me kujtohet kur kemi ngrene karamele zana, sigursiht kendonim dhe kengen![]()
me kujtohet kur kemi ngrene karamele zana, sigursiht kendonim dhe kengen![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 18-07-2011 mė 14:38
I LOVE GOD
j&g
Ne fb eshte nje faqe vitet 90 te nxjerr mallin me gjera te ndryshme qe kemi bere/ngrene. nuk e besoj se ka me si keto ne shqiperi. Kam gjet disa ketu qe i afrohen por si karamele zana ska.
I LOVE GOD
j&g
Vetem se duhet pasur kujdes me endrrat : duhet te jesh ne kontroll te tyre , se perndryshe do ngelesh nje femije i parritur ose i pazhvilluar , i zhytur ne keto endrra .
You have to grow out of them . In other words : Let the child of your dreams to be the man you keep dreaming for .
$ ₭ $ „ ... ♥♫ - ♥♫
Me kujtohet kur kujdesesha per vellaun tim dikur kur ishte i vogel...
Strugane
me kujtohet kur me sollen nintendon me kaseta, tmerresisht i etur per te luajtur edhe per ta pare e zbuluar Me mungon :P
ishte koha kur benim lufte kush te luaje i pari, madje merziteshim kur vinte babai edhe kerkonte TV per te pare lajmet edhe filmat!![]()
Dikur si te gjithe, vec 1 TV
She's the morphine queen of my vaccine.
me kujtohet kur shkoja per te blere buke dhe shitesja me jepte nje buke gruri e nje buke misri( misri me detyrim )
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
shpesh here doja te dilja shetitje me mamane por ajo s'ma kishte ngene gjithmone dhe i lutesha te dilja me shoqet , por ajo nuk me linte thoshte se mos ke vella qe te te vije nga pas , apo mos kemi kusherinj ketu qe te dalesh me ata.
ne ato momente me vinte plasje dhe i kundervihesha mamase duke qare
he moj tu desh tirana ty , prandaj u martove me babin se deshe tiranen shiko tani jemi vetem skemi ku te vemi , skemi , daj, gjyshe
Dhe si erdhi koha, ketu ku jemi prap vetem jemi dhe e imagjinoj qe edhe vajza ime kur te kete moshen qe kisha une atehere besoj se do me beje te njejtet akuza
Krijoni Kontakt