Si duket prishtina-le duhet te jet ky qe po ben sallto,se e kishte ni vehten gjall e po ju lyp dyluftim antareve te forumit,po te ne thon kur magjupi bahet pash e myt baben e vet,edhe ky e ka ni vehten ne kampin e plemetinit si ma i "forti"po me dhimset tash nana e ti,se baben e ka qu per dru.
Jo more jo.
Une jam shqiptar, por ngjyren me ka dhene Durresi oh plako dhe per kete e falenderoj shume.
I ndegjoj shqiptarkat rruges duke thene: "Oh Zot po i zi dhe i bukur"
Edhe facebook-un jam detyruar ta mbyll !!!
Hajde a je patriot ??
Hajde po i postojm surratat ne forum dhe te kqyrim kush me shqiptar, kush me simpatik, dhe ai qe poston foton ne fund zgjedhet edhe patriot.
Ju ha per sgjalli be gjithve.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga PrisHtiNa-Lee : 07-06-2011 më 15:36
i ke prek ne piken e dobet keta patriota ,jo qe tuten por jan msu te flliqin vetem te fshehur pas shum nikave ,mirpo keta trima kan harru se jetojm ne shekullin 21 dhe qe mund edhe pa deshiren e tyre tju zbulohet faca
nuk kishte pas nevoj ti publikojn te gjith sepse tegjith kan nje fac mirpo me mir eshte te mos e publikojn sepse me ba me dal shqiptar ather do pikllohem me mir le te mbesin siq jan
Le te marojn qef edhe naj dit derisa tju bahen vizat
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Xim a te paska nguc sharri naj sen a qka ki,ti kur te ngushtohesh diqka,kapesh edhe per bari per me u mbajt,ruju se bari keputet,e sa per zbulim ,lej ato llokopendra,se nuk eshte e hijshme te shitesh trimni neper forume ketu vetem po debatohet per gjana te kota,se pjesen e problemeve kryesore te qeshtjes komtare nuk e zdjedh dot as un e as ti ketu ne forum.
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Krijoni Kontakt