Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 109
    . Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Akoma nuk eshte zyrtarizuar... qe te flasim drejt!
    Faleminderit Scion!

Me intereson shume qendrimi i tyre, pas zyrtarizimit. Parashikimet nuk duken aspak te mira per muajt e ardhshem.

Shpresoj te jem gabim.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Sa kohe duhet qe te aprovohet , se na lujten menc ?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Mund te kete padi edhe ne gjykaten kushtetuese, gjithmon duke u bazuar ne natyren e padive te ngritura nga perfaqesuesit e PS. Do te thote qe, ata mund te kerkojne qe gjykata kushtetuese te interpretoje vendimet e KQZ'se. Besoj do zgjasi nja 3-6 muaj. Kuptohet, nese PS do kerkoje dhe hetim te kutive njeherazi ceshtja mund te komplikohet.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Nuk do te zgjase edhe aq. Maksimumi deri ne zgjedhjet e ardhshme lokale

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    I uroj fitoren Lulzim Bashes, me ne fund u largua psikopati krimineli nga pushteti.

Tani per nja 2 vite do kemi protesta do na cajn koken.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Mund te kete padi edhe ne gjykaten kushtetuese, gjithmon duke u bazuar ne natyren e padive te ngritura nga perfaqesuesit e PS. Do te thote qe, ata mund te kerkojne qe gjykata kushtetuese te interpretoje vendimet e KQZ'se. Besoj do zgjasi nja 3-6 muaj. Kuptohet, nese PS do kerkoje dhe hetim te kutive njeherazi ceshtja mund te komplikohet.

Atehere, me siguri do te jete shtatori kur kryetari i ri i Bashkise se Tiranes te uket ne karrigen e tij ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Urime Bashës!
    Rama duhet të marrë mësime sepse mendoi se ishte i mësuar dhe nuk kishte nevojë më!Por që të bëjë këtë,duhet të dëgjojë dhe jo vetëm të flasë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    personalisht e urrej edi ramen megjithate ai eshte fituesi i kesaj gare juridikisht, leshimet qe ka ber kqz duke mos ven njeri ara kutive qe ti orientoj qytetaret se ku te hedhe voten pasi aty ishin kater kuti dhe gabimi ishte i shmangshem vetem nese nji person i autorizuar do rrinte para kutive, pra megjithe at basha eshte njeri karizmatik dhe ka qellime te larta dhe ai do bej tiranen per tia pasur lakemi ai nuk do i lejoj vetes te deshtoj arsyea e thejsht ai don te nxhitet ne majet e pushtetit me plote te drejt deri tash ka kryer te gjitha detyrat qe ju kan besuar ne menyren me te mir te mundshme, i uroj sukses

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Nuk do te zgjase edhe aq. Maksimumi deri ne zgjedhjet e ardhshme lokale
    Sa mire qe kam be , qe e kam shkul sacin prej vendi , s'ka me lajme

Urime Bashes , nje lutje nga populli i thjesht :
    Na i mbyll ato gropa qe jane hap sa me nje cep ne tjetrin , se po thyjn turinjt dynjaja dhe na sill pak gjelbrim qe te marrim frym lirshem .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Atehere, me siguri do te jete shtatori kur kryetari i ri i Bashkise se Tiranes te uket ne karrigen e tij ...
    Vendimi i Gjykates se Apelit, eshte i formes se prere ... dmth, ne rast se vendimi do ishte pozitiv per bashen, ketu do i fillonte mandati. Interpretimi i vendimeve ne Gjykaten Kushtetuese ne rast te ndonje vendimi ne favor te PS'se nuk do ja hiqte mandatin atij, por do krijonte precedent politik per PS'ne. Ketu pastaj mund te fillonte te errej cik situata .

Besoj me kuptuat!

Harrova dhe dicka, eshte dhe komisioni i Venecias!

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •