Close
Faqja 104 prej 114 FillimFillim ... 45494102103104105106 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,031 deri 1,040 prej 1136
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Nje dite po i bija nje numri te Shqiperise dhe s'me pergjigjej. Bjer e bjer e me doli, por si duket i kisha rene gabim numrit te fundit dhe s'ishte personi qe kerkoja. Pasi u sqaruam dhe i kerkova te falur e mbyllem paqesisht. Shume paqesisht! (lol)
    Pas nja nje ore, bjen telefoni dhe ai me pyet, a te doli numri qe kerkoje. Po po i thashe, thanks. Pra, ai aksidentalisht ka numrin tim, keshtu qe ndonjehere mire eshte te fshihet ID.
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    une asnjehere nuk i pergjigjem numrave privat,kur do te mbahet anonim,pse te flasi me nje njeri pa identitet,ka nje sher ne mest,nuk dua te behem pjese e saj.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Ne kemi librin e telefonit te qyatetit dhe aty shkruan numri me adrese te plote.30 vjet ne Gjermani nuk me ka shqetesuar njeri.Edhe kur gabimishte me ka telefonuar dikush me ka kerkuar falje.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Asgje te keqe nuk ka nese hap tel thirrjeve me nr anonim. Eshte ne doren tende pastaj ta lejosh ose jo talljen, nese telefonata anonime ka kte pikesynim. Ska te beje aspak me kulturen kjo gje.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e Lordlover
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Münster Germany
    Postime
    168
    Nuk e kam plotėsisht tė qartė , nese pyetja ishte ti pėrgjigjesh njė telefonate private, apo tė pėrhapesh numrin privat tė dikujt tjeter.
    Mendoj qe nuk ka asgjė tė keqe nėse i pėrgjigjesh njė telefonate me privat numer. E hap telefonin , pergjigjesh , nese ti konstaton se nuk ia vlenė tė vazhdosh bisedėn, e lutė qė mos tė shqetėsoje mė me thirrje, e pershndet dhe mbyllė telefonin.
    Nėse e pėrhap numrin e dikujt tjeter pa lejen e ti, ėshtė munges edukate.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Edhe une nuk e kuptoj dot, nejse po mundohem te pergjigjem. Me duket ti do te dish nese dikush te merr me numer privat edhe ti e zbulon se cili ka qene numri privat. Nuk ka ndonje gje te keqe. Kur dikush te merr me numer privat edhe je kurioze pse te mos kerkosh me teper kush ishte numri.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e tr0p0jan
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    ATJe Ku S`Ke Qene NDoNJeHeRe Ti.
    Postime
    101

A eshte telefoni origjinal?

Pershendetje !

Nqs eshte ndonje qe tme ktheje nje pergjigje,mire do bente

Kam nje Ferrari Vertu,Menu eshte Kineze,Prodhuar ne U.K nga kompania Nokia,Dizenjuar eshte ne Kine. Mund tme thote njeri : Si dallohet eshte apo jo origjinal ky TeL ???

...... Kendshem ne vazhdim .....
    ŧć®ĸФШЭŠ

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Pėrshendetje

Shumė e vėshtirė pyetja,mirėpo po ta jap njė pergjigje jo ndoshta 100% tė sakte;menu kineze ndoshta ndrrohet,i prodhuar nė U.K nga Kompania Nokia!!!!!ēudi,pastaj dizajnuar nė Kinė d.m.th ;sikur t'ishte prodhim Kinez ēdo gjė normale ,kjo vlen edhe pėr Iphone tė cilėt vetem Kapaket i kan nga Aple,e vetmja mundėsi ėshtė qė Ferrari yt nėse i pranon 2 kartela tė jetė origjinal Kinez ;ky ėshtė mendimi im????

P.S---Unė e kisha shansin ta bleja Iphone 4 nė Kosovė 1 javė para vetė Amerikanėve,kėto ēudira edhe ndodhin mos u shqėtėso.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-06-2010
    Postime
    94
    shif ne sitin oficial te atij telefoni, per te bere check IMEI dhe nese shfaqet aty atehere e ke origjinal.

PS.: IMEI eshte nje kod me shifra e ke mbrapa telefonit vetem hiqi baterine.

Rrespekt,
    TheG.
    ███████████
    HOLLANDA
    ███████████

i/e regjistruar Maska e tr0p0jan
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    ATJe Ku S`Ke Qene NDoNJeHeRe Ti.
    Postime
    101
    K.i EPERM Flm per pergjigjen.Ky Tel qe kam une merr vec nje karte,dhe kur me erdhi nga jashte automatiksiht e njofti karten Shqiptare,dmth pa ndonje Zhbllokim sic behet me tel tjere.Problemi qendron qe mua po ma kerkojne diku tek 2500 $ por mesa shof un ne Internet shkon dhe me shume,per kte arsye po pyesja !!!!

SDi c`eshte ky LLoj TeL.
    ŧć®ĸФШЭŠ

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •