Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 56
    Andi Ballshi
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    118

Ky shkrim hap tema te renda edhe po qe genjeshter edhe po qe i vertet

Flet Hasan Zeneli, bashkëluftëtar i Zahir Pajazitit: Pse Azem Sula dëshironte të bëhej komandant i UÇK-së edhe sa ishte gjallë Adem Jashari?

Citmi: Hasan Zeneli është ndër bashkëluftëtarët e orëve të para të komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Zahir Pajazitit. Ka marrë pjesë në aksionet e para kundër policisë serbe. Thotë se arma e tij automatike ka qenë e para që ka shkrepur kundër policisë serbe dhe bashkëpunëtorëve të tyre. Është pjesë e aksionit kundër ish-rektorit serb Radivoje Papoviq.

Por Hasan Zeneli, 12 vjet pas përfundimit të luftës në Kosovë, ndihet i zhgënjyer. Zhgënjimi i tij daton që nga koha e aksioneve të tij guerile ilegale me Zahirin. Zhgënjimi i tij vjen e shtohet pas vrasjes së Zahir Pajazitit, më 31 janar t vitit 1997. Ndërkaq zhgënjimi i tij ka shpërthyer tash kur i ka plasur zemra dhe me çdo kusht dëshiron të zbardhë vrasjen e bashkëluftëtarit e komandantit të UÇK-së Zahir Pajazitit.

Hasan Zeneli flet për herë të parë për pjesëmarrjen e Zahirit në ushtrimet ushtarake në Shqipëri në vitin 1991, për takimet dhe relacionet e Zahirit me Ismet Abdullahun, Azem Sylën, Nahit Hasanin, Xhavit Halitin, Sali Çekun, Sokol Bashotën, Ismajl Sejdiun, Jonuz Zenelin, Agim Makollin, Latif Brajshorin etj....."

Mendimi im eshte qe qe te gjitha strukturat shteterore, gjyqesore, policore, edhe politike duhet te reagojne dhe te sqarojne e vertetojne se çka ketu rrena dhe çka te verteta nese ka, e te mos mbetet si rasti Bllaca!
    Une per veten time e ndiej veten tejet tejet te shqetesuar deri sa nuk ndriqohet e vertetohet se qka ka ketu genjeshter e qka te vertete.
    Me nderime Andi
    Ndryshuar për herë të fundit nga Andi Ballshi : 30-05-2011 më 08:01 Arsyeja: gabime ortografike

Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    kosovell ja faktet qe keta njerz i ka vra shiku!
    ndersa ti si derivat i llapit sjell perralla qe ia beni qejfin vetes!

ky ramqe ka qene andej nga prizereni ka qene nje udebash jugosllav per te cilin ka punuar si informant xhavit haliti!

ndersa ibush kllokoqi ka qene nje udebash tjeter per te cilin ka punuar si informant azem syla dhe te cilin e ka ekzekutuar nazim bllaca me urdher te azem syles!

keta udebash jane ekzekutuar me urdherat te atyre qe veten e quajn 'komandanta' vetem per ti mbuluar veprimet e tyre dhe bashkepunimin qe kishin me regjimin serb para luftes dhe gjate saj!

vrasjet e udebashve i kane urdheruar ish puntoret (informantet) e tyre e ata jane keta qe rrehin shume ne patriotizem te rrejshem sic eshte azem syla xhavit haliti ibrahim kelmendi etj!

pra hasan zeneli eshte zevendesi i zahir pajazitit i cili ne vitin 1997 eshte arrestuar nga regjimi i beogradit dhe ka vuajtur burgun ne nish!

ne ate burg ka qene edhe nait hasani e agim makolli!
    nait hasani gjyshi i tij ka qene nje infobyrist i rusise ndersa baba i tij ka pas lidhje me udeben!

ky nait hasani eshte rreh ne burg nga agim makolli dhe agim makolli pas lufte eshte vrar ne pusi me urdher te nait hasanit!

agim makolli gjithashtu ka qene nje shok i zahir pajazitit hasan zenelit etj!
    pra lufta ne kosove eshte bere kunder atyre qe ishin ne lufte te pkompromis me regjimin e beogradit!

ne ndihme beogradit i dolen informantet e dikurshem qe e shpallen veten 'komandat' dhe qe i ekzekutuan pas shpine gjithe luftetaret e vertete!

edhe adem jashri eshte tradhetuar edhe ate e kane hedh ne pusi keta qe jane te gatshem vetem te plackisin merita dhe vlera te te atyre qe luftuan serbine!

keta komandantat e bllaces sic thonte ramush haradinaj jane komandante vetem per ta vedh koosoven e plackite siku qe kishte bere serbia!

azem syla nga nje njeri i varfer eshte kthyer ne nje feudal i vertete i cili udheton me shofer e roje tere kohen!

azem syla ka pas bashkepuntor faruk gashin shpresim uken e ka edhe dhenderr edhe puntor i cili ka qene eshte dore e zgjatur e regjimit te serbise deri ne momentet kur serbia ka ik nga kosova me bisht ner kembe!

tash pasi te verteta dolen ne fushe dhe e pranuan se kane dhen urdher per vrasje te shqiptarve tash po e pergenjeshtrojn veten e tyre por kjo nuk vlen!

ne jemi deshmitar te gjall se kush jane ata qe hodhen ne prite zahir pajazitin!
    vrane salih cekun!
    vrane agim ramadanin!
    vrane ahmet krasniqin!
    vrane ali uken!
    vrane ilir konushevcin !\vrane hasir malen mjek nga shqiperia!
    vrane shefki popoven!
    vrane enver malokun!
    vrane xhemajl mustafen !
    vrane haki imerin!
    vrane uke bytyqin!
    vrane shaban manajn!
    vrane ismet rracin!
    vrane bardhyl ajetin !
    vrane bekim kastratin!
    brane besim dajakun!
    vrane tahir zemeajn!
    vran enis aemajn!
    vrane hasan zemajn!
    vrane ekrem rexhen (drini)!
    vrane sabahate tolajn!
    vrane isuf haklajn!
    vrane xhafer behramin!
    vrane baki behramin!
    vrane agim makollin!
    plogosen agim veliun!
    plagosen gani gecin!
    plagosen sabri hamitin!
    plagosen adem salihun!
    plagosen enver visoken!
    e shume tjere te vrare e te plagosur qe duhet kohe per ti listuar!
    te gjitha keta jane njerz te afert te ibrahim rugoves !
    doktora shkence profesora ,gjenerala , gazetar , kryetar komunash ushtar te uck-se etj!

qe te gjithe njerz me nje te kaluar kombetare te pa dyshimt dhe njerz qe kane dhene kontribut ne clirimin e kosoves deri sa u vrane nga urdherat e shtabit kriminal te azem syles!

njerzit e shikut jane duke u akuzuar per keto vrasje dhe te tjera!
    seshpejti azem syla do te perballohet me gjykaten!

dhe azemi si mashtrues qe eshte do ua ngul te gjithve shokve se me shume se 60 vrasje po i varen ne qafe nuk eshte lehte te jetoi njeriu si vrases!

se perrallat e tua dhe llapit apo qerim kelmendit nuk kane me fuqine e propagandes pro krimit dhe anti-shqiptare!

hajt tash kosovell ,llap gjura leshoja nje varg rrena !

xhorxh bushi i pat then osama bin ladenit!

"You can run but you can't hide"

e vertete doli kjo thenia e bushit apo mos jam gabim une!
    G-2, kam nje veretje per ty dhe shpresoj qe nuk eshte bere me qellim nga ana jote. Ne kete list qe jan shume patriota te vrar nga dora kriminale kanibale e SHIK-ut(LPK), nuk gjindet edhe disa patriot dhe veprimtar te medhenje te Shqiptarise. Besoj qe e merr shoqnisht kete' verejte'. Te pershendes.
    Nuk me interon partia hiq, por me intereson se pse jan vra shqiptaret mas lufte.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    keto gafat pseudopatriotike nuk u sherbejne me e kot eshte kjo klithme qe nxjerr ti zoteri fakte fakte qe nuk keni ber krime duhet jo fjale e pordha se nuk do te mbuloni nje krim aq masiv me brockulla retorike e patetike kuqaloshe!

dik marti eshte sherbetor i hashim thacit dhe ai u sherben vetem atyre qe provojn ti mbulojn krimet brenda shqiptare!

pse dik marti nuk i trajtoi vrasjet kunder elites shqiptare rugoviane por merret
    me perralla sepse me perralla mundohet ta largoi drejtesine nga krimet e verteta !
    dhe ne kete rrafsh i ndihmon shikut dhe kampit kriminal per ta cvendos hetuesine nga pista e vertete e krimeve politike ne nje rrafsh imagjinues qe as ne forme e as permbajtje nuk ka ekzistuar!

pra edhe tadiqi e serbia eshte kembngulse ne ate rrafsh sepse vetem ne ate variant i shkon pershtati shikut per te fshehur vrasjet politike qe ka bere!

ceshtja e organeve eshte perralle per te devijuar pisten e vertete te krimeve politike ndaj shqiptareve!
    por nuk do tia arrijne kesaj as dik marti as tadiqi as azem syla ta fshehin krimin e vertete ndaj shqiptarve te kosoves qe kane bere njerzit e selim broshes , ibush kllokoqit, rrahman morines etj!

le te na thot qerim kelmendi se kush e vrau salih cekun se me mire se qerim kelmendi per vrasjen e salih cekut nuk din njeri ne kete bote!
    Interesant kjo. A mund të shtjelloheni më tej ? Eshtë e rëndësishme që Kosova mos futet në të njëjtat hapa që u fut Shqipëria nga Enver Hoxha me "luftën nacionalclirimtare" që sqe gjë tjetër vec një luftë që asgjesoi gjithë elitën intelektuale për të zaptuar për 50 vjet me rradhë Shqipërinë direkt, dhe gati 20 vjet të tjera duke ja mar frymën indirekt. Asaj elite sot nuk i dihet edhe kësaj dite se ku i ka eshtrat. Cdo gjë u zhduk në 91 dhe më pas u vulos me flakët e 97.

Duket se skenari sllav Hoxhist po ripërsëritet në Kosovë, e po e hëngrëm për herë të dytë e kemi vet fajin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 30-05-2011 më 14:48
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    juve urrejtja jau ka verbu syte,Zahir Pajaziti ka qen i njohur per policin serbe qe nga koha kur u perjashtu nga shkolla e mesme e policise ne vushtrri,grupi i ZAHIR PAJAZITIT & ADEM JASHARIT ishte zbulu nga serbet menjehere pas kthimit nga Shqiperia dhjetor 1991.

Pse ti i merr si te verteta deklaratat e nje individi qoft ai eshe bashkluftetari me i ngushte i Zahirit.
    keto fyerjet per Drenicen nali per vete.
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 30-05-2011 më 20:25

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga mebybe Lexo Postimin
    G-2, kam nje veretje per ty dhe shpresoj qe nuk eshte bere me qellim nga ana jote. Ne kete list qe jan shume patriota te vrar nga dora kriminale kanibale e SHIK-ut(LPK), nuk gjindet edhe disa patriot dhe veprimtar te medhenje te Shqiptarise. Besoj qe e merr shoqnisht kete' verejte'. Te pershendes.
    i respektuari mebybe,

te falenderoi per keshillen(verejtjen) dhe mua me vie keq qe nuk i perfshina te gjithe!
    por e pata cituar se te gjitha krimet e kuqaloshve udebesk nuk ishin ne ate liste ne mungese kohe !
    e pranoi keshillen tende vellazerisht dhe te jam shume mirenjohes!

listes se vrasjeve politike i prine vellezerit gervalla dhe kadri zeka etj se mu aty fillon aktiviteti kriminal dhe antikombetar e bartsve te krimeve te mevonshme qe ndodhen ne trojet e shqiperise kosoves e viset tjera shqiptare!

tash qe lemshi ka filluar te zgjidhet krimi do te denohet me forcen e ligjit(kanunit gjithsesi)!
    azem syles nuk po i zihet vendi vend me tha hysni syla kusheri i tij!
    i thash pse ashtu? tha se jam ra ne hall se hashim thaci eshte duke ma ngul!

ka kaluar ne heshtje demek eshte ne anen e nazim bllaces e tash e nxori edhe nje tjeter hasan zenelin kjo eshte lufta e hashimit per eleminimin tim politik dhe fizik keshtu eshte pergjigjur azem syla me nervoze te papare!

azemi syla e di fare mire se keto jane komplotet e hashim thacit kunder azem syles e me vone do ia zbret llogarine xhavit halitit e do tjereve!

vetem ne kete forme hashim thaci do te mbetet 'mik' i amerikes ama pekohesisht!
    me fjale tjera kjo eshte lufta brenda lloit e cila do ta pastroi hashim thacin deri ne njefare mase nga e kaluara e tij agresive dhe kriminale!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    qerdhen krysore e kan te kosova.de, nga aty i kan lajmru disa vrasje para se te ndodhin!
    e kan edhe te epoka re dhe koosvapress-in ... i kan lajmru edhe aty disa vrasje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Flet Hasan Zeneli, bashkëluftuar i Zahir Pajazitit (5)
    Intervstuan: B. Morina e L.Hajdari

Këta bashibozukë i kanë devalvuar vlerat e çmueshme të UÇK-se

(I plotësuar) Pse jemi të vendosur t’i zbulojmë të gjitha vrasjet e pasluftës në Kosovë? Pse nuk kemi frikë as nga SHIK-u e as nga komandantët e dhunshëm të UÇK-së? Cilat janë përfitimet e këtyre “komandantëve” pas përfundimit të luftës? Pse Azem Syla, Xhavit Haliti e Nahit Hasani nuk mund të argumentojnë asnjëherë se kanë zbrazur një plumb kundër serbit?
    Z. Plak,

na sjell intervisten e plot qe ta lexojm nqs e ke.

Flm.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Dyshohet se me armën që u vra Xhemajl Mustafa, u plagosën edhe Fetah Rudi e Ejup Visoka

“Ka pasur dyshime se i njëjti plumb që ka vrarë Xhemajl Mustafën është shkrepur nga e njëjta armë që më pas ka plagosur edhe dy zyrtarë të lartë të LDK-së Feth Rudin dhe Ejup Visokën. Por sipas hetimeve të deritashme nuk ka rezoltuar negativ ky hetim. Sidoqoftë e gjithë lënda e pranuar nga prokurorët e EULEX-it, për shkak të natyrës serioze jo vetëm politike është mendim imi si kryeprokuror por edhe i Prokurorisë së Qarkut që të shqyrtohet nga Gjykata Speciale e Kosovës”, ka thënë për “Bota sot”, Aleksandër Lumezi, kryeprokuror i Gjykatës së Qarkut të Prishtinës.

do te me dali skorpioni i azem syles!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Kush e vrau Xhemajl Mustafen?
    Por i dyshuar për dy javë në arrest ishte mbajt Sinan Rexhepi ( Zhegra) që pas lirimit për befasin e të gjithëve kishte filluar me punue tek Sigurimi i Atdheut, me Ram maren, Gani Gecin dhe adem salihu...

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Vallahi masi po thoni ju hajgaregjit ashtu, duhet em denoncu sinanin te organet e EILEXIT ja te ai prokurori vendas. ne mundohem tua percjelle informaten dhe burimin e informates!
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •