Close
Faqja 164 prej 176 FillimFillim ... 64114154162163164165166174 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,631 deri 1,640 prej 1754
    i/e regjistruar Maska e letaa
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Ej,kush e perjashtoi agimin bre? ja ja e paskan be shum keq,po me kend te flas une tetovarce tash? ;(
    ehh Njoni- ch Cbon be taj
    ashtu eshte kur nuk meson edhe ne tjerve hehe
    do filloj ne kurs
    Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Mirembrema
    Weee beluli mezi se u be agim e tani e paskan perjashtu pse kshu ore? Mjaft se pak ishim ne te maqedonise por dhe keto na iken per rrush e kumbulla.Pak keni te Shqiperise e te Kosoves si puna e Agimit e ende po i mbani ne forum, e po gjetet me perjashtu agimin? Nuk keni bo mire nuk va bejme hallall
    Po protestojme: duam kthimin e agimit!
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Edhe une protestoj me ty.Duam me pa tjeter te vije Agimi ne forumin tone.Me gjithe se nuk e di se kush dhe si e kane perjashtu.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Ej,kush e perjashtoi agimin bre? ja ja e paskan be shum keq,po me kend te flas une tetovarce tash? ;(
    me Dariusin

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Mirmbrema dhe Pershendetje gjitheve ;;

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga RiGerta Lexo Postimin
    Mirembrema
    Weee beluli mezi se u be agim e tani e paskan perjashtu pse kshu ore? Mjaft se pak ishim ne te maqedonise por dhe keto na iken per rrush e kumbulla.Pak keni te Shqiperise e te Kosoves si puna e Agimit e ende po i mbani ne forum, e po gjetet me perjashtu agimin? Nuk keni bo mire nuk va bejme hallall
    Po protestojme: duam kthimin e agimit!
    e ka perjashtuar Dariusi te kjo teme (Shqiptari nga Maqedonia vret gruan dhe vajzën në Zvicër ) si dhe Prishtina C e ka perjashtuar vetem ka harrua at sharrin apo si e pat avatarin e ka lene me na ofendu ,neve te Ilirides por ne jemi me te miret
    kur te vije agimi duhet prej fillimit me thire belul si ne fillim..

Pershendetje te gjitheve

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar më parë nga alem_de Lexo Postimin
    Edhe une protestoj me ty.Duam me pa tjeter te vije Agimi ne forumin tone.Me gjithe se nuk e di se kush dhe si e kane perjashtu.
    FLM. qe mu bashkangjite alem.Ja edhe USA me ne qenka
    e ka perjashtuar Dariusi te kjo teme (Shqiptari nga Maqedonia vret gruan dhe vajzën në Zvicër ) si dhe Prishtina C e ka perjashtuar vetem ka harrua at sharrin apo si e pat avatarin e ka lene me na ofendu ,neve te Ilirides por ne jemi me te miret
    kur te vije agimi duhet prej fillimit me thire belul si ne fillim..
    Ketij te prishtines mire ja paska bere ama belulit eshte dashur te ja fale po na kan gjet neve te Ilirides te urte e po luajn me ne Po sharri cfare ka me ne? Anise USA se ne perseri me te miret jemi.Sharja eshte arma e te dobetit: )
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Vallahi nuk paskan bo mire hyq! me shkon muhabeti me te dy, hem me sharrin hem me agimin. Te dyt jan shqyptar te mire, veq e kan nje huj kan problem me fet!
    Lus moderatoret ti lejohet Agimit ta shprehe edhe ai mendimin e ti. Ka disa qe se meritojen token ta shkelin jo te futen ne forum, por ata hyn dhe i shprehin marrezit e veta tuj ofendu basheke atedhetaret! Shqyptari ashete i mire deri sa si ka hy nje sherr, dreq ne mest, si te hyn dreqi, runa Zot. ju pershendes taneve
    Plaku
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Vallahi nuk paskan bo mire hyq! me shkon muhabeti me te dy, hem me sharrin hem me agimin. Te dyt jan shqyptar te mire, veq e kan nje huj kan problem me fet!
    Lus moderatoret ti lejohet Agimit ta shprehe edhe ai mendimin e ti. Ka disa qe se meritojen token ta shkelin jo te futen ne forum, por ata hyn dhe i shprehin marrezit e veta tuj ofendu basheke atedhetaret! Shqyptari ashete i mire deri sa si ka hy nje sherr, dreq ne mest, si te hyn dreqi, runa Zot. ju pershendes taneve
    Plaku
    Pershendetje i nderuari PLAKU
    edhe me mua me shkon muhabeti edhe me Sharrin Rrespekt kam per te,Sharri nuk eshte i perjashtuar por Prishtina C (saqe edhe une dhash nje koment jo te hishem per te ne ate qe pash qe kishte postuar, sidoqofte gjak te nxehte kemi ne
    isha duke ndegjuar kete muzike pra ndegjoje edhe ti,Cdo te mire te uroj
    RRESPEKTE

,

i/e regjistruar Maska e diita
    Anëtarësuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    De
    Postime
    283
    Pershendetje edhe na une dhe ju uroj nje fundjave te kendshme!
    Heimat ist Heimat!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •