Sa kohe duhet qe te aprovohet , se na lujten menc ?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Mund te kete padi edhe ne gjykaten kushtetuese, gjithmon duke u bazuar ne natyren e padive te ngritura nga perfaqesuesit e PS. Do te thote qe, ata mund te kerkojne qe gjykata kushtetuese te interpretoje vendimet e KQZ'se. Besoj do zgjasi nja 3-6 muaj. Kuptohet, nese PS do kerkoje dhe hetim te kutive njeherazi ceshtja mund te komplikohet.
![]()
I uroj fitoren Lulzim Bashes, me ne fund u largua psikopati krimineli nga pushteti.
Tani per nja 2 vite do kemi protesta do na cajn koken.
Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli
Urime Bashës!
Rama duhet të marrë mësime sepse mendoi se ishte i mësuar dhe nuk kishte nevojë më!Por që të bëjë këtë,duhet të dëgjojë dhe jo vetëm të flasë.
personalisht e urrej edi ramen megjithate ai eshte fituesi i kesaj gare juridikisht, leshimet qe ka ber kqz duke mos ven njeri ara kutive qe ti orientoj qytetaret se ku te hedhe voten pasi aty ishin kater kuti dhe gabimi ishte i shmangshem vetem nese nji person i autorizuar do rrinte para kutive, pra megjithe at basha eshte njeri karizmatik dhe ka qellime te larta dhe ai do bej tiranen per tia pasur lakemi ai nuk do i lejoj vetes te deshtoj arsyea e thejsht ai don te nxhitet ne majet e pushtetit me plote te drejt deri tash ka kryer te gjitha detyrat qe ju kan besuar ne menyren me te mir te mundshme, i uroj sukses
Sa mire qe kam be , qe e kam shkul sacin prej vendi , s'ka me lajme![]()
Urime Bashes , nje lutje nga populli i thjesht :
Na i mbyll ato gropa qe jane hap sa me nje cep ne tjetrin , se po thyjn turinjt dynjaja dhe na sill pak gjelbrim qe te marrim frym lirshem .
Jeto sot se neser nuk i dihet
Vendimi i Gjykates se Apelit, eshte i formes se prere ... dmth, ne rast se vendimi do ishte pozitiv per bashen, ketu do i fillonte mandati. Interpretimi i vendimeve ne Gjykaten Kushtetuese ne rast te ndonje vendimi ne favor te PS'se nuk do ja hiqte mandatin atij, por do krijonte precedent politik per PS'ne. Ketu pastaj mund te fillonte te errej cik situata.
Besoj me kuptuat!
Harrova dhe dicka, eshte dhe komisioni i Venecias!![]()
Krijoni Kontakt