Joking - joke = shaka![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Dhe une e mesova tani. Mson ketu mson.....
Ku mbeti e panjohura. Qe sa se kam pa....
AUTOCHTHONOUS
te zgjidhe ceshtjet e partise...
pas meje vjen ndonje qe s'jep dru...
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
ahaha me bere per te qeshur. edhe une ashtu ndihem kur dua te mbaj diet eshte me keq. sikur te gjithe e dine edhe jane kunder, kudo qe shkon shikon ushqime, you want to eat. anita une kam 4 lbs per te humbur. ne mengjes ha oatmeal me fruta, ne dreke salad edhe supe. ne darke rreth ores 7:00 pm ha gjelle. pasi kam ngrene darke shkoj eci gati 30 minuta. nuk ha me embelsira, pasta, bread sa per soda me ka marri malli nuk di cfare shije ka. akullore te shendosh shume rri larg. ka ca gum qe kane jane vetem me 5 kalori edhe me shije te ndryshme jane shume te mire te heqin crave per embelsira. edhe mos harro te besh ushtrime. i miss those times kur shkoja ne gym.
p.s: kurre mos u ul te hash me (man) sepse ata hane shume edhe nuk shtojne peshe. kur ha me man ne tavoline te duket sikur ha pak ne krahasim me ata ahahah. i gained weight when i got married i blamed it all on my husband.
I LOVE GOD
j&g
ai po perpiqet te beje ty per vete :P
vertet anita? vertet keshtu eshte, nga dashnia apo shku hakmarrje per punen e lopes :S hahaha
po cudi, jemi ne vend publik, jam besnik hahaha behind door ;O
just kidding
what are you trying to say? You are not having any happy meal with me?![]()
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Hahaha qesha me kete te fundit. Qe neser do ti them burrit qe ai eshte fajtori hahaha. Une nuk jam kaq strikte(po te isha do behesha si keto modelet qe ta shpifin). Po leviz shume.Ec shume,notoj shume(megjithese keto kohet e fundit e kam rrallu) Kam edhe nje nga keto makinat top fit (sdi qysh i thone shqip).. Po bej 5 minuta ne 3 a 4 dite hahahaha.Problemi ish vec derisa e bleva ,tani e mbaj si suvenir.
Po une kam ate me efektiven per humbjen e peshes. Vajza sa ka fillu te eci dhe ska qe e mban........Kur eshte zgjut sbej nje minute pushim.....
AUTOCHTHONOUS
ai po perpiqet te beje ty per vete
vertet anita? vertet keshtu eshte, nga dashnia apo shku hakmarrje per punen e lopes hahaha
po cudi, jemi ne vend publik, jam besnik hahaha behind door
Kush ai se me cmende..... ncncnc
Pse ore sme beson ti fare mua? Dhe pse duhet te ma kujtosh ate lopen e shpifur ndersa une perpiqem ta harroj?
Une e kisha kuptu qe ti je besnik dhe gati po hiqja dore nga perpjekja per te te pervetsuar?
Ndersa une tere kohen po kujtoj qe ti e ke seriozisht....just kidding![]()
AUTOCHTHONOUS
Krijoni Kontakt