Close
Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 127
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Bekim Haxhiu - Kamishi, Deputet I PDK-se
    Albin Kurti na trego pse e refuzove uniformen e UCK-se kur ajo tu afrua ne Likoc te Skenderajt.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    O Ganimet kete qe citova boll keq e ke thene(ose ke fole drejt)pasi thua ashtu,atehere ata -VV-ja te lidhur me shkije jane a?
    pAJ DIKUSH DUHET ME I PRIT .kTA HAJNAT E ldk DHE pDK KAN VILAT DERI NE aRABIN sAUDITE E PLAQKAT E MULE KALO DETET.v V sDO I PRES ME LULE por me barot DESHA TE THEM .PER KET KOM BINDJEN ME TE MADHE.

Halla Mine,se sharjet ndaj meje po i gelltis pore ata po shkojn aq lart sa shajn te gjith shqiptaret qe nuk mendojn si ata.
    Edhe une e kom menduar ket heret e me mengjes, i shaj sharsit e mi qe me shajn gjat dites

Demokraci e drejtpërdrejtë
    23 MAJ 2011 - E Hënë 13:44
    Të rejat e procesit zgjedhor në Lëvizjen VETËVENDOSJE!

Procesi i zgjedhjeve të brendshme në Lëvizjen VETËVENDOSJE!, të filluara më 15 prill të këtij viti, po zhvillohen në bazë të afateve kohore të parapara në planin e veprimit të këtij procesi. Nga 15 prilli e deri më 15 maj, në mbi 400 pika të Lëvizjes VETËVENDOSJE! anekënd Kosovës, nëpër fshatra e lagje të qyteteve, janë mbajtur mbledhjet zgjedhore në nivelin e parë organizativ. Tanimë aktivistët kanë zgjedhur kryesitë e Pikave si dhe delegatët e tyre për në Këshillat e Qendrave.

Procesi tashmë ka hyrë në fazën e dytë. Aktualisht janë duke u organizuar mbledhjet zgjedhore të Qendrave, për të zgjedhur Kryesitë dhe delegatët për në Këshillin e Përgjithshëm të Lëvizjes VETËVENDOSJE!. Deri më 15 qershor do të mbahen mbledhjet zgjedhore në 28 Qendra brenda Kosovës si dhe në 6 Qendrat e Lëvizjes në diasporë.

Faza e dytë e zgjedhjeve në nivel qendrash ka filluar me mbledhjen zgjedhore e cila është mbajtur më 18 maj në komunën e Burimit. Delegatët e mbledhur kanë votuar për kryetarin e qendrës, për kryesinë, si dhe për delegatët e tyre për në Këshillin e Përgjithshëm. Deri më tani janë mbajtur edhe mbledhjet zgjedhore në qendrat në Artanë më 20 maj, në Vushtrri më 21 maj si dhe në Kaçanik e në Shtërpcë më 22 maj.

Kryetarët e zgjedhur nga votat e delegatëve në këto qendra janë:

Kryetari i Qendrës së Burimit – Skënder Shatri

Kryetari i Qendrës së Artanës – Lirim Gashi

Kryetari i Qendrës së Vushtrrisë – Xhemajl Pllana

Kryetari i Qendrës së Kaçanikut – Basri Kodra

Kryetari i Qendrës së Shtërpces – Faton Limani

Në fjalën e tij të rastit në mbledhjet zgjedhore, Albin Kurti ka përgëzuar aktivistët për angazhimin e deritanishëm, si dhe u ka bërë thirrje delegatëve që të zgjedhin përfaqësuesit për të cilët ata mendojnë se janë më të mirët dhe më të përkushtuarit në aktivitetin e tyre në Lëvizje. Ai ka theksuar se situata aktuale politike në Kosovë, kur priten kompromiset e para në negociatat e dëmshme me Serbinë është më e vështira që nga koha e pasluftës, dhe se Lëvizja VETËVENDOSJE! përmes këtyre zgjedhjeve duhet ta forcojë organizimin për t’i ndalur proceset e dëmshme për Kosovën.

Zgjedhjet në nivelin e dytë pritet të përfundojnë më 15 qershor, për të kaluar më pas në nivelin e tretë organizativ, në Këshillin e Përgjithshëm.

Lëvizja VETËVENDOSJE! i fton delegatët dhe anëtarët e saj që të jenë të përkushtuar, në mënyrë që së bashku ta kalojmë provën e shtrirjes dhe të forcimit të organizimit politik dhe emancipimit nëpërmjet demokracisë së brendshme duke bërë të mundur përballjen sa më të mirë me sfidat që po na presin. Kurrë nuk kemi qenë më të fuqishëm se sa tani. Përgjegjësitë tona para qytetarëve janë tejet të mëdha, ndërsa përkushtimi dhe angazhimi ynë për realizimin e programit tonë të drejtë politik duhet të jetë mënyrë e të jetuari për ne. BASHKË NË ORGANIZIM, BASHKË NË DREJTIM!

http://www.vetevendosje.org/?cid=1,2,2993&author=0
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Llapi;

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Albin Kurti na trego pse e refuzove uniformen e UCK-se kur ajo tu afrua ne Likoc te Skenderajt.
    po ky qelibari apo llulla kamishi u mundua diqka te llomotit ne parlament me nje pytje populliste duke ber pytje per dika qe albin kurti as qe ja rrasi se pse albin kurti me BACEN ADEM DEMAQIN ishin ne prishtin ne kosohen e luftes ket un spe shpiki por vet adem demaqi ka deklaruar se albin kurti ka qen i vetmi qe ka pranuar ti bashkohet adem demaqit ne prioshtin si zedhens i UCK-S PASTAJ RODHEN NGJARJET SI RRODHEN O LLAP GOMARI DHE ALBIN KURTI U ARRESTUA SI SHUM shqiptar po ky kamishi i juaji ky njeher duhet tja filloj nga partia e tij ky aty ka kriminel qe besa shum te deshmuar ..
    edhe diqka si pas jush ata qe skan qen ne uniform te uck-s na qenkan proserb dhe spiuna kjo qenka logjika juaj eh mora bal llapushi posht keni ra

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Llapi

nje shembull kenkret ata qe kan luftu dhe kan len gjymturet ne luft sot jan ne grev para qeveris let del kamishi leti vizitoj dhe tu garantoj zgjedhje ne kerkesat e tyre pra ky komandan k....... i. let merret me ish luftatearet qe si dukat nuk kan rendesi per ju kta veteran qe sot jan ne grev bile edhje ky xhemaili nuk i perkrah ja sa i diota jeni ju

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    vetvendosja po rritet gjdo dit dhe kjo po deshmohet ne teren

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    shum shqiptar kur nuk kishin vesh uniformen e uck-s por 100% ishim ME shqiptar dhe me patriota se disa pulagji qe kinse ne emer te luftes na tregojn pallavra patriotat qe kan qen ne UCK ata shum rrall e cekin UCK-N kursi disa per gjdo dialog sdin ku mu kap veq te thon pse sje kan ne uc-k si femija jan bo por kur te mendosh se sa debilli ka qen ne luft ndoshta memir esht qe skan qen disa politikan fare aty

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    albin kurti nuk ju pergjigjet matrapazave te hashimit aj esht lider i nje partie dhe ska obligim ti pergjigjet nje te ashtu quajturi kamishi albin kurti e ka per obligim ti pergjigjet veq votusve te tij

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    ...uniformen e pranon dhe e m'vesh aj qe ka ndjenja Kombetare ai qe e don atdheun me gjak e shpirt....
    uniformen nuk u dasht me ju afru lloj lloj llaskucit si puna e ketij zagarit....a.k.

Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •