Mirembrema
Weee beluli mezi se u be agim e tani e paskan perjashtupse kshu ore? Mjaft se pak ishim ne te maqedonise por dhe keto na iken per rrush e kumbulla.Pak keni te Shqiperise e te Kosoves si puna e Agimit e ende po i mbani ne forum, e po gjetet me perjashtu agimin? Nuk keni bo mire nuk va bejme hallall
Po protestojme: duam kthimin e agimit!![]()
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Edhe une protestoj me ty.Duam me pa tjeter te vije Agimi ne forumin tone.Me gjithe se nuk e di se kush dhe si e kane perjashtu.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Mirmbrema dhe Pershendetje gjitheve ;;
e ka perjashtuar Dariusi te kjo teme (Shqiptari nga Maqedonia vret gruan dhe vajzën në Zvicër ) si dhe Prishtina C e ka perjashtuar vetem ka harrua at sharrin apo si e pat avatarin e ka lene me na ofendu ,neve te Ilirides por ne jemi me te miret
kur te vije agimi duhet prej fillimit me thire belul si ne fillim..
Pershendetje te gjitheve
FLM. qe mu bashkangjite alem.Ja edhe USA me ne qenka
Ketij te prishtines mire ja paska beree ka perjashtuar Dariusi te kjo teme (Shqiptari nga Maqedonia vret gruan dhe vajzën në Zvicër ) si dhe Prishtina C e ka perjashtuar vetem ka harrua at sharrin apo si e pat avatarin e ka lene me na ofendu ,neve te Ilirides por ne jemi me te miret
kur te vije agimi duhet prej fillimit me thire belul si ne fillim..ama belulit eshte dashur te ja fale
po na kan gjet neve te Ilirides te urte e po luajn me ne
Po sharri cfare ka me ne? Anise USA se ne perseri me te miret jemi.Sharja eshte arma e te dobetit: )
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Vallahi nuk paskan bo mire hyq! me shkon muhabeti me te dy, hem me sharrin hem me agimin. Te dyt jan shqyptar te mire, veq e kan nje huj kan problem me fet!
Lus moderatoret ti lejohet Agimit ta shprehe edhe ai mendimin e ti. Ka disa qe se meritojen token ta shkelin jo te futen ne forum, por ata hyn dhe i shprehin marrezit e veta tuj ofendu basheke atedhetaret! Shqyptari ashete i mire deri sa si ka hy nje sherr, dreq ne mest, si te hyn dreqi, runa Zot. ju pershendes taneve
Plaku
Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
Pershendetje i nderuari PLAKU
edhe me mua me shkon muhabeti edhe me Sharrin Rrespekt kam per te,Sharri nuk eshte i perjashtuar por Prishtina C (saqe edhe une dhash nje koment jo te hishem per te ne ate qe pash qe kishte postuar, sidoqofte gjak te nxehte kemi ne![]()
isha duke ndegjuar kete muzike pra ndegjoje edhe ti,Cdo te mire te uroj
RRESPEKTE
,
Pershendetje edhe na une dhe ju uroj nje fundjave te kendshme!
Heimat ist Heimat!
Krijoni Kontakt