Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 56
    Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443

Pse Azem Syla asnjëherë nuk e ka thënë asnjë fjalë për vrasjen e Zahir Pajazitit?

Flet Hasan Zeneli, bashkëluftëtar i Zahir Pajazitit: Pse Azem Syla asnjëherë nuk e ka thënë asnjë fjalë për vrasjen e Zahir Pajazitit?
    Intervstuan: B. Morina e L.Hajdari

http://www.botasot.info/reklama/n800HASANIT-Kopie-2.jpg

Hasan Zeneli me armën e cila ka shkrepur plumbat e parë kundër policisë serbe në Llap pas vitit 1992

Pse Zahiri refuzoi prosoinë e Azem Sylës për të bërë atentat ndaj presidentit Ibrahim Rugova?

Nje Zot e di se cfare ju ka ndodhe Atedhetareve, Luftareve, Herojeve te Kombit Agim Ramadanit e Sali Cekut?! Vetem Zoti e di si i kan ndjek mbase shpine hienat
    enverist?! ka kohe qe populli shqyptar pervlohet e peshperit nen vete per fatin e tyne!
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

I larguar Maska e Enkeleu
    Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298

Qerim KELMENDI: Familja e Zahir Pajazitit duhet t’i kërkojë llogari Hasan Zenelin!

1. Nëse Hasan Zeneli i paska propozuar apo sugjeruar Zahirit që të aktivizojnë Nuredin Ibishin, ish shef i forcave speciale te milicis se Serbisë-Kosovës e Metohisë, sië e quanin, kjo i bije që Hasan Zeneli e paska informuar Nuredin Ibishin për veprimtarinë e Grupit të Zahir Pajazitit, çfarë lehtë nxjerrim edhe përfundimin se Nuredini pastaj i ka informuar strukturat e pushtuesit serb, për të cilat shërbente si oficer i zbulimit në kuadër të UDB-se.

2. Mund që Hasan Zeneli të ketë pasur vet miqësi me ndonjërin nga inspektoret e UDB-se, dhe, gjithmonë duke u mbështetur ne intervistën e tij, ka dhëne sinjale të forta, se mund të jetë njëra nga pistat që edhe e ka spiunuar Zahirin.

3. Gjithmonë po përsërisë, duke u mbështetur në intervistën e tij, Hasan Zeneli len për t’u kuptuar, se është një personalitet qe urren Luftën e UÇK-së dhe se kësaj lirie qe ia ka sjell UÇK-ja, nuk është duke iu gëzuar fare, çka është edhe një dëshmi logjike se ky Hasan Zeneli ka motiv dashakeq, që nuk i pëlqyeka disa drejtues te UÇK-së. Plotësisht e kuptoj, sepse këta ia paskan prishur planet padronëve të tij nga Beogradi.

4. Unë i kam përcjell komentet e tij në fb dhe asnjëherë nuk ma ka mbush mendjen që Hasan Zeneli të ketë qenë kaq i përzemërt me Zahirin, por ka shfrytëzuar ndoshta sinqeritetin e tij, sepse në aso situata, ka pas njerëz që na janë kamufluar si patriot dhe si të tillë i kemi njohur, dhe pas përfundimit të procesit, na kanë dal hiena.

5. Duke ditur se strukturat e UDB-së kanë kaluar në ofensivë dhe gati sa nuk i kane gjunjëzuar strukturat politike dhe jo politike të UÇK-së, thënë të drejtën, se po marr një risk rreziku qe po shpreh mendimet, të cilat akoma nuk kemi liri t’i themi ashtu siç do duhej, ngase Sundimi i Ligjit, ne 70% të rasteve, është në duart e argatëve të ish UDB-së, dhe kushdo që trajton tema të kritike dhe përpiqet të hap debate në lidhje me të kaluarën e panjohur, mund edhe ta pësojë, sepse miqtë dhe padronet e Hasan Zenelit sot drejtojnë një mori institucionesh vitale të Shtetit.

6. Hasan Zeneli duhet të sqarohet para Familjes dhe bashk[pun[torëve të Zahirit, sepse me prapavijë anti-kombëtare, përpiqet ta devijoje rolin dhe veprën e shenjtë të Zahir Pajazitit, duke u përpjekur që ta binjakëzoje me ca veprimtarë ‘pacifistë‘, që vetëm pasi NATO bombardoje Shtabin e Ushtrisë se Serbisë, u kujtuan të kalojnë në anën e UÇK-së.

7. Fabula-anekdota, në lidhje me historinë e shpifur, në relacionin Zahir - Nuredin Ibishi dhe Hasan Zeneli, është shumë fyese për Zahirin, Zonen e Llapit dhe krejt UÇK-në, andaj OVL-ja duhet të denoncojë në Prokurori këtë sajim te turpshëm te Hasan Zenelit, sepse nga rrëfimet e tija në intervistën e tij, ku tjetër pos në gazetën “Bota Sot”, na del se Zahiri me shume na i paska besuar Nuredin Ibishit dhe Njësisë speciale të Milicisë se Serbisë, se sa Nait Hasanit, apo Azem Syles dhe të tjerëve pjesëtarët të UÇK-së.

8. Edhe ajo historia e tij e sajuar për kinse propozimin qe ia paska bërë Naiti, që Azem Syla të jetë komandant i përgjithshëm, është një shpifje e ulet, dhe edhe për këtë shpifje ky maskara duhet të denoncohet në organet e drejtësisë.

9. Unë vërtet jam i habitur se si harbut te tillë, që shesin identitetin e tyre, për pak ose shume lekë-EURO, lejohen dhe marrin kurajë që të flasin lirshëm në Kosovën e lire, sikur këtu të sundonte qeveria e Serbisë, apo ndoshta duke i pare ne funksione, në vendet vitale të Shtetit disa ish bashkëpunëtorë të UDB-së, kanë marrë zemër dhe, në vend që të ulin kokën e të turpërohen, po na rrahin edhe gjoks.

10. OVL-ja duhet te thërras mbledhjen e Kuvendit të saj dhe të diskutojë me përgjegjësi që ia ngarkon koha, duke analizuar veprimtarinë e këtyre halabakëve dhe spiunëve të UDB-së. 11. Uroj që Hasan Zeneli të kërkojë falje publike, në të kundërtën ka krijuar mjegullnaja rreth vetes, dhe duke dashur t’i dërgojë ujë, kësaj radhe në mullirin e Dick Martyt dhe eksponentëve të UDB-së, ai ua ka hapur një shteg ish Zonës se Llapit dhe OVL-së që të përballen ligjërisht me këto struktura destruktive dhe anti-kombëtare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Enkeleu : 28-05-2011 më 14:28
    I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    se pari ti je nji falcifikator e rrenacak i madh e bashkpuntor i UDB-es
    se dyti une nuk pi kafe as nuk takohem menjerzit e UDB-es siq je ti
    dhe se treti une nuk e di ku jeton ti veq ne kosove se besoi qe ke as guxim ta vizitosh e le ma te jetosh
    e se fundit po e perseris nese me te vertet Ai far Hasani pin Kafe me ty e shoqnohet me ty qka kurrsesi se besoi po qe se eshte pra siq thua ti une nuk ulem me njerz as nuk pi kafe me njerz qe shoqerohen me ty qe e di qe je dhe ke qen nji bashkpuntor i UDB-es
    dhe krejt ne fund une nuk i kam 143 nofka por i kam rreth 2.000.000 dy milion
    se sa shqiptar qe eshte ti ja kie frigen dhe te duken qe te gjith jan kunder teje e kunder bashkpuntorve te shkaut
    prandaj une jam gjithkund dhe une jam me popullin i popullit
    e ti vazhdoje me tuat e me ata tut qe tu kan hargjue besa haaaaaaaaa
    edhe pak e kie me mbet fikall vetun si zagari i lodht i rrugve e jo i malit
    llap nuk u pijn me uje njollosjet dhe fjaloret udebes per te denigruar kundershtaret politik!
    kjo teknike e udebes eshte tejkaluar me ,tani u duhen fakte per tu mbrojt nga krimet qe keni ber dhe fakte per tu mbrojt nuk keni se gjithe keto vrasje qe keni ber mendoni se mund ti fshehni jo ore llap kurre e kurres!

pamarrparasysh afatet kohore drejtesia do te behet ne lidhje me vrasjet qe jane bere me urdher te azem syles!

ndersa gafat e tua emocionale dhe retorika paetike nuk e amniston krimin e shikut ne asnje rrethane as forme e permbajtje perkundrazi e fakton se akoma ka ithar te krimit politik qe jetojn ne diaspore sic eshte rasti i jot!

une jam ne kosove dhe kur ta do qejfi pijm kafe por e di qe ke frike nga identiteti i jot se si sherbetor i udebes e tash i shikut nuk guxon te takohesh sepse do te shplosesh nje identitet pseudopatriotik qe per nje dekada ke mbeshtetur krimin ndja shqiptarve !

kjo eshte frika jote pra nga identiteti i juaj!

a ju kujtohet kur xhorxh bushi i pat then osama bin ladenit :

'You can run but you can't hide"!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Enkeleu Lexo Postimin
    1. Nëse Hasan Zeneli i paska propozuar apo sugjeruar Zahirit që të aktivizojnë Nuredin Ibishin, ish shef i forcave speciale te milicis se Serbisë-Kosovës e Metohisë, sië e quanin, kjo i bije që Hasan Zeneli e paska informuar Nuredin Ibishin për veprimtarinë e Grupit të Zahir Pajazitit, çfarë lehtë nxjerrim edhe përfundimin se Nuredini pastaj i ka informuar strukturat e pushtuesit serb, për të cilat shërbente si oficer i zbulimit në kuadër të UDB-se.

2. Mund që Hasan Zeneli të ketë pasur vet miqësi me ndonjërin nga inspektoret e UDB-se, dhe, gjithmonë duke u mbështetur ne intervistën e tij, ka dhëne sinjale të forta, se mund të jetë njëra nga pistat që edhe e ka spiunuar Zahirin.

3. Gjithmonë po përsërisë, duke u mbështetur në intervistën e tij, Hasan Zeneli len për t’u kuptuar, se është një personalitet qe urren Luftën e UÇK-së dhe se kësaj lirie qe ia ka sjell UÇK-ja, nuk është duke iu gëzuar fare, çka është edhe një dëshmi logjike se ky Hasan Zeneli ka motiv dashakeq, që nuk i pëlqyeka disa drejtues te UÇK-së. Plotësisht e kuptoj, sepse këta ia paskan prishur planet padronëve të tij nga Beogradi.

4. Unë i kam përcjell komentet e tij në fb dhe asnjëherë nuk ma ka mbush mendjen që Hasan Zeneli të ketë qenë kaq i përzemërt me Zahirin, por ka shfrytëzuar ndoshta sinqeritetin e tij, sepse në aso situata, ka pas njerëz që na janë kamufluar si patriot dhe si të tillë i kemi njohur, dhe pas përfundimit të procesit, na kanë dal hiena.

5. Duke ditur se strukturat e UDB-së kanë kaluar në ofensivë dhe gati sa nuk i kane gjunjëzuar strukturat politike dhe jo politike të UÇK-së, thënë të drejtën, se po marr një risk rreziku qe po shpreh mendimet, të cilat akoma nuk kemi liri t’i themi ashtu siç do duhej, ngase Sundimi i Ligjit, ne 70% të rasteve, është në duart e argatëve të ish UDB-së, dhe kushdo që trajton tema të kritike dhe përpiqet të hap debate në lidhje me të kaluarën e panjohur, mund edhe ta pësojë, sepse miqtë dhe padronet e Hasan Zenelit sot drejtojnë një mori institucionesh vitale të Shtetit.

6. Hasan Zeneli duhet të sqarohet para Familjes dhe bashk[pun[torëve të Zahirit, sepse me prapavijë anti-kombëtare, përpiqet ta devijoje rolin dhe veprën e shenjtë të Zahir Pajazitit, duke u përpjekur që ta binjakëzoje me ca veprimtarë ‘pacifistë‘, që vetëm pasi NATO bombardoje Shtabin e Ushtrisë se Serbisë, u kujtuan të kalojnë në anën e UÇK-së.

7. Fabula-anekdota, në lidhje me historinë e shpifur, në relacionin Zahir - Nuredin Ibishi dhe Hasan Zeneli, është shumë fyese për Zahirin, Zonen e Llapit dhe krejt UÇK-në, andaj OVL-ja duhet të denoncojë në Prokurori këtë sajim te turpshëm te Hasan Zenelit, sepse nga rrëfimet e tija në intervistën e tij, ku tjetër pos në gazetën “Bota Sot”, na del se Zahiri me shume na i paska besuar Nuredin Ibishit dhe Njësisë speciale të Milicisë se Serbisë, se sa Nait Hasanit, apo Azem Syles dhe të tjerëve pjesëtarët të UÇK-së.

8. Edhe ajo historia e tij e sajuar për kinse propozimin qe ia paska bërë Naiti, që Azem Syla të jetë komandant i përgjithshëm, është një shpifje e ulet, dhe edhe për këtë shpifje ky maskara duhet të denoncohet në organet e drejtësisë.

9. Unë vërtet jam i habitur se si harbut te tillë, që shesin identitetin e tyre, për pak ose shume lekë-EURO, lejohen dhe marrin kurajë që të flasin lirshëm në Kosovën e lire, sikur këtu të sundonte qeveria e Serbisë, apo ndoshta duke i pare ne funksione, në vendet vitale të Shtetit disa ish bashkëpunëtorë të UDB-së, kanë marrë zemër dhe, në vend që të ulin kokën e të turpërohen, po na rrahin edhe gjoks.

10. OVL-ja duhet te thërras mbledhjen e Kuvendit të saj dhe të diskutojë me përgjegjësi që ia ngarkon koha, duke analizuar veprimtarinë e këtyre halabakëve dhe spiunëve të UDB-së. 11. Uroj që Hasan Zeneli të kërkojë falje publike, në të kundërtën ka krijuar mjegullnaja rreth vetes, dhe duke dashur t’i dërgojë ujë, kësaj radhe në mullirin e Dick Martyt dhe eksponentëve të UDB-së, ai ua ka hapur një shteg ish Zonës se Llapit dhe OVL-së që të përballen ligjërisht me këto struktura destruktive dhe anti-kombëtare.
    qerim kelmendi nuk paske thene gje tjeter nga keto qe thot llapi i forumit!
    por qerim kelmendi e kam nje pytje per ty na thuaj sinqersiht kush e vrau Sali Cekun?

sepse jam me shume se i bindur qe kete me mire se ti nuk e di kush tjeter!
    kjo eshte nje barre e cila sadopak nuk do te cliroi ty kur shpif por ketu vehet ne prove pjesemarrja jote ne luften e koshares!

nuk do te pysim tash per adrian krasniqin!
    as per zahir pajazitin !

as per ahmet krasniqin!
    as per tahir zemen!

as per sebahate tolajn !
    as per isuf haklajn! etj!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Ky Hasna Karcelli i Ballabanit duhet me tregue qysh i ka ra ne dy gjunje gjyqtares hetuse te Serbis Danica Marinkoviq ne vitin 1997 si ne nje momente qe e kan pare edhe te tjeret ia ka puth doren Danices, si ka qen deshmitar bashkpunues i ati procesit ku jan denuar dhe jan zbuluar por edhe jan vrar shume veprimtar prej gojes se tij. Ky Hasan Karcelli eshte nje peshk qe moti eshte ra ne gerpin e Serbis tash pa qare duhet me lue vallen e shumadis.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Bashkluftaret e Zahir Pajaziti nuk ia kan puthin doren shkaut dhe shkinave por ja kan lyp lulen e ballit atyre dhe bashkpuntorve te tyre. Ky fra HZ paska flliq qashtu qysh eshte flliqnak vate, tjetr nuk ka mundesi me ba.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Hasan Karcelli ka vetem nje gje qe mund beje si te mire, qe te deklarohet dhe te tregoj te verteten per kurthen qe i ka vu Zahirit dhe te kerkoj falje publikisht. Kjo do te ishte nderi i vetem qe i ka mbet ne jeten e tij qe mund ta beje.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    brari,
    pajtohem me ty pothuajse teresisht!
    ky ramqe ka qene andej nga prizereni ka qene nje udebash jugosllav per te cilin ka punuar si informant xhavit haliti!

ndersa ibush kllokoqi ka qene nje udebash tjeter per te cilin ka punuar si informant azem syla dhe te cilin e ka ekzekutuar nazim bllaca me urdher te azem syles!

keta udebash jane ekzekutuar me urdherat te atyre qe veten e quajn 'komandanta' vetem per ti mbuluar veprimet e tyre dhe bashkepunimin qe kishin me regjimin serb para luftes dhe gjate saj!

vrasjet e udebashve i kane urdheruar ish puntoret (informantet) e tyre e ata jane keta qe rrehin shume ne patriotizem te rrejshem sic eshte azem syla xhavit haliti ibrahim kelmendi etj!

pra hasan zeneli eshte zevendesi i zahir pajazitit i cili ne vitin 1997 eshte arrestuar nga regjimi i beogradit dhe ka vuajtur burgun ne nish!

ne ate burg ka qene edhe nait hasani e agim makolli!
    nait hasani gjyshi i tij ka qene nje infobyrist i rusise ndersa baba i tij ka pas lidhje me udeben!

ky nait hasani eshte rreh ne burg nga agim makolli dhe agim makolli pas lufte eshte vrar ne pusi me urdher te nait hasanit!

agim makolli gjithashtu ka qene nje shok i zahir pajazitit hasan zenelit etj!
    pra lufta ne kosove eshte bere kunder atyre qe ishin ne lufte te pkompromis me regjimin e beogradit!

ne ndihme beogradit i dolen informantet e dikurshem qe e shpallen veten 'komandat' dhe qe i ekzekutuan pas shpine gjithe luftetaret e vertete!

edhe adem jashri eshte tradhetuar edhe ate e kane hedh ne pusi keta qe jane te gatshem vetem te plackisin merita dhe vlera te te atyre qe luftuan serbine!

keta komandantat e bllaces sic thonte ramush haradinaj jane komandante vetem per ta vedh koosoven e plackite siku qe kishte bere serbia!

azem syla nga nje njeri i varfer eshte kthyer ne nje feudal i vertete i cili udheton me shofer e roje tere kohen!

azem syla ka pas bashkepuntor faruk gashin shpresim uken e ka edhe dhenderr edhe puntor i cili ka qene eshte dore e zgjatur e regjimit te serbise deri ne momentet kur serbia ka ik nga kosova me bisht ner kembe!

tash pasi te verteta dolen ne fushe dhe e pranuan se kane dhen urdher per vrasje te shqiptarve tash po e pergenjeshtrojn veten e tyre por kjo nuk vlen!

ne jemi deshmitar te gjall se kush jane ata qe hodhen ne prite zahir pajazitin!
    vrane salih cekun!
    vrane agim ramadanin!
    vrane ahmet krasniqin!
    vrane ali uken!
    vrane ilir konushevcin !\vrane hasir malen mjek nga shqiperia!
    vrane shefki popoven!
    vrane enver malokun!
    vrane xhemajl mustafen !
    vrane haki imerin!
    vrane uke bytyqin!
    vrane shaban manajn!
    vrane ismet rracin!
    vrane bardhyl ajetin !
    vrane bekim kastratin!
    brane besim dajakun!
    vrane tahir zemeajn!
    vran enis aemajn!
    vrane hasan zemajn!
    vrane ekrem rexhen (drini)!
    vrane sabahate tolajn!
    vrane isuf haklajn!
    vrane xhafer behramin!
    vrane baki behramin!
    vrane agim makollin!
    plogosen agim veliun!
    plagosen gani gecin!
    plagosen sabri hamitin!
    plagosen adem salihun!
    plagosen enver visoken!
    e shume tjere te vrare e te plagosur qe duhet kohe per ti listuar!
    te gjitha keta jane njerz te afert te ibrahim rugoves !
    doktora shkence profesora ,gjenerala , gazetar , kryetar komunash ushtar te uck-se etj!

qe te gjithe njerz me nje te kaluar kombetare te pa dyshimt dhe njerz qe kane dhene kontribut ne clirimin e kosoves deri sa u vrane nga urdherat e shtabit kriminal te azem syles!
    E vran dhe familjen Jashari ne prekaz,keto vrasje i ben per ti pas duart e lira per te vra trurin e kosoves,e pastaj per te pas mundesi te instalojn diktaturen ne kosov dhe shqiperi,siq ishte marr vesh ne 1995-ten Xhavit Haliti,me Nexhmie Hoxhen dhe kliken e saj,per ta arrit ket qellim duhej deomos te eliminohet truri i kosoves,dhe atdhetaret e mirfillt te shqiptaris,te larte permendur,ky ka qen komploti qe ky grupacion e ka pas prioritare,pas ketyre eliminimeve ka qen e pregatitur te zbresin nga malet si qlirimtare,e te bejn fazen e dyt te eliminimit te pjeses se mbetur te atdhetareve dhe intelektualeve tjer.
    Per fat te mir ket nuk e lejoi amerika,ku menjeher i qarmatosi dhe i futi nen komanden e vet,ku edhe populli i cili nuk u hamend me truket qe i ben kta puqistet ne marrveshtje me serbin qe ta kompremitojn presidentin Rugova,por populli kthimin e presidentit Rugova e priti si nje zot te kosoves.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Qerim KELMENDI: Familja e Zahir Pajazitit duhet t’i kërkojë llogari Hasan Zenelin!

Familja e Zahirit nuk flet as nuk don tia shef syt keti zagari te botes sot

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Nuk di a eshte i njejti person me shum nofka ketu ne forum qe i mbron kriminelet,apo te gjith kriminelet i kan mshef armet e jan terhjek ne ket forum per ta provu mundesin e fundit per ta mbrojt vehten dhe krimet qe i kan ber.Ketu shprehen vetem mendimet e njerezve,kurse vendimet per denimin e krimineleve e merr Bondstilli ne ferizaj ne marrveshtje me vashingtonin.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •