Close
Faqja 100 prej 101 FillimFillim ... 50909899100101 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 991 deri 1,000 prej 1010
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Po vije une: per te qeshur ste them gje se jam e zemruar. E di? Une dua te ruaj peshen qe kam tani dhe ka 3 jave qe smbaj embelsira(pervec akulloreve ne shtepi) do ti me troket djali i fqinjes te dera me sjell pjaten plot me nje specialitet te embel,sdi ca eshte-ne forme revanie. Apo si ka merak une ato.....Natyrisht une sdurohem dot dhe ha dy pjese te medha......
    po perpiqet qe te beje per vete lol
    i pelqejne moshatarte me duket
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    tu thafte goja......: dfshehur
    shkretetire e kam

haha jk
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    [QUOTE]
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    po perpiqet qe te beje per vete lol
    i pelqejne moshatarte me duket
    E perzive. Kush ke po perpiqet ta beje per vete. Nese e kishe me mu , une vetem ty po mundohem te te beje per vete. Po ke qellu shume besnik ti. Cudi e? Nje mashkull besnik?
    AUTOCHTHONOUS

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    ca do me thene jk?

HoneY-BunnY √
    Anėtarėsuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Joking - joke = shaka
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Dhe une e mesova tani. Mson ketu mson.....

Ku mbeti e panjohura. Qe sa se kam pa....
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    te zgjidhe ceshtjet e partise...

pas meje vjen ndonje qe s'jep dru...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Po vije une: per te qeshur ste them gje se jam e zemruar. E di? Une dua te ruaj peshen qe kam tani dhe ka 3 jave qe smbaj embelsira(pervec akulloreve )ne shtepi do ti me troket djali i fqinjes te dera me sjell pjaten plot me nje specialitet te embel,sdi ca eshte-ne forme revanie. Apo si ka merak une ato.....Natyrisht une sdurohem dot dhe ha dy pjese te medha......
    ahaha me bere per te qeshur. edhe une ashtu ndihem kur dua te mbaj diet eshte me keq. sikur te gjithe e dine edhe jane kunder, kudo qe shkon shikon ushqime, you want to eat. anita une kam 4 lbs per te humbur. ne mengjes ha oatmeal me fruta, ne dreke salad edhe supe. ne darke rreth ores 7:00 pm ha gjelle. pasi kam ngrene darke shkoj eci gati 30 minuta. nuk ha me embelsira, pasta, bread sa per soda me ka marri malli nuk di cfare shije ka. akullore te shendosh shume rri larg. ka ca gum qe kane jane vetem me 5 kalori edhe me shije te ndryshme jane shume te mire te heqin crave per embelsira. edhe mos harro te besh ushtrime. i miss those times kur shkoja ne gym .

p.s: kurre mos u ul te hash me (man) sepse ata hane shume edhe nuk shtojne peshe. kur ha me man ne tavoline te duket sikur ha pak ne krahasim me ata ahahah. i gained weight when i got married i blamed it all on my husband.
    I LOVE GOD

j&g

E perzive. Kush ke po perpiqet ta beje per vete. Nese e kishe me mu , une vetem ty po mundohem te te beje per vete. Po ke qellu shume besnik ti. Cudi e? Nje mashkull besnik?
    ai po perpiqet te beje ty per vete :P

vertet anita? vertet keshtu eshte, nga dashnia apo shku hakmarrje per punen e lopes :S hahaha
    po cudi, jemi ne vend publik, jam besnik hahaha behind door ;O

Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    ca do me thene jk?
    just kidding

Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    ahaha me bere per te qeshur. edhe une ashtu ndihem kur dua te mbaj diet eshte me keq. sikur te gjithe e dine edhe jane kunder, kudo qe shkon shikon ushqime, you want to eat. anita une kam 4 lbs per te humbur. ne mengjes ha oatmeal me fruta, ne dreke salad edhe supe. ne darke rreth ores 7:00 pm ha gjelle. pasi kam ngrene darke shkoj eci gati 30 minuta. nuk ha me embelsira, pasta, bread sa per soda me ka marri malli nuk di cfare shije ka. akullore te shendosh shume rri larg. ka ca gum qe kane jane vetem me 5 kalori edhe me shije te ndryshme jane shume te mire te heqin crave per embelsira. edhe mos harro te besh ushtrime. i miss those times kur shkoja ne gym .

p.s: kurre mos u ul te hash me (man) sepse ata hane shume edhe nuk shtojne peshe. kur ha me man ne tavoline te duket sikur ha pak ne krahasim me ata ahahah. i gained weight when i got married i blamed all on my husband.
    what are you trying to say? You are not having any happy meal with me?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin

p.s: kurre mos u ul te hash me (man) sepse ata hane shume edhe nuk shtojne peshe. kur ha me man ne tavoline te duket sikur ha pak ne krahasim me ata ahahah. i gained weight when i got married i blamed it all on my husband.
    Hahaha qesha me kete te fundit. Qe neser do ti them burrit qe ai eshte fajtori hahaha. Une nuk jam kaq strikte(po te isha do behesha si keto modelet qe ta shpifin). Po leviz shume.Ec shume,notoj shume(megjithese keto kohet e fundit e kam rrallu) Kam edhe nje nga keto makinat top fit (sdi qysh i thone shqip).. Po bej 5 minuta ne 3 a 4 dite hahahaha.Problemi ish vec derisa e bleva ,tani e mbaj si suvenir.
    Po une kam ate me efektiven per humbjen e peshes. Vajza sa ka fillu te eci dhe ska qe e mban........Kur eshte zgjut sbej nje minute pushim.....
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    ai po perpiqet te beje ty per vete

vertet anita? vertet keshtu eshte, nga dashnia apo shku hakmarrje per punen e lopes hahaha
    po cudi, jemi ne vend publik, jam besnik hahaha behind door

Kush ai se me cmende..... ncncnc

Pse ore sme beson ti fare mua? Dhe pse duhet te ma kujtosh ate lopen e shpifur ndersa une perpiqem ta harroj?

Une e kisha kuptu qe ti je besnik dhe gati po hiqja dore nga perpjekja per te te pervetsuar?

just kidding
    Ndersa une tere kohen po kujtoj qe ti e ke seriozisht....
    AUTOCHTHONOUS

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •