Close
Faqja 31 prej 80 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 799
    Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516

Kombi mbi të gjitha

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516

Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Ja disa foto që po shpërndahen vazhdimisht në internet:

Nën titullin Tregoni Anton Kçirës se Islami do të dominon në Kosovë paraqitet një qytetar se si i drejtohet policit:

Aisha ka qene nente vjecare, jo gjashte!

Ma pare dominon Artemije edhe nje here se ju xhihadistat e felliqte. Ju kyleshat bani keshtu se NATO-ja ju mbron surratin tuj, perndrysh do ishi ne Turqi ose ne det. Sa shki qe ju perdhunun motrat e grate keni vra qe keni kohe per protesta kundra Perendimit?
    Talaq, Talaq, Talaq.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Emisioni "Info Magazine" në Klan Kosova, i ftuar Fuad Ramiqi dhe zëdhenësi i SHPK-së, ndërkaq pas shumë përpjekjeve kyçet Myftiu i Republikës së Kosovës Naim Ternava:

http://www.youtube.com/watch?v=cCXggApiFsE
    Ka te drejte polici. Polici tha se per protesta ne ambient te hapur sipas ligjit nevojitet lejesa. Protestuesit nuk kane pasur lejese. Protesta pa lejese eshte thyerje e ligjit. Duke thyer ligjin, protestuesit kane detyruar policine te nderhyje, ndaj protesta eshte mbyllur.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ja disa foto që po shpërndahen vazhdimisht në internet:

Nën titullin Tregoni Anton Kçirës se Islami do të dominon në Kosovë paraqitet një qytetar se si i drejtohet policit:
    Ncuk. Kjo eshte genjeshter ndaj Allahut. Ty te duket Allahu budalle, apo pse tenton ta genjesh? Protesta ne fjale nuk tregon assesi se Islami do te dominoje Kosoven. E kunderta eshte e verteta. Protesta tregon se shoqeria e Kosoves eshte e pastruar nga feja islame.

Deshmi:
    Ligji per protestat nuk perfill fene islame.
    Policia e Kosoves nuk perfill fene islame.
    Parlamenti qe miraton ligjin nuk perfill fene islame.
    Televizioni qe raporton mbi protesten nuk perfill fene islame.
    .
    .
    .

Nese mer parasysh keto deshmi, kupton se protesta tregon se Islami ka gjasa te dominoje vec analfabetizmin.

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ka te drejte polici. Polici tha se per protesta ne ambient te hapur sipas ligjit nevojitet lejesa. Protestuesit nuk kane pasur lejese. Protesta pa lejese eshte thyerje e ligjit. Duke thyer ligjin, protestuesit kane detyruar policine te nderhyje, ndaj protesta eshte mbyllur.
    Keta njohin vec ligjet e Myhametit dhe te Aishes more. Keta jane myslimane te mire, pervec se kur u tyrren shkijte e atehere bahen nipa te Skenderbeut e bashkekombas te Nene Terezes.
    Talaq, Talaq, Talaq.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Opake Opinga Lexo Postimin
    Keta njohin vec ligjet e Myhametit dhe te Aishes more. Keta jane myslimane te mire, pervec se kur u tyrren shkijte e atehere bahen nipa te Skenderbeut e bashkekombas te Nene Terezes.
    E vertete, feja islame nuk njeh ligje mbi veten, as ato demokratike.
    Kjo eshte ceshtja kyce e tere kesaj dileme.

Ka filluar te kuptoje analfabetizmi islam i Kosoves se kosovaret ia kane asishe ligjit te Allahut, e kane nderru me ligj njeriu.
    Do t'ju djeg pak, paeaqiten kishe po "qarten" e kishe ia hajne krejt botes atsendin per Allahun, por ftohen prape dhe mbaron edhe kjo sfide ne favor te shqiptareve.

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ncuk. Kjo eshte genjeshter ndaj Allahut. Ty te duket Allahu budalle, apo pse tenton ta genjesh? Protesta ne fjale nuk tregon assesi se Islami do te dominoje Kosoven. E kunderta eshte e verteta. Protesta tregon se shoqeria e Kosoves eshte e pastruar nga feja islame.

Deshmi:
    Ligji per protestat nuk perfill fene islame.
    Policia e Kosoves nuk perfill fene islame.
    Parlamenti qe miraton ligjin nuk perfill fene islame.
    Televizioni qe raporton mbi protesten nuk perfill fene islame.
    .
    .
    .

Nese mer parasysh keto deshmi, kupton se protesta tregon se Islami ka gjasa te dominoje vec analfabetizmin.
    hahaha Chino mund te pajtohem me ty, mund ti kemi qendrimet e njejta por une nuk e thash qendrimin tim thjeshtë solla atë qe Forumi i te Rinjve Muslimane ksihte per deklarate per shtyp
    Kombi mbi të gjitha

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    hahaha Chino mund te pajtohem me ty, mund ti kemi qendrimet e njejta por une nuk e thash qendrimin tim thjeshtë solla atë qe Forumi i te Rinjve Muslimane ksihte per deklarate per shtyp
    Hm.
    Po coje burre postimin tim ne ate forum, pasi qe paske "lidhje" me te.
    Se eshte medikament i rendesishem kunder analfabetizmit

i/e larguar Maska e Jamarber
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    Me vjet per te qare o shqiptare.
    Eshte e njejta gje qe ben Edi Rama ne tirane.
    Kure gjithe bota e qyteteruare ka ndryshuare mendim per ne shqiptaret e po punon te na fuse ne gjirin e saje,ne e tregojme veten me primitive se kurre.
    Po a e diniçfare hallesh ka kosova sot more vellezer e ne mes te prishtines i terhiqet vemendja gjith botes per probleme qe zgjidhen ndryshe.Po plicija e shteti i kosoves sa te dobet e te pa formuare?Ju garantoj se kan gishte vete qeveritaret ne ate cka ndodhi siq kan gishte edhe serbet,per ti treguare botes ja kush jan kosovaret.
    Te njejten gje po bejne ne tirane serbo grekerit me antishqiptarin edi rama.
    Keto ndodhi po ndodhin tash si ka filluare te levize qeshtja bashkimit komtare.
    Kure do e mledhim mendjen ne shqiptaret e do te punojme per vatanin e kombin tone??

Faqja 31 prej 80 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •