Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga MichaelMorris Lexo Postimin
    Tung, jam student ne Amerik, jakum nis mu shkullu qitash ne Universitet te Florides, jum kan i pranuar e veq sa ekum kry semestrin e par, tash ja filloj semestrit dyt ne September.

Nuk podu mi livdu veten a najsen, veq msoj shum edhe jam shum i aft per shkoll. Veq shkolla ktu shum shtrejt asht e perqata deshta mi vet najkan ketu a ish kan najkush ja najkush se e njehni ju i pregaditur per mu martu me mu per green card? Mu um kish ardh shkollimi SHUM ma lir. Ishum mer vesh per pages e krejt ne privat. Edhe gjithqysh ishum nda prej martese mas nje viti e gjys, ne gjdo mnyr gjithqysh, ja e marr ja nuk e marr green karten, na ishum nda. Edhe per ata si tuten najsen, kisha nenshkru naj kontrot se thot se kina mu nda mas ni viti e gjys ja najsen, qka tkish pas qef me nenshkru une kisha nenshkru.

Pokam qef mi nimu prindeve per pare edhe veti mu shkollu dej ne fund.

Ishalla nuk e merr kerkush si ofendim.

Tfala tanve.
    hidh llotarin njoh shume keshtu qe kane fituar try your luck. ose do zoti njifesh me ndonje goce te mire per lidhje seriose. se keshtu me interes se besoj se ka goce shqiptare qe e ben ndoshta jam edhe gabim.
    I LOVE GOD

j&g

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    shqip eshte ky shkrimi ???? se un dua perkthyes
    Partizoni

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Shqip, po e shkruajtur ne dialekt, nese e lexon me vemendje ske nevoje per perkthyes

Red face

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Derjanso, c'ka po thote ky shoku me lart, cka po kerkon? E more vesh ti, e kuptove? Une hic. lol
    Lol, paska halle vertet tjetri. Ky edhe per greencard shqiptar te aplikoje zor se e merr
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    O cun, shkruaj me mire shqipen, s'merret vesh a eshte dialekt apo mungese njohurie elementare e shkrimit te shqipes!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-05-2011
    Postime
    4
    Une nuk jam prej Shqiprije (Albania) po prej Kosove. Si kini najsen me tregu per mem ndimu me pytjen se ekum shkruaj, super, si jo, mus e nxani venin ktu me fjal palidhje (qysh po shkruaj etc.)...

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anėtarėsuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    po perse nuk e kekon ashtu sic duhet......me gjet nji vajz (do tishte e mira Shqyptare) qi ndoshta do mujshe me u lidh e me mendu me kriju familje ashtu sic duhet. Per mue ky asht nji eksperiment pa vlere dhe me rrezik. KA BOLL VAJZA TE MIRA.....DHE ATY NE FLORIDA
    TE UROJ FAT
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Citim Postuar mė parė nga MichaelMorris Lexo Postimin
    Une nuk jam prej Shqiprije (Albania) po prej Kosove. Si kini najsen me tregu per mem ndimu me pytjen se ekum shkruaj, super, si jo, mus e nxani venin ktu me fjal palidhje (qysh po shkruaj etc.)...
    Ok, po e shoh se paske tjera telashe ti dhe s'te hyjne ne pune kritikat per gjuhen. Te qenit prej Kosove nuk te amniston per te shkruar ne menyren se si shkruan ti, nese je student atehere ke mbaruar 12 vjet shkolle ne Kosove dhe si lende mesimore kryesore ke pase GJUHEN SHQIPE, po nejse!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-05-2011
    Postime
    4
    Jo se spodu kritike po nuk asht aja point of the debate, mus um keq kuptohni. Jum lej e jum rrit ne Slloveni po gjdo vit jum shku ne Kosove, e di me fol e me shkru qysh shkruajn ne Kosove katunarqe bre vlla hahaha e jo me gramatik )) Me fol di po me shkruaj nuk di me gramatik... Ishalla eke kuptu qa shkruva

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ti vertet mendon se do gjesh shqiptare qe te martohet per ty vetem per interesin tend? Vetem po ofrove $50.000 e lart edhe mund te gjesh.
    Gjithsesi nuk ta keshilloj nje gje te tille. MArtesa nuk eshte loje qofte dhe per interes te dyanshem. Do ju duhet te jetoni bashke te pakten nje vit. Do ndani gjithcka bashke. Po mund te sillni dhe ndonje femije ne jete pa dashje. Dhe vitet ikin dhe ju still bashke per ndonje arsye apo ndonje tjeter. Iku dhe jeta e te rrofshin dokumentat.
    Kam degjuar qe te bejne vizita ne mes te nates per te kontrolluar nese jetoni bashke apo jo.
    Dhe une e kisha cik te veshtire per te deshifruar. Nuk e kuptoj mire dialektin gege ne fakt. Shkruan ne kohen e shkuar per ngjarje qe s'kane ndodh akoma. U bera cik lemsh.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •