashka kosoven me shum ,,,edhe ketije do ti dali boja ,,,jepni nje poste se ky vetem ate do ,,se diskretitohet vet se edhe shtepine e shiti gjija per zgjedhjet,,
o ky albin kudra dita dites po deshmon se eshte pro serbis, por jane verbue populli/perkrahesit e tij se gjoja ky Albini do tju bashkoj Kosoven me Shqiperine, ndoshta do ta bashkoj, por do ta ndjeke planin e vellait te tije Tadic, siq na propozoj oferten qe gjysen e kosoves ta mer Serbia gjysen Shqiperia qe te jete ne pajtueshmeri me serbet "Shqiperia e Madhe" . . . Duke e pare kta shkite, piken e dobet te Shqiptareve, pra Shqiperine e Madhe, vendosen ta perdorin kete strategji, por siq po shihet u zbuluan shpejte, shpresoj veq populli ta mer vesh.
qonka mledh kori i zhabave e sorrave ktu
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
hiqu tij o shok sa nuk eshte ber vone, edhe une kam qen pro kti muti, bile kam votue per kete muti'n, por pastaj kisha frike mos fitonte ky muti kur e kuptova se eshte kunder Amerikanve dhe pro Ruseve, Serbeve, Gabeleve sllave,
ky eshte shprehur shum heret kunder Amerikaneve, por nuk e kisha kuptuar, sepse me kishte verbuar me planin "Shqiperia e Madhe"![]()
o genti nuk dote thot qe gjdo gje qe vjen nga amerika esht mjalt o zotri nese kosova esht shtet ajo duhet te tregohet shtet neraste kurt rrezikohet shteti edhe mikut duhet te kundershtohet e jo te vajtosh as kush nga pattit ne kosove nuk esht kunder amerikes as albini po albini edhe mikut i thot ktu e ke gabim po ne shiqiptaret jemi larg realitetit edhe izraeli e ne disa raste nuk pajtohet me ameriken kur esht ne pytje sovraniteti mos harro por prap jan aleat
Krijoni Kontakt