Close
Faqja 11 prej 18 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 177
    Po sa Anisa Dervishi ekzistojne aman... nja 2 i njoh une ketu ne itali

Eh, sa para kemi ecur edhe ne shqiptaret....

La vita non si spiega, si VIVE!

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga donna76 Lexo Postimin

Imagjino ta kishte paralelisht me token, do ishte e papare

Ngadale se e bere kineze fare ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Postime
    44
    Citim Postuar më parë nga Number5 Lexo Postimin
    Mqs isha dakord me ate postim,pra te donna,po them se mjafton nje levizje vulgare e nje njeriu,qe arti te behet plehre ose trash dhe te perfundoje ne kosh.Gjithmone nese flasim per art.Nese jo,atehere nuk ka nevoje per asnje gafe te ketij tipi,qe te quhet trash.
    S"e mora vesh mirë. Po të të jap një shembull, ndoshta ma shpjegon më qartë. Tek kjo piktura, njëra e ciklit "Banjistet" të Renuarit, cilën nga lëvizjet quan gafë ti, atë vënien e duarve pas kokës, mbështetjen e pëllëmbës pas mjekrës, apo atë vënien e duarve në bel pak më tutje?

Citim Postuar më parë nga alx_x6 Lexo Postimin
    S"e mora vesh mirë. Po të të jap një shembull, ndoshta ma shpjegon më qartë. Tek kjo piktura, njëra e ciklit "Banjistet" të Renuarit, cilën nga lëvizjet quan gafë ti, atë vënien e duarve pas kokës, mbështetjen e pëllëmbës pas mjekrës, apo atë vënien e duarve në bel pak më tutje?

Dje mora te lexoj nje liber gjigand, mbi Historine e Artit nga E.H.Gombrich, dhe ndersa lexoja me ra ne sy kjo fjali: "Nuk ka pengese me te madhe per shijimin e veprave te artit, sesa mosdashja per te flakur tej zakonet dhe paragjykimet"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Postime
    44
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Dje mora te lexoj nje liber gjigand, mbi Historine e Artit nga E.H.Gombrich, dhe ndersa lexoja me ra ne sy kjo fjali: "Nuk ka pengese me te madhe per shijimin e veprave te artit, sesa mosdashja per te flakur tej zakonet dhe paragjykimet"
    E bukur kjo! Vetëm për artin e ka thënë?

E bukur kjo! Vetëm për artin e ka thënë?
    Arti, perfshin ne vetevehte shume sfera te Jetes, keshtu qe i bie te kete qene gjitheperfshires

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    po ne i kemi mush trotuaret e evropes me zogj jo pasarelat e modes....

eksporti kryesor shqipetare jane femrat,,,, sidomos per trotuare ne evrope e shpi prostitutash e kemi ne cdonje nga 2-3 perfaqesuse,,,

kesaj i them integrim une hahaha
    Ndryshuar për herë të fundit nga landi45 : 07-07-2011 më 13:01

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Postime
    44
    Citim Postuar më parë nga landi45 Lexo Postimin
    po ne i kemi mush trotuaret e evropes me zogj jo pasarelat e modes....

eksporti kryesor shqipetare jane femrat
    Këtu do bëja një korrigjim të vogël. Eksporti kryesor shqiptar në perëndim janë krahët e punës - këmbët e punës vijnë të dytat. Në vend të tretë vijnë mineralet. Dhe, në qoftë se për të parën merita i takon politikës shqiptare, për të tretën tokës shqiptare, për të dytën merita i takon një kategorie meshkujsh shqiptarë, në veçanti atij llojit që është jashtëzakonisht i ndjeshëm kur vjen puna tek nënat, motrat, gratë dhe vajzat e tyre.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    nje sfilate e tille pak a shume le te njejten pershtypje qe do te linte kjo piktura e Manet nese veshtrimet e atyre dy burrave i drejtoheshin lakuriqesise se femres e cila rri ulur prane tyre.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Tani, modën e artin e kemi dëgjuar ç'janë. Te kjo e fundit po ngatërrohem unë, kë quan "trash" ti, jo për gjë, po në kokë kam tjetër imazh edhe për plehrat, edhe për kazanët.
    Stilisja ka dashur te hedhe nje provokim (inovacion, revolucion) quaje si te duash per mua eshte ide plehre mbi "lekuren" e kesaj vajze te re.

Une te jem si ajo do e hidhja ne gjyq.
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Faqja 11 prej 18 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •