erdha une te theras neten,z.Metbala,Teten,Z.Beso,Usa,sinfonin,glorin,t e panjohuren,shtegtaren,thekthin,rapsoul,kusi,rockin ,Kengen,Aniten,amle,midja,izadora,izabella,si hana,orhideja,etj etj...
ejani te bejme muhabet![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
erdha erdha, kush po ia nis me pare..
hajde prap dhe me trego si po kalon,qka 3 nga ti,edhe qe po na mungon pak si shume tani.
po ja filloj une ,sot kam pasur ditelindjen,dhe gruaja si suprize me dergoi ne nje pizzeri si dhe miku diku 6 persona, por ne fund vete e paguajta vet
hajde tash ti tjetri trego?
Po pse merrshe parat me vehte,eshte dasht te shkosh me xhepa bosh
Eja mi Nete,sot ti ku mbete?
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
erdha erdha hahhahahaah...
o Usa ama surpriz a![]()
nete po beje mungesa mi jo nga vet deshira por ashtu puna....he moj u mungoj a...
une per vete c'te tregoj,per momentin jam ka pregadis vellan e vogel sepse pasneser me shkon ne Itali tek ai vellai tjetersa keq qe ndjehem aman,sjam mesuar pa prezencen e tija,dhe ne mendje me vijn verdall gjitha momentet kur ndonje her e kam qortuar
sa e cuditshme jeta apo!!!
pas meje kush po tregon dic tjeter....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Pse e meson gabim e pa njohura,a shkon burri ne lokal me xhepa bosh.
Pas meje nete se e kerkojne.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Krijoni Kontakt