Jam Pro!
Jam Kunder!
Baron e kam shpjeguar mesa mbaj mend kete problem ne kontekstin kushtetues, sipas interpretimeve jo vetem te konstitucionalisteve tane, por edhe te huaj, madje edhe atyre amerikan, me duket se tek nje teme e albos mbi kushtetuten dhe te drejten e fese...
Dmth per t'i rene shkurt se nuk dua te perseris veten, veshje e tille nuk cenon laicitetin e institucioneve shteterore sepse eshte nje zgjedhje personale, dhe perderisa kete veshje nuk e ka per propagande fetare, nuk bie ndesh me Kushtetuten. Ndryshe eshte puna nese krahas kesaj veshje fillon e ben reklamim te fese, ketu te thuhet stop!
Po ashtu ndalohet mbulimi krejt me perce sepse nuk le vend per identifikimin e personit, ndersa per nje mbulese normale, nuk ka kundershtime.
Madje ke edhe rastin e nje studente angleze te mbulur, te ciles i ishte mohuar e drejta e vazhdimit te studimeve dhe kishte si avokate te shoqen e Tony Blair, sigurisht e fitoi gjyqin, dhe duhet te kemi parasysh se ne sistemin anglo-sakson praktika gjyqsore eshte burimi kryesor i se drejtes.
Tani kush do te kuptoje kupton, kujt ia ka qejfi te vazhdoje polemika pa fund, pune e tij/e saj.
Nuk kam gje me Ty jo, ti je elastik, ha llogjike![]()
Pasi po e pranoni e po e dini qe jan te flliqt pse po vraponi pas shamijave te tyre o jahu pse po e kopjoni flliqsiren e po mundohi ta rrenjosni ne tokat shqiptare.Te njejt jemi , po deri me paraqitjen e ketyre mjekrrave e shamijave nuk kishim percarje .
Esht argument qe nuk jan aspak me te moralshme femrat e mbuluara se ato te pambuluarat dhe ju duhet ti thirrni mendjes e te mos merreni me budalleqe te tilla
kap sa te mundesh
Kush po e krijon kete perēarje?!
Ti se kerkush tjeter, le mos i jep zjarr ni pune qe nuk osht qaq e madhe. Ne gishta mundesh mi numėru si ata me mjekrra si ato me shamia.
Perpos kesaj asnjehere skam ndegju prej tyre se ata po krijojn perēarje, perēarje po krijojn ata qe po mirren me ta. Leni more burr njerezit let vishen qysh dojn, a ti je met mi shti hunt ne lesh te tina e mi thon keq e ki duhesh me hjek a? Pse po i rritė senet kaq shume?!
Kombi mbi tė gjitha
@killer-katili
ani de,pse nuk po del me i vra ti kta me mjekrra masi po te pengojne?hajt burre dil rahatoj e pernime t`thom bravooo,por ne internet me fol ti po dokesh si gru e keqe qe po shtin fjale mes njerzve..ka plot rrugeve me mjekrra nese je burre dil torturoje njo se me vra nuk bon njerin hehe.
Ne kete bote ka vend per te gjithe. Secili njeri duhet ta gjej vendin e vet sipas natyres se vet dhe misionit qe i ka ngaruar vetes. Kush ka parim punen e shkollen, per ti dhene kuptim shprehjes te te qenurit njerezor, duhet se paku te mbuloj gjysmen e trupit. Dikush ka menduar edhe per ata qe bezdisen nga rrobat, jan ndertuar gjith ato shtepi publike ku jam i sigurt se ne njeren nga to edhe ti do gjesh pune.
un kunder, sepse kur shkova ne arabi per ceshtje pune, sa sbres nga hoteli me pantallona te shkurtera me shikon shoqeruesi e me thot ku shkon keshtu i veshur, u detyrova te vesh xhinset pastaj
jeshét prčmč ne aliarčm
jeshčm more jeshčm
po drita skeshčm
Ne po flasim per mbulese ne institucione shtetore, dhe nuk ma ha mendja se ty te lejojne ne nje institucion serioz me pantallona te shkurta, meqe paske marre kete si argument, madje nuk e kuptoj pse na jep shembullin Arabine kur nuk na intereson fare.
Krijoni Kontakt