Close
Faqja 16 prej 28 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 278
    MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    shkoni shplani syt se jeni akoma pergjumesh nga pushimi i drekes ...
    ore ju i keni syt ne ball apo si keni , ku e ka bukurin ajo ke ato trajset aty re ?????????ajo ma shpif mu qe jam femer ,e jo mo ju qe jeni meshkuj....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar më parë nga fashion_girl Lexo Postimin
    ore ju i keni syt ne ball apo si keni , ku e ka bukurin ajo ke ato trajset aty re ?????????ajo ma shpif mu qe jam femer ,e jo mo ju qe jeni meshkuj....
    cdo njeri eshte i bukur kur eshte mundesisht shume natyre e mundesisht pak vitrine per te tjeret...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

fashion, ti je me e bukura
    te kane zili shoqet e klases
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar më parë nga thirsty Lexo Postimin
    fashion, ti je me e bukura
    te kane zili shoqet e klases
    cdo njeri eshte i bukur per veten e vet !te gjith kemi difekte se ska rob perfekt ,kush i ka te pasmet si kardashian,kush ka pak gjoks, kush ka pucrra, kush i ka floket e keqija, kush nuk ka gjatesin e duhur ...etj etj !
    po ktu duhet me fol per normalen ,jo kaq se ekzagjeroni ju..pfffffffffffffffff

p.s.kte e dija thirsty !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    se kuptoj cfare te iriton ty qe ka meshkuj qe e pelqen ate lloj bukuri? se ke degjuar ate shprehjen "bukuria varet nga individi" si do te shpifej ty nje femer me permasa te medhaja, disa i shpifen femrat me permasa te vogla...boll i kritikuat te tjeret sec fare pelqejn tek nje individ, cfare mendon ti si duhet te duket nje femer, sdo te thot qe eshte imazh me i drejt...merre kete si constructive criticism, jo si ofendim
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

rexhua ka te drejte

cdo njeri eshte i bukur per veten e vet !te gjith kemi difekte se ska rob perfekt ,kush i ka te pasmet si kardashian,kush ka pak gjoks, kush ka pucrra, kush i ka floket e keqija, kush nuk ka gjatesin e duhur ...etj etj !
    po ktu duhet me fol per normalen ,jo kaq se ekzagjeroni ju..pfffffffffffffffff

p.s.kte e dija thirsty !
    cilet ju? une nuk jam pjese e tyre
    qimen spo e bej tra

kujdes, se mos te rritet mendja fare fare :P

Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    beh un po shpreh mendimin tim rexhina!un nuk e shaj kim kardashian ,aspak,perkundrazi eshte nej femer shum e bukur dhe sbesoj qe te ket persona qe e ven ne diskutim kte gjo!
    un ju drejtova prizrenasit, qe na kerkonte tek nje femer permasa pak te ekzagjeruara!

ka te drejte rexha per cfare?mos thash gje qe e shte e shemtuar?
    hapini syt mire kur te lexoni,nqs se keni kupt me mire pysni ose mbyllni sqepin!

p.s.don't worry man !rri ne toke jo ne ajer !te kesh bukurin nuk do te thot te kesh gjithcka !

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    edhe meshkujt duhet te bojn te njejten gje però eh!

Kush tha qe nuk e bej nje gje te tille ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Kush tha qe nuk e bej nje gje te tille ...
    sja ben boifreni asaj dhe mendon kshu per te gjithe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    beh un po shpreh mendimin tim rexhina!un nuk e shaj kim kardashian ,aspak,perkundrazi eshte nej femer shum e bukur dhe sbesoj qe te ket persona qe e ven ne diskutim kte gjo!
    un ju drejtova prizrenasit, qe na kerkonte tek nje femer permasa pak te ekzagjeruara!

ka te drejte rexha per cfare?mos thash gje qe e shte e shemtuar?
    hapini syt mire kur te lexoni,nqs se keni kupt me mire pysni ose mbyllni sqepin!

p.s.don't worry man !rri ne toke jo ne ajer !te kesh bukurin nuk do te thot te kesh gjithcka !
    pra per ate e kisha fjalen edhe un, prizreni po shprehnte cfare i pelqen tek nje femer, ne rastin e tij "permasa te ekzagjeruara", pra sic thash me lart, eshte shija e tij, nese i duken femrat me te bukura ne ate menyre, ske pse ta gjykosh, ose te cash koken pasi mesa di un sbesoj se eshte i dashuri/burri etje i jote ...sic thon, "shije shije kjo dynja"
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 16 prej 28 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •