Po sa Anisa Dervishi ekzistojne aman... nja 2 i njoh une ketu ne itali![]()
Eh, sa para kemi ecur edhe ne shqiptaret....
Po sa Anisa Dervishi ekzistojne aman... nja 2 i njoh une ketu ne itali![]()
Eh, sa para kemi ecur edhe ne shqiptaret....
La vita non si spiega, si VIVE!
S"e mora vesh mirë. Po të të jap një shembull, ndoshta ma shpjegon më qartë. Tek kjo piktura, njëra e ciklit "Banjistet" të Renuarit, cilën nga lëvizjet quan gafë ti, atë vënien e duarve pas kokës, mbështetjen e pëllëmbës pas mjekrës, apo atë vënien e duarve në bel pak më tutje?
![]()
po ne i kemi mush trotuaret e evropes me zogj jo pasarelat e modes....
eksporti kryesor shqipetare jane femrat,,,, sidomos per trotuare ne evrope e shpi prostitutash e kemi ne cdonje nga 2-3 perfaqesuse,,,
kesaj i them integrim une hahaha
Ndryshuar për herë të fundit nga landi45 : 07-07-2011 më 13:01
Këtu do bëja një korrigjim të vogël. Eksporti kryesor shqiptar në perëndim janë krahët e punës - këmbët e punës vijnë të dytat. Në vend të tretë vijnë mineralet. Dhe, në qoftë se për të parën merita i takon politikës shqiptare, për të tretën tokës shqiptare, për të dytën merita i takon një kategorie meshkujsh shqiptarë, në veçanti atij llojit që është jashtëzakonisht i ndjeshëm kur vjen puna tek nënat, motrat, gratë dhe vajzat e tyre.
nje sfilate e tille pak a shume le te njejten pershtypje qe do te linte kjo piktura e Manet nese veshtrimet e atyre dy burrave i drejtoheshin lakuriqesise se femres e cila rri ulur prane tyre.
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Krijoni Kontakt