Duhen te llogariten dhe emigrantet se vetem ne zvicer,ke afro 1 milion kosovar
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Unë jetojë me gjith familjen time këtu në Gjermani dhe disa jemi dhe në Zvicerr dhe asnjë në shtëpi në Kosovë , dmth jemi mbi 17 persona me fëmijë e kejt dhe asnjë nuk është regjistru!
Na mërgimtaret sjemi banor të kosovës , na jemi ken banor vetëm kur na ka trokit "Vendlindja thrret" për me cu pare në Kosovo në 1999.
Kjo osht politik e shkaut dhe vet Hashim zagarit që na u bo europian![]()
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Tabela e rezultateve paraprake sipas komunave,marrë nga Enti i Statistikave te Kosoves
![]()
Perhajr na koft ky regjistrim, ma mire kaq se sa hic .![]()
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
Me siguri, po un jetoj ne Zvicerr, dhe para ca kohesh kosovaret kan kerkuar qe nje qyteti ti vehet emri : Kosova, gje, qe kan refuzuar zvicrranet (gja normale).
Para 2 viteve, ishte nje artikull ne nje gazet zvicrrane me titullin : Kosova i 28-ti kanton, afer 300'000 shqiptar ne Zvicerr !
Ju pershendes,
pra edhe nje manipulim me shqiptaret u vulos nje regjistrim politik dhe shum i demshem kjo esht kur ne qeveri kemi gomar dhe njerz pa ftyr te cilet po tentojn ta bejn nje ballancim te popullsis shumic shqiptare me at minoritare si domos at serbe
Krijoni Kontakt