Close

Rezultati i Sondazhit: Kush mendoni se do ta fitoj Champions League kėtė vit?

Votues
41. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • FC Barcelona

27 65.85%
  • Manchester United

14 34.15%
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 124
    Muslim4ever Maska e bl3nd
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin ku gjithmone ka pas tradhtara
    Postime
    356
    O lereni qenin le te leh,a spe shihni qe koka egersu a?

Urime Ligen,per ta eshte rend,pasi qe ishin kampiona deri para dy dite,po qa me bo,duhet me prit edhe 50 vjet tjera ndoshta me u bo apet kampion.

Duhet me vaksinu kete djalosh

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Urime Fitorja E Barcelones eshte njesh (1 )
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Oliinter , une jam nga Kosova keshtu me respekt tregohu , nuk jemi kosovar , as italian e as serb e as maqedonas por jemi shqiptar 100 %

Pika 2 , ti duhet te jesh me i gezuar qe Inter fitoi 5 trofe para 1 viti , une qe 3 vite shoh vetem 'kuq e kalter' ne futboll , por nuk kam c`ti bej nuk e kam ne dor une , eshte e vertetė Barcelona ka pasur pak ndimė keto vitet e fundit , por nuk eshte edhe aq keq si e thua ti , ndryshe 10 trofe per 3 vite jane vertetė arritje per ta pasur zili.

Edhe mos harro (Kosovė - Shqiperi) jane shqiptar 100 %.

Shendet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 10-06-2011 mė 20:05
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Mė ke cituar disa herė dhe s'tė jam pėrgjigjur. E di qė tek defiēentėt mendorė heshtja merret si "Ti ke gjithmonė tė drejtė". Prandaj njė ose dy herė tė kam thėnė "A ka mundėsi tė mos mė citosh mė". Pėr kategorinė tėnde kjo mesa duket kuptohet si "Argumentat e tua janė tė pakundėrshtueshme. Nuk ta del dot njeri".

Tani a ka ndonjė mundėsi qė tė mos komunikojmė mė, direkt apo indirekt, apo duhet patjetėr tė tė them "shko mėr kokėrr legeni se nuk tė foli kush"?
    Nqs e ke tė nevojshme edhe ta them....po shpresoj qė ta shmang.
    O molomen qe ke pare futboll per here te pare kur mbushe lotot a calcios ne shqiperi. Problemi me ju qe skeni pare asnjehere futboll eshte gallate se leshoni disa komente keshtu ne ajer , e kujtoni se beheni interesant me budalliqet/nostalgjite e te kaluares.

Adhuron personi nje lojtar rezerve sepse na paska qene deciziv?
    Kur keshtu ? Ne nje finale te vetme? Me kujto nje ndeshje tjeter ku solskjaer ka qene deciziv me ardhjen e tij ne loje si rezerve? --Jam i sigurte qe ske pare nje te tille ose te kujtosh ndonje te tille. Me perngjan me maloket/tifoza te dortmundit ku thoshin qe riken ishte lojtari rezerve me impaktin me te madh ne europe , pse shenoi ne finalen e 97 kundra juves. Mirepo ne fakt Riken ishte nje lojtar qe su degjua as nami e as nishani mbas asaj finale edhe e njejta gje ndodhi edhe me solskjaer. si paska qene portieri i lashte i man u me i mire se van de sar kur ai vetem nje finale mezi arriti edhe e fitoi me shanc, kundrejt 3 finaleve te van de sar? llogjike leshi e nje tifozi kafenesh.

Ti kujton se te citoj se je interesant? Une cdo citim e bej se e ndiej , jo se shikoj nicknamet e robve , se nuk me interesojne shume keto te fundit......ndonjehere as i shikoj fare.

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Ata Shqip flasin por me djalektin e tyre ti te kesh turp qe shan shqiptaret e Maqedonise e te Kosoves se ata jane me paterjot se sa neve.Por e kam thene une s'ja vlen te flasesh me nje Interist se ulesh ti si Interi eshte shume kategori me poshte ca te them turp te kesh me njerez qe jane ne mizerje 45vjet vetem keto te thena mund te presesh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 10-06-2011 mė 20:04

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Barcelona e djeshme,

"art" me vete!

p.s fjalet e teperta fukarrallik

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Hyllien Lexo Postimin
    Ekip i mbivlerėsuar jashtmase, pėrvec se i ndihmuar. Mirė ja bėri Interi i Mourinhos vjet qė i shkepi edhe me 10 veta edhe me gol ofsajt tė njėriut tė neveritshėm Pique.

Manchesteri gjithashtu dobėt, por nga ana tjetėr Barca hoqi me hile qafe si Arsenalin si Realin. As duhet tė ishin fare nė finale kėtė vit. Megjithatė kjo fitore pėr Barcėn, sigurisht do i ndihmojė tė paguajnė ato qindra miliona euro qė i kanė bankave, sepse ndryshe nga Perezat e Abrahamovicat apo Moratte e Berluskoni, sistemi financiar i Barcės ėshtė i lidhur me kreditė bankare. Ata presidentat sipėr i nxjerrin paret nga xhepi.
    Ti je bere gazi i botes me komentet e tua ne futboll.
    Ca kendon si bilbili kot ne vend qe ta mbivleresosh ate loje te shkelqyer te barces.

Barca e ben sfiduesin e finale te CL te duket si ekip amatorash , e ti derdellit budalliqe kot. Ti besoj me gjithe ata tifozat antipatike te interit duhet te jeni te vetmit tifoze te ''futbollit'' ne pergjithesi qe e urreni lojen e barces apo barcen si ekip.

ps: pse nga xhepi i nxorri parate reali kur bleu tere ata lojtare eh?
    informohu edhe njehere o i ziu ti se le nam.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Urime tifozave te Barcelones.

Barcelona tregoj qe edhe ket vit qe ishte ekipi me i fort ne Evrope dhe me spektakolar me lojene saj.

Ket vit fitoi futbolli dhe humbi anti-futbolli (Murinjo, Interi, Real Madrid...) humbi.
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Ata qe nuk besojne qe Barcelona eshte e papare ja ndeshja e plote http://www.ganoweb.com/2011/05/barce...-3-1-full.html
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Postime
    110
    S'kam koment per keto fjale. Bravo. Po si ti zen keto fjale goja bre njeri. Aspak ske respekt per pjestare te kombit tuaj. Aq poshte te bie nje njeri, eshte per brengosje. Ne ne baza tifozerie leshojme ndonje fjale pak me te nxehte. Por kjo ishte teper. Sinqerisht mendoj se duhesh se paku te kerkosh falje nga anetaret e ketij forumi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 10-06-2011 mė 20:05

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •