Close
Faqja 93 prej 214 FillimFillim ... 43839192939495103143193 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 921 deri 930 prej 2138
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Dje shkova per 1 walk ne park. Kisha vene kufjet,muzike per qefin Tim. Isha n'bote tjeter.kur ndjej dike te ecte afer. Kthej koken, e kisha afer shume 1 xhaje. Po fliste me mua. Kishte dhe bike n'dore. Mu ka ca goma po thoshte. Ka 5vjet kjo bike. Do I kete hyre.... Terrci e verrci vazhdonte.. 1fije me ndau pa I thene- I don't give a shit. Lol. My hubby u shkri. Sa te ngjiten keto xhajet- fjala e tij e pare. Sikur ta dija.
    kjo me kujton dje, rra zilia e shtepis dhe hap deren te shikoj dy adoleshent, super te nervozuar, shoku e shikon ti bej me shenj te flasi tjetri...hap gojen dhe degjoj "kam....nje scolarship" e ndaloj direkt dhe i them "is this about donation?"..."hm po"..."sorry i dont have money" i them ter serjoziteti (sisha ne good mood ate dite )...shikojn njeri tjetrin me nje shikim "jeez pse morren dhe mundimin" lol me falenderojn dhe ikin...but seriously, ke nevoj per para ti? so do i little man
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Dje shkova per 1 walk ne park. Kisha vene kufjet,muzike per qefin Tim. Isha n'bote tjeter.kur ndjej dike te ecte afer. Kthej koken, e kisha afer shume 1 xhaje. Po fliste me mua. Kishte dhe bike n'dore. Mu ka ca goma po thoshte. Ka 5vjet kjo bike. Do I kete hyre.... Terrci e verrci vazhdonte.. 1fije me ndau pa I thene- I don't give a shit. Lol. My hubby u shkri. Sa te ngjiten keto xhajet- fjala e tij e pare. Sikur ta dija.
    pinkije me kto historit me xhajat je bo si ai : kur isha i her ne dardanele hahahahahahahahahahaha.

but enough about me. what do you think about me
    no glove no love

HoneY-BunnY √
    Anėtarėsuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Komshiu po i bertet gruas me te madhe "do vdesesh nga leket mooooooj,do vdesesh "
    Edhe pastaj "shko fli se neser jam ne pune une "
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    aMLE cdo mbremje pergjon komshinjte
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

HoneY-BunnY √
    Anėtarėsuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Eshte hera e par qe shkruaj per komshinjte ! Edhe seshte nevoja ti pergjoj pasi ai bertiste me te madhe
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    e kam fajin komshiu
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-05-2011
    Postime
    107
    Keto 3 vitet e fundit i kam mbajtur floket brune ,origjinale,pa bojatisur hic,tani me shkrepi ne koke ti nderroj ngjyren.C'fare ngjyre ti bej?!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-02-2003
    Postime
    444

Exclamation

Kujtoj Nenen e Baben,e ndjehem krenar per ta!!!
    Kujtoj dajallaret,xhaxhallaret e mi,e ndjehem krenar per ta!!!

Disa ore perpara m'u desh perseri te mendoj rreth kriminelave te policise naziste gjermane dhe kriminelave amerikane.
    Po mendoja se keta jane po aq deshtak sa dhe sigurimsat shqiptar,po aq kriminel sa dhe serbet!!!
    Dje mbasedite,ne tramvaj m'u desh te shoh perseri fytyrat fanatike te misionerve mormon te CIA-s.
    Pak me vone,policia gjermane me leshoi nje makine mbi trotuar kur po ecja me gruan time per te hyre ne nje magazin frutash e perimesh tregtaresh turq ne Mannheim.Si gjithmone ne raste te tilla agresioni kundra meje disa metra me tutje bente sehir nje makine policie!!!
    Makina ne trotuar nuk po levizte me shpejtesi,dhe po t'a kishe mendjen aksidenti ishte i shmangshem,por pavaresisht nga kjo ishte nje episod tjeter,nje kualitet i ri brutalitetit qe une e marre shume seriozisht!!!
    A e bene me qellimin e tyre te vjeter per te shkaktuar stres ne jeten time familjare kur dal nga shtepia me pjesetar te familjes apo jane keto menyra e tyre prej frikacakesh per te me thene:

Largohu nga ky vend!!!
    (Vazhdoni te shihni endra me sy hapur armiq,une nuk luaj nga vendi!!!)

Nuk mund ta gjykoj.Sjellje te tilla nga organet e rendit i njoh nga eksperienca ime ne Shqiperi.Po keto teatro beri sigurimi shqiptar ne 1990 ne prani te gruas time per te me larguar nga Shqiperia.
    Por kete here nuk kam nderment te luaj nga vendi,sikur nami te behet!!!Kurren e kurres!!!

Keta kane dy dekada qe me keqtrajtojne mua dhe familjen time njesoj sic i ka keqtrajtuar Serbia shqiptaret nder shekuj,e vecanerisht ne vitet 1990 si ne drejtim te shendetit fizik e mendor ashtu edhe ne drejtim te dinjitetit e te te drejtave civile!!!
    Persa i perket rastit tim,c'ka kam jetuar e po jetoj une mes ketij kombi te mallkuar barbar qe e quajne veten gjermane,keta nuk i kane lene gje mangut nacionalisteve serb,per nga mjetet, metodat dhe nga intensiteti i Akteve Genocidale.E kur them keta e kam fjalen per gjermanet dhe per amerikanet e USA-s.
    Po mendoj se nderhyrja e komunitetit nderkombetar ne situata ku shtazeria e shumices kundrejt minoritareve i shkel te gjitha normat te cilet njerrezimi pretendon se i ka sanksionuar me ligj,aq sa shkelja e tyre do te perbente skandal,dhe do te provokonte mobilitet kundra krimineleve qe kryejne Akte Genocidi,eshte nje ceshtje statistikore.
    Ne jemi tre individe nga minoriteti shqiptar mes ketij kombi te mallkuar.
    Per tre persona nuk leviz komuniteti nderkombetar,dhe me te drejte,sepse abuzime te tilla me siguri qe ndodhin cdo dite ne te gjitha anet e Botes,dhe praktikisht eshte e pamundur te perndjekesh cdo Akt Genocidi.
    Po te kisha nje familje me 30 anetare,a do levizte komuniteti nderkombetar?Jo
    300? Jo!
    3000? Ndoshta!
    30000? Me siguri absolute!!!
    Pra po mendoj mbrojtja ne praktike e Minoriteteve eshte nje ceshtje qe ngrihet mbi baza statistikore!!!

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga wittstar : 16-06-2011 mė 19:56

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-02-2003
    Postime
    444
    Po mendoj mbi muziken.
    Te vjetrit mendonin se me ane te saj mund te ndikohet sjellja e individeve dhe e turmave.
    Po mendoj a mund te aplikohet muzika per te frenuar shtazerine e barbarine
    e policise gjermane,dhe te FBI-s e te CIA-s amerikane???
    Po mendoj se ne se muzika e ka nje potencial te tille,atehere duhet zgjedhur pjesa me e pershtatshme muzikore per kete qellim,dhe duhet transmetuar 24 ore te dites e te nates kudo qe ndodhen e kudo qe shkojne zyrtaret e Policise gjermane dhe te FBI-s e te CIA-s amerikane!!!

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    sa banale duket postimet e tjera perbri atij te wittstarit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •