kam problem me te shikuarit njerzit ne sy perse kjo me ndodh ?
psh si shoku apo ndonje familjar tjeter disi si smundem ti drejtohem drejt e ne sy perse ?
kam problem me te shikuarit njerzit ne sy perse kjo me ndodh ?
psh si shoku apo ndonje familjar tjeter disi si smundem ti drejtohem drejt e ne sy perse ?
nuk eshte ndonje gjo alarmante o doniii. Nuk i shef sivjet do ti shofesh mot . mjafton ti thuah vetes shifi njerzit ne sy here tjeter . ska te keqe ketu dhe po nuk i pe, mjafton te jesh i drejt dhe i beses, that's all...
hahaha ok thnx man
Nese e shikon tjetrin ne sy tregon vemendje dhe respekt ndaj atij qe po flet.Perpiqu njehere![]()
Nje fjale popullore Thote:" Ata qe nuke te shikojne ne sy kur te folin,nuke jan te mire"
mund te jete shenje ndrojtjeje.....perballu me te..dhe do te te kaloje me kohe......
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
jo ne pasqyre nuk kam problem me shiqu veten ne sy
po psh ne shkoll kur jam para profesorit aj me shikon ne sy un smundem disi ta shikoj disi si kur e shikoj ne sy me duket vetja qe po genjej diqka
edhe kam problem i msheli syt shum shpesh psh njerin me shpesh apo tjetrin edhe shoket me kan thene per kete po un u kam thene se di pse me ndodh dmth i mbylli shum shpesh syt por jo te dyt perniheri por her tjetrin e her njerin
munges vetbesimi!
,ushtro pak ta rrespektosh veten,
do shofesh sa cudibers do jesh athere
Siē tha TETA mė lart, nė njė far mėnyre ėshtė mungese vetėbesimi!
E them, sepse e kam tė njejtin hall. Nė fakt, unė i shikoj nė sy njerėzit kur flasin, por jo pėr gjatė kohė. Disi mė kap sikleti. Kėshtu qė i shikoj njerėzit nė sy kur flasin pėr 5 sekonda, pastaj njė sekond lėviz gotėn qė ndodhet nė tavolin, i shikoj prap nė sy pėr 5 sekonda, shikoj duart e mija 1 sekond, pastaj prap 5 sekonda... dhe ashtu gjithė kohėn.
Nuk ėshtė nė rregull, por ja qė e bėj. Ndjehem nė siklet po i shikova mė gjatė. Mė duket sikur njerėzit qė i shikoj, ndjehen tė ngushtuar, tė ofenduar nga shikimet e mija, sikur nuk janė tė lirė. Nuk e di tamam ta shpjegoj as vetė.
Krijoni Kontakt