Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
Postime
4,298
Postuar më parë nga anita340
MUSTAFA!!!!!!!!!!!!!!!
Hahaha sipas nje minsitri a kryeministri a kush ka qene ai... Mustafa bej Kelcyra nese nuk gaboj...
Skam care pa e gjete edhe nje here me lexu..........Sot i kam kujtu plot skena e kam qeshe me veten.....
Saktë Anita hahahaha ,e ka emeru Prenga ne bazë të Mustafa Merlikës apo si e kan quajtë Mustafa Kruja që ishte kryeminister i Shqipërise ne qeverinë fashiste gjatë okupimit ...!
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Saktë Anita hahahaha ,e ka emeru Prenga ne bazë të Mustafa Merlikës apo si e kan quajtë Mustafa Kruja që ishte kryeminister i Shqipërise ne qeverinë fashiste gjatë okupimit ...!
E dija ashtu...ka qene Ali Kelcyra atehere..... hahaha tani sjam edhe me hic e sigurte vec kam mu mundu me ble kesaj vere,se nuk e kemi romanin.........edhe pse e kam lexu dy here..............
Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
Postime
4,298
Postuar më parë nga anita340
E dija ashtu...ka qene Ali Kelcyra atehere..... hahaha tani sjam edhe me hic e sigurte vec kam mu mundu me ble kesaj vere,se nuk e kemi romanin.........edhe pse e kam lexu dy here..............
Edhe une e kam lexuar dy apo tre herë dhe nuk më është mërzite aspak , e kam thene edhe më heret , eshtë nje roman që e kam pëlqy tepër.
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Krijoni Kontakt