Postuar më parë nga arjan03 Mokina. Tasfa..... eshte spiker e lajmeve ne top channel...........? MONIKA STAFA..
Postuar më parë nga Agim Metbala [B]ERLA H. MONO, Në ndjekje të kolonëve; E zbuloi shumë shpejtë - Që i përket hormoneve! Zgjidhja?..................... [/B] HORMONELA.... nuk jam shumë i sigurt se e ke të pa qartë z.Agim.
Postuar më parë nga Station HORMONELA.... nuk jam shumë i sigurt se e ke të pa qartë z.Agim. O, i nderuar, shumë qartë - HORMONALE...
Postuar më parë nga Agim Metbala O, i nderuar, shumë qartë - HORMONALE... Përshëndetje, më prishte punë ajo "B"-ja që ka dalë atje.
Postuar më parë nga Station Përshëndetje, më prishte punë ajo "B"-ja që ka dalë atje. Dakord, ishte e ngjyrës, nuk e barta mirë... Përshëndetje i nderuar!
SALI TETI, ALIT SETI, S'është aspak ndjellës - Vërtet është përcjellës! Zgjidhja?.....................
Postuar më parë nga Agim Metbala SALI TETI, ALIT SETI, S'është aspak ndjellës - Vërtet është përcjellës! Zgjidhja?..................... SATELITI....
Postuar më parë nga Gi de Masha U, BREZ SENIL, KURM BIRA - BIRA Edhe një tjetër XHAXHI ROBEN shefi i Shërbimit Shqip të Zërit të Amerikës
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Postuar më parë nga Gi de Masha Edhe një tjetër XHAXHI ROBEN shefi i Shërbimit Shqip të Zërit të Amerikës ...ARBEN XHIXHO....
Postuar më parë nga Gi de Masha U, BREZ SENIL, KURM BIRA - BIRA Po provoj...pa provu as nuk mund te "humb" as te "fitoj"! - U ZU KRIMINELI BARBAR, SERB...!?
Dhuro shumë...e prit pak!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt