Close
Faqja 17 prej 80 FillimFillim ... 715161718192767 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 799
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    615

Policia e Kosovës përleshet me besimtarët myslimanë

Policia e Kosovës është përleshur të premten me besimtarët myslimanë, derisa këta të fundit po falnin namazin e Xhumasë në udhëkryqin është afër Trekëndëshit në Prishtinë. Derisa ata po kryenin këtë rit fetar, ka ndërhyrë Policia e Kosovës duke tentuar ta lirojnë rrugën e cila ishte bllokuar për vetura.

Xhematlinjtë kanë kundërshtuar dhe më pas ka ndodh një konfrontim mes tyre dhe ruajtësve të rendit.

Në ndihmë të kolegëve të tyre kanë ardhur edhe Njësiti special i Policisë së Kosovës, ndërsa në këtë rast është arrestuar një person.

Falja e namazit në rrugë nga besimtarët myslimanë është një lloj proteste, përmes së cilës po kërkohet të ndërtohet një xhami në qendër të Prishtinës, pasi komuniteti myslimanë, konsideron se nuk kanë hapësirë për të praktikuar fenë e tyre.

/Telegrafi/

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Mexhid Yvejsi Lexo Postimin

Policia e Kosovës është përleshur të premten me besimtarët myslimanë, derisa këta të fundit po falnin namazin e Xhumasë në udhëkryqin është afër Trekëndëshit në Prishtinë. Derisa ata po kryenin këtë rit fetar, ka ndërhyrë Policia e Kosovës duke tentuar ta lirojnë rrugën e cila ishte bllokuar për vetura.

Xhematlinjtë kanë kundërshtuar dhe më pas ka ndodh një konfrontim mes tyre dhe ruajtësve të rendit.

Në ndihmë të kolegëve të tyre kanë ardhur edhe Njësiti special i Policisë së Kosovës, ndërsa në këtë rast është arrestuar një person.

Falja e namazit në rrugë nga besimtarët myslimanë është një lloj proteste, përmes së cilës po kërkohet të ndërtohet një xhami në qendër të Prishtinës, pasi komuniteti myslimanë, konsideron se nuk kanë hapësirë për të praktikuar fenë e tyre.

/Telegrafi/

pa dashur te ofendoj besimin e tyre mire ka bere qe i ka ndaluar policia. zotin adhuroje ne vendin ku i takon kishe/xhami shtepin tende etc. jo te bllokosh rrugen kryesore. sa per proteste cdo komunitet ka kryetaret e vet edhe ata duhet ta zgjidhin ket problem. bllokimi i rruges & protesta nuk zgjidh gje vecse sjell shqetesime. edhe kosoves keto shqetesime nuk i duhen ne keto momente.
    I LOVE GOD

j&g

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Cfarë aleance islamo-katolike ke ti. Me cin tallesh ti me Katolikët apo Islamikët, apo me të dy?
    Nëse nuk don të kuptosh është diçka tjetër, aleanca islamo-katolike është ajo midis UÇK-së dhe Amerikës.
    Kombi mbi të gjitha

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Nëse nuk don të kuptosh është diçka tjetër, aleanca islamo-katolike është ajo midis UÇK-së dhe Amerikës.
    Aleance feje ishte kjo mesiper? S'di a duhet te qesh apo te qaj me kete qe shkruajte. Ty dhe te ta shpjegojne gabimin e ketij mendimi s'ke per ta kuptuar.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Boooo. Vetem nje cope cercaf dhe jastik si ato te arabise ju mungon pa veshur. Njerez qe prishin qetesine ne udhekryqin e rruges. Burra e quajne veten keta? Nje njeri i ndershem nuk ben protesta ne kete menyre.

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anëtarësuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    pa dashur te ofendoj besimin e tyre mire ka bere qe i ka ndaluar policia. zotin adhuroje ne vendin ku i takon kishe/xhami shtepin tende etc. jo te bllokosh rrugen kryesore. sa per proteste cdo komunitet ka kryetaret e vet edhe ata duhet ta zgjidhin ket problem. bllokimi i rruges & protesta nuk zgjidh gje vecse sjell shqetesime. edhe kosoves keto shqetesime nuk i duhen ne keto momente.
    Po ti a e kupton arsyjen e protestes apo jo?
    Rruget jane bllokuar sepse gjithe ky popull nuk ka ku te falet, prandaj edhe jane bere protestat.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    papaap cfare njohurish paske,per te "pasur" zili!!!
    Administrata amerikane gjate luftes se Kosoves ka qene protestanto-hebreje siq eshte protestante edhe shumica e popullit amerikan

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Boooo. Vetem nje cope cercaf dhe jastik si ato te arabise ju mungon pa veshur. Njerez qe prishin qetesine ne udhekryqin e rruges. Burra e quajne veten keta? Nje njeri i ndershem nuk ben protesta ne kete menyre.

Policia e Kosovës është përleshur sot me besimtarët myslimanë, derisa këta të fundit po falnin namazin e Xhumasë në udhëkryqin që është afër Trekëndëshit në Prishtinë.

Derisa ata po kryenin këtë rit fetar, ka ndërhyrë policia e Kosovës duke tentuar ta lirojnë rrugën e cila ishte bllokuar për vetura.

Xhematlinjtë kanë kundërshtuar dhe më pas ka ndodhur një konfrontim mes tyre dhe ruajtësve të rendit, raporton Telegrafi.

Në ndihmë të kolegëve të tyre kanë ardhur edhe njësiti special i Policisë së Kosovës.

Në këtë rast është arrestuar një person.

Falja e namazit ne rrugë nga besimtarët myslimanë, është një lloj proteste përmes së cilës kërkohet të ndërtohet një xhami në qendër të Prishtinës, pasi komuniteti myslimanë, konsideron se nuk kanë hapësirë për të praktikuar fenë e tyre. /express/
    Kombi mbi të gjitha

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Nuk e di pse ka nevoje te vjen deri te kjo. Besimtare muslimane ka dhe ka pasur dhe me perpara, gjithashtu ka dhe xhami dhe nuk paraqet ndonje problem. Nuk e di pse duhet besimtaret muslimane te trajtohen keshtu thua qe nuk jane shtetas te ketij vendi dhe qytetare shqiptare dhe se nuk paskan te drejte ta ushtrojne lirine e tyre qytetare dhe te drejten demokratike dhe te maltretohen njerezit ne ate menyre. Marre! Hipokrita!

Tani e degjova se komuna eshte ne kerkim te nje lokacioni perbrenda qytetit te Prishtines per ndertimin e kesaj xhamie. Shpresoj ta bejne sa me shpejt.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 24-06-2011 më 13:02

Faqja 17 prej 80 FillimFillim ... 715161718192767 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •