Close
Faqja 24 prej 48 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 473
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    ....ahahahahahaha...ju rroft ajo "shumica" myslimane nder shqiptare juve.....ahahahahhahah....99% e shqiptareve e pijne rakine.....ahahahahahahahahah....e more vesh se sa tunxh je??!!
    E pijne, por i thone vetes "muslimane". Per nje "Zot" budalle, vec kjo eshte me rendesi. Nuk e ka problem t'ia futesh pak, ate e pengon t'ia futesh ne teresi.

Pyetja eshte sa thelle ia kane futur shqiptaret Allahut? Deri ne gjysme apo me teper? Kur mer parasysh gjitha dukurite ne shoqerine shqiptare, te cilat paraqesin kundershtim te drejtperdrejt me kerkesa te Kuranit, pledoj per alternativen e dyte te pergjegjes.

Por nuk di dihet.
    Kryesorja eshte se jemi "muslimane".

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga BriCjapi Lexo Postimin
    O Njeri,,

ti duhet te jesh i vertet,,para te gjithave,,,sepse Anija ne te cilen ndodhen Shqiptaret,,

mund te jet edhe nje anije,,qe ndodhet vetem Vellau i jot qe esht katolik zem shembull,,,dhe ne anijen tjeter..vetem nje Pakistanez qe esht Musliman,,

ti duhet te ndiheshe i privilegjuar,,,,te jetosh nje Moment Historik,,ku tju deshmosh Familjes tende,,vellait tend,,apo Shqiptarve,,vellezerve tu te gjakut,,

qe nuk don asken ne bot me shum se Ata,,,se nuk don askend me shum ne bot se familjen tende!! e cila ashtu si familja jote qe jeton posht kulmit te shtepis tende,, esht Familja Shqiptare,,qe jeton posht Kulmit te Flamurit Shqiptar,,,
    i nderuari bri cjapi,

Ne europen moderne, ku une jam rrit dhe mesuar, me kane preokupuar humanistet me nje gje, NACIONALIZMI, SHOVINIZMI, dhe FASHIZMI jane elementet me te tmershme qe i shkaterojn shoqerite dhe sjellin mbi njerezit mallkim dhe tmerr.

Europjani MODERN nuk mburet me epitetet e lartpermendura, por, ai mburet me gjakun dhe me fene, dhe i permbledh keto epitete ne fjalen e pershtatshme dhe te respektuar PATRIOT. Dije se cki babushi ketu eshte ne fund e ne kry PATRIOT i klases me te larte......une edhe pse nuk e kam kultivuar shkollarisht gjuhen shqipe, kam konzumuar libra ne shqipe panderprere, qendroj nder shqiptare, dhe sic e sheh, e kam vullnetin te kontriboj per mirekuptim nder shqiptaret. Menyra ime eshte paksa joortodokse, por pasiqe jam njeri, e pershtatim kuvendin sipas vendit.

Te GARANTOJ, se vendimi im, se cilin ta shpetoj, do te mirej mbi bazat me te larta te etikes dhe moralit............gje qe ndoshta do te kish per rezulltim shpetimin e pakistanezit para vellaut.....i lutem Zotit qe mos te gjindem ASNJEHERE ne nje situate te tille........

tung
    albanish by nature

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Shih '' MAGJYPET '' ja falen Gjergjin grekut

Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    sote lloj lloj plehre thote jam shqipetare,,,

por shqipetaret e vertete japin jeten per atdheun e kombin jo per fene dhe partite

gjergj kastrioti eshte hero i shqiperis, skan pse i fusin hundet kosovaret dhe maqedonsit ne punet e shqiperis, le te kujdes per herojt e tyre dhe ta len gjergj kastriotin tone rehat se per ta vleresuar e vleresojm ne dhe jo ata nuk e kuptoj se car pune kan muslimanet kosovare dhe maqedons me gjergj kastriotin pse duhet te perzihen muslimanet e ketyre vendeve me ceshtjen e shqiperis pse nuk shohin shtetet e tyre

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Kegta zagare islame i urrejne jo vetem figurat Kombetare, por edhe Shqiptaret ne pergjithesi.

Jetojne vetem fizikisht ne trojet Shqiptare, ne mendje, me sjellje, me te menduar, ne te veshur, e shumecka tjeter, jane harape...
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-07-2011
    Postime
    90
    Si duket ne kete forum ka njerez me te meta mendore ,akoma nuk bejne dallim nga ajo FETARE de KOMBETARE ,kete me se miri ua shpjegoi ky teroristi krishter Norvegjez.

Perse mundoheni qe cdo here tua impononi te tjereve ate qe mendoni ju? .Ndaleni njehere dhe futeni ne perdorim trurin se perndryshedo ju ndryshket,

p.s. ai qe ofendon , vetem se e tregon ate se shte gabim

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=I84uA...mbedded#at=207

Degjoheni me vemendje ... Se ky tipi eshte me te verte interesant .

A mund te quhet shqiptar nje person qe shan c do gje shqiptare ' Skenderbeun , Nene Terezen , Adem Jasharin, Bajram Currin. Isë Boletini' ? A mund te thuhet qe kjo fe qe aj perfaqeson eshte ne dobi te shqiptareve ?

Nqs disa 'mulsimaneve' ju pengon e verteta , nuk eshte faji im. Adresohuni te ky personi qe po flet .
    ky hoxhe, une per veten time edhe pse i perkase fes muslimane, ket hoxhe nuk e krahasoj as me nje qen! eshte hoxhe idiot, i prishte ne zemer, injorant, dhe perqames ne populle shqiptar! leh si qeni i qartun, para disa njerzve te pa arsimuar! ec more qen i keq kryje obligimin tuja fetar, e mose u merre me punet e shtetit! e as mose u merre me punet e kombit!

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    po cfar prisni nga arabat turqit ????? ti duan
    Partizoni

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-07-2011
    Postime
    90
    Terroristi Breivik: Skënderbeu hero i krishterë

E hëne 25 Korrik 2011 12:19

Një auto-intervistë e gjatë e terroristit norvegjez gjendet në internet si pjesë e një manifesti 1.500 faqesh ku glorifikohet krishtërimi dhe përbuzen popujt myslimanë. Në këtë dokument voluminoz, autori i vrasjes së 93 njerëzve dhe plagosjes së 97 të tjerëve përmend me dhjetëra herë Shqipërinë dhe shqiptarët.

Detaje të këtyre dokumenteve janë botuar në numrin e sotëm të “Gazeta Shqiptare”.

Breivik ka hartuar një listë, sipas tij, me "heronjtë europianë" të cilët kanë qenë atletë të Krishtërimit dhe pjesë të kryqëzatave kundër myslimanëve, mes tyre është dhe Skenderbeu. Breivik e përshkruan Gjergj Kastriotin si “pjesëtar i kryqëzatave dhe hero i shqiptarëve të krishterë, disa herë i referuar me emrin e tij islamik, Skënderbeu".

Terroristi norvegjez flet me përbuzje kundër Perandorisë Osmane që sipas tij ka pushtuar vendet e Ballkanit. Në manifestin e tij, Breivik ka një qëndrim të qartë proserb dhe shpeshherë i referohet burimeve nacionaliste serbe për të dhënë shifrat e popullsisë shqiptare në Kosovë. Një nga burimet e tij është gjithashtu Wikipedia dhe arrin deri atyre sa t'i quajë shqiptarët bashkëpunëtorë të nazizmit. Sipas tij, problematikë janë edhe shqiptarët e Maqedonisë të cilët "janë terroristë që bashkëpunojnë me Al Kaedën".

Ai përmend gjithashtu rrezikun për atentate terroriste në Shqipëri kundër amerikanëve në vitin 1993. Të bën përshtypje që Breivik flet me përbuzje dhe me sens negativ për aktet terroriste. Ndërkohë, i riu norvegjez njeh deportimin që Greqia i bëri çamëve. "Vetëm pas Luftës së Dytë Botërore, u deportuan rreth 25 mijë çamë nga Greqia në Shqipëri", thuhet në manifestin e tij. Ndërsa, shqiptarët e sotëm ai i përshkruan si antieuropianë dhe sinjalizon: "Kujdes kur i ndeshni, ata mund të duan tiu grabisin". Terroristi liston edhe partitë që sipas tij, janë jo-islamike, Partinë Demokristiane dhe Bashkimi për të Drejtat e Njeriut.

Andres Breivik, në "manifestin" e tij ka theksuar se në veprimet e tij është nxitur që më 1999, kur Norvegjia iu bashkangjit bombardimeve të NATO-s ndaj Serbisë.

Në tekstin i cili është një kombinim i ditarit, udhëzimeve për bërjen e mjeteve plasëse dhe trakteve politike, autori, thekson se kjo fushatë ka qenë gabimisht e drejtuar kundër “ vëllezërve tanë serbë, të cilët deshën të dëbojnë shqiptarët në Shqipëri”.

Faqja 24 prej 48 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •