Close
Faqja 5 prej 101 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 1010
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    erdha une....
    dhe po i bashkangjitem kerkeses se te panjohures.... hajde Beso...
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Tani sapo filloi njė shi i lagur por i pakuptimtė!!!Them i pakuptimtė sepse nuk e mendova se do binte pikėrisht tani.Por gjithsesi ai po bie dhe unė nuk kam ēfarė t'i bėj edhe sikur tė kėrkoj ndihmėn e shef Metbalės apo tė panjohurės apo edhe tė anitės 341...ja kėshtu po ndodh tani nė qytetin tim...njerzit qė kanė frikė se shiu i lag,gjė qė e dinė edhe qytetarėt e qytetit tim fqinj,pra librazhdiotėt,janė futur nėpėr lokale pa marrė parasysh se ky shi,apo edhe ai qė do bjerė,kanė si synim tokėn tonė...toka jonė...kjo tokė ku na ka rėnė koka edhe kaka...ndjesė pėr shprehjen,ėshtė kaq e lagur nė kėto momente sa imagjinon njė tokė tė lagur nga shiu i cili nė prejardhjen e tij nga lart,presupozon tė pozohet nga disa pozantė...eja Agim Metbala se u lodha...

Pas meje e panjohura...shpejt se mos lagesh...

i/e regjistruar Maska e Agim Metbala
    Anėtarėsuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovė
    Postime
    13,529
    Erdha , erdha Beso...e kam pėrmendur shiun tek Chit-Chate nė ardhmeria, sepse e di qė ty tė mungon frymėzimi pa shi...ama edhe unė pa lidhje, po shiu ėshtė bereqet, me shi, rritet bari, barin e ha gomaresha, ajo pastaj pjell dy tė vegjėl, binjak...ato shumohen nė rrėnjė katrore, priti pastaj gomarė e gomarica,...nga shiu rritet lisi, druvari mule ta pres, tash jo me sopatė, por me sharrė, zdrukthtari na i gatit nga njė karrike tė mirė, rahatohemi nė ndonjė fllad, syzat e zesa...e veē sodisim e sodisim...ēka sodisim? E, nuk ėshtė lehtė tė kuptohet kjo metaforė...se di, femrat janė mė tė "holla", ku e di ndoshta ato e kuptojnė...
    Tė shohim, kemi kohė, s'ka ndeshje futbolli mė...

Tė vijnė gocat, tė shohim a e kanė kuptuar metaforėn, Besoja e ftoi tė panjohurėn...

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Citim Postuar mė parė nga Agim Metbala Lexo Postimin
    Erdha , erdha Beso...e kam pėrmendur shiun tek Chit-Chate nė ardhmeria, sepse e di qė ty tė mungon frymėzimi pa shi...ama edhe unė pa lidhje, po shiu ėshtė bereqet, me shi, rritet bari, barin e ha gomaresha, ajo pastaj pjell dy tė vegjėl, binjak...ato shumohen nė rrėnjė katrore, priti pastaj gomarė e gomarica,...nga shiu rritet lisi, druvari mule ta pres, tash jo me sopatė, por me sharrė, zdrukthtari na i gatit nga njė karrike tė mirė, rahatohemi nė ndonjė fllad, syzat e zesa...e veē sodisim e sodisim...ēka sodisim? E, nuk ėshtė lehtė tė kuptohet kjo metaforė...se di, femrat janė mė tė "holla", ku e di ndoshta ato e kuptojnė...
    Tė shohim, kemi kohė, s'ka ndeshje futbolli mė...

Tė vijnė gocat, tė shohim a e kanė kuptuar metaforėn, Besoja e ftoi tė panjohurėn...
    Ahahahahahhaa...

Futbolli...faktori futboll ka tė bėjė me njė lojė qė luhet nė fusha tė shtuara me bar ku ndjekin njė top 22 lojtarė dhe ca miliona tė tjerė hapin syt dhe nuk i gėzohen dot...kuptohet vetėm kur ka ndeshje...do shkruaja sumė pėr futbollin sepse kam parė nja dy a tre ndeshje...por tani sa mė erdhi njė thirrje qė mė duhet tė dal pėr salep...po po,tė pi salep...faktori salep ka tė bėjė mė shumė me qasjen qė i bėjnė substanciorėt melankolikė tė drejtpeshuar me anėsore direkte tė ndonjė korneje qė shkaktohet pasi topi del jashtė situatės dramatike tė honepsur me trativa shkėmbore trefish ne katėrfishin e tyre...prapė u lodha...

Pas meje...kush ka pirė salep tre javėt e fundit...

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anėtarėsuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    une sedii qar eshte salep
    por erdha tju pershendes te gjithve
    Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.

i/e regjistruar Maska e Agim Metbala
    Anėtarėsuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovė
    Postime
    13,529
    Citim Postuar mė parė nga letaa Lexo Postimin
    une sedii qar eshte salep
    por erdha tju pershendes te gjithve
    Po, provoje moj Leta nuk tė bėnė keq?!
    Po tė shkok nė Stamboll e tė mos pish ēaj e salep...jo, nuk bėnė fare...duhet tė mėsosh ta pėrdorėsh edhe kėtė pije sepse, kėsmetit kurrė s'i dihet...kėsmeti, kėsmeti, ėshtė njė fjalė qė e adhurojnė tė gjithė, po tė gjithė, ama beqareshat dhe beqarėt...ēmenden pas kėsaj fjale e nuk dinė se pas kėsmetit ēka i pret...Ēka ka me Ju prit? Asgjė, si tė gjithė neve, as mė shumė e as mė pak - ndonjė akllaki kokės, ndonjė shuplakė fytyrės, pėr ēdo ditė t'i pėrgatisish nga pesė a dhjetė kafe...vazhdimisht e kam fjalėn pėr ēunat...nuk ėshtė shumė e rrezikshme martesa...hajtė, hajtė, kėrkoni kėsmetin ēdo kund, edhe te tema ēiftet e forumit...

Ku u humbė more kjo E panjohura, Anita, Xhenet...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Une erdha dhe u le radhe atyre qe ti ftuar......
    AUTOCHTHONOUS

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Erdha por skam kohe desha vetem te ju pershendes

Vjen letaa.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    hajde letaaa

Sa shkrujn kera Lart pu pu pu

Letaa lol
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Faqja 5 prej 101 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •