Close
Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 127
    Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Tipa te tille gjithmone i ndjek skandali .. si i ka ndodhur Klintonit lol .. jua bejne dhe me qellim per ti mbajtur te nenshtruar sipas interesave ....

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Po ça burgu ka ber te bere DSK ??? As edhe nje dite. Ketu do te jemi. Vetem sa e dogjen si figure. Le te dale ne pension tani.

P.S. Kush e di ça borxhi ka pasur Obama ndaj Sarkòs ...
    E di që shumica këto ide i quan "fantazi" por besoj se harrojnë që roli i kreut të FMN mban pozicion strategjik në gjithë sistemin financiar botëror. Pra ka në dorë qarkullimin e miliarda dollarëve.....
    Dhe kur bëhet fjalë për shifra të tilla dhe për pozicione kaq strategjike realiteti gjithmonë është më fantazi se "fantazia".
    Megjithatë unë besoj se nuk është thjesht punë "nderi". Plakushi Straus Kan ishte emëruar nga mister Bush. Obama është lob tjetër.

Fajtor apo jonjë lesh do marrim vesh.
    -

Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Megjithatë unë besoj se nuk është thjesht punë "nderi".
    Plakushi Straus Kan ishte emëruar nga mister Bush.Obama është lob tjetër

Sa dakort qe jam me kete arsyetimin!

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    DSK u lirua me liri te kushtezuar, apo sic quhet ndryshe, arrest shtepie, pasi pagoi 1 milion dollare dhe gjithashtu la garanci 5 milione dollare tjere si kusht.

Tani lind pyetja, ku i gjeti shefi i FMN 1 milione dollare ne dore? A thua e kishte rrogen 1 milion dollare ne muaj? Kontrata na thote jo. Kontrata thote qe ai e kishte rrogen $420,930 ne vit. Nga erdhen keto leke? Hmm, me duket se ato leke qe merren sa andej kendej me interesa te kredive, u gjeten se ku perfundojne...
    Ku i gjeti leket? 1 milion?
    Njerez si puna e ketij mund te kene si prone personale banka(shumes banka jo banke).Ajo rroga eshte per kunja per te kruar dhembet.Ai eshte marre me investime gjithe jeten,ka investuar para te vetat ne stok market,letra me vlere plus kesaj ka marre bonuse vjetore si kryetar i FMN-se,perpunen qe ka bere, qe mund te jete ne vlerat 5 milion/vit, 10 milion/vit,ne vite te vecanta me shume.
    1 milion nuk eshte shume per ate.
    Atij i kane bere puc per ta diskretituar publikisht.
    Eshte plan i dikujt.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 21-05-2011 më 14:17
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-02-2003
    Postime
    444
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    Çfarë keni postuar ishte colossally imbecilic dhe nxitëse. Unë nuk e di nëse do të qesh apo të qaj në analizë të tillë të dështuar e një sulmi të dyshuar seksuale.

Në qoftë se ai është fajtor ne kemi dërguar në burg një pjesë të bajgë dhi që ndodh të jetë në frëngjisht, të bardhë dhe të pasur çifute. Rasti i mbyllur.
    Falemnderit qe ma kujton qe jam nje imbecil o armegrisur e flamur rene.Keni pare ju ndodh nga njehere qe e harroj qe jam imbecil.Kjo nuk ndodh shpesh por ja qe ndodh nganjehere.

Kur nje shqiptar apo ndonje individ tjeter nga vendet lindore bie ne konflikt me ligjin te gjitha mediat nxitojne te thone nje shqiptar beri kete,nje shqiptar beri ate.Penalizohen shqiptaret ne nje pjese te rasteve me siguri pa te drejte fare.Une kam pare vete si perkthyes ne Gjermani para shume vitesh se si nje shqiptar qe kish rene ne dashuri me nje rumune ne nje ndertese azilantesh u denua arbitrarisht,padrejtesisht me akuzen e perdhunimit edhe pse me sa mbaj ment une ai vetem sa e kish perqafuar ate femren me aprovimin e heshtur te saj dhe nuk kishin patur kontakt seksual.Nuk duhesh te ishe fort i zgjuar per te kuptuar se ata te dy duheshin me njeri tjetrin dhe e gjithe seanca gjyqesore ishte vetem nje inskenim ku gjykatesit kishin hyre ne salle me vendimin per t'a denuar ate shqiptarin e pafajshem i cili mesa mbaj ment une u denua tri vjet e gjysem burg kot se koti!!!
    Mediat angleze,italiane,greke,gjermane,etj,me qellim penalizimi dhe diskriminimi te minoriteteve nuk lene rast konflikti te shqiptareve me ligjin pa i bere jehone.E bejne mizen buall me qellim te perhapjes se urrejtjes kundra emigranteve te cilet nga nje ane i duan si krahe pune,por nga ana tjeter duan t'i mbajne poshte me fushata mediatike,per t'u thene emigranteve shqiptare e te tjereve nga vendet lindore: Mos harroni ju keni ardhur ketu per te shitur krahun tuaj te punes tek ne por ju jeni e mbeteni qytetar te kategorise se dyte!!!
    Sigurisht qe krimi qe akuzohet te kete bere ky cifuti ne kete rast eshte nje krim qe fatkeqesisht eshte kryer e kryhet prej shekujsh nga njerrez te cdo kombesie dhe nuk eshte i kushtezuar nga fakti qe keqberesi ne kete rast eshte nje cifut.
    Por ajo qe desha te them une ne komentin e mesiperm nder te tjera eshte se kur keto krime i bejne cifutet,mediat qe jane ne pjesen me te madhe ne duart e cifuteve nuk e permendin fare identitetin cifut te keqberesit.Pse?Sepse mbrojne njeriun e tyre dhe reputacionin e tribuse se tyre.Kjo nuk eshte e ndaluar.Madje eshte njerrezore.Por nga hebrenjte qe kane Holokaustin ne historine e tyre njeriu pret,ose te pakten une pres qe mos te mendojne vetem per tribune e tyre por t'a ngrene zerin sa here tribute e medhaja abuzojne pozicionin e tyre superior kundra minoriteteve.Ta ngrinin zerin qe kur te shihnin shenjen e pare te riaktivizimit te atyre forcave monstruoze te cilat kryen vepren penale te Genocidit nepermjet Holokaustit ne te kaluaren.
    Dhe une kam shkruar ketu me lart dhe e perseris perseri si imbecil qe jam,se une mendoj se jo vetem qe cifutet nuk e vene ujin aspak ne zjarr edhe pse ne kohen tone ato forca te erreta qe shkaktuan Holokaustin tek hebrenjte e tek popuj te tjere,e kane ngritur prej kohesh perseri koken,zerin dhe sepaten e tyre aq sa nuk mund te mos t'i shohesh,por duke ju rreferuar eksperiences time ne Gjermani akuzoj shtetin cifut te kete kolaboruar ne menyre aktive dhe pasive me shtetin dhe kombin pervers kriminel gjerman ne akte Genocidi pas vitit 1990 deri pak kohe me pare!!!
    Dhe kur une si intelektual nga nje vend i vogel e nga nje popull i rrezikuar kam perjetuar ne kurrizin tim eksperienca te tilla,atehere kam te drejte te them se,pavaresisht nga larmia fetare nder shqiptaret,per shtetin cifut ne jemi ca muslimane te Ballkanit te cilet nuk duhen lejuar te ngrejne koken.

Free-byrd mbaje fort ate flamurin qe ke si maske se e kam mallkuar perjetesisht nga thellesia e shpirtit aq fort saqe rrenia e tij duhet te jete ceshtje oresh!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga wittstar : 21-05-2011 më 15:12

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    Tipa te tille gjithmone i ndjek skandali .. si i ka ndodhur Klintonit lol .. jua bejne dhe me qellim per ti mbajtur te nenshtruar sipas interesave ....
    Do you know what troubles me ? The American media is starting to push the Dominique Strauss-Kahn assault case to the background because all people want to talk about is Arnold Schwarzenegger breakup with wife, Maria Shriver. It appears he fathered a baby out of wedlock. They say more babies are out there. If you can't trust "The Terminator" then who can you trust. It does make sense. Who in the hell ever heard of this "Frog", Dominique Strauss-Kahn, anyway.

PS
    "Frog' is a nickname for the French that goes back to the French and Indian War in the 1700's. Frog = Bretkocë

A e dini se çfarë problemet mua?mediat amerikane ka filluar të shtyjë çështjen Dominique Strauss-Kahn sulm në sfond, sepse të gjithë njerëzit duan të flasin për thyerje Arnold Schwarzenegger është me gruan, Maria Shriver. Duket se ai lindi një fëmijë jashtë martese. Ata thonë se foshnjat më shumë janë atje. Nëse ju nuk mund të besimit "Terminator", atëherë kush mund të keni besim. Ajo ka kuptim. Kush në ferr dëgjuar ndonjëherë për këtë "Frog", Dominique Strauss-Kahn, anyway.

PS
    "Frog" është një pseudonim për francezët që shkon prapa në të Luftës franceze dhe indiane në 1700-së. Frog = Bretkocë
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-02-2003
    Postime
    444

Kush peshtyn mbi dhuruesin ka peshtyre edhe mbi objektin e dhuruar!!!

PS
    "Frog' is a nickname for the French that goes back to the French and Indian War in the 1700's. Frog = Bretkocë
    Une ne pergjithesi sic dihet nuk jam Rechtsanwalt,pra nuk jam Rechtsanwalt i Frances,por pasi konsultova dhe njehere Oxford dictionary duhet t'ju them sa me poshte:
    Fjala "bretkoce" eshte nje term denigrues,i cili nuk pritet te perdoret nga shtetas i nje vendi aleat me kombin e emertuar nga ju me ate fjale.
    Franca i ka dhene USA statujen e Lirise(The Statue of Liberty) e meqenese pavaresisht nga kjo ju amerikanet flitkeni me ton te tille kundrejt kombit aleat tuajin,atehere une i lejoj vetes te konkludoj se ju amerikanet jeni te lodhur nga Statuja e Lirise dhe nga vete liria ne jeten tuaj.
    Pra shko mbaje fort edhe ate Statujen e Lirise ne New York se sic thote edhe nje shprehje e urte timja kush peshtyn mbi dhuruesin ka peshtyre direkt dhe ne menyre simbolike edhe kundra objektit te dhuruar dhe asaj c'ka ai perfaqeson.Me fjale te tjera po te me pyetni mua une ju them me bindje se te numuruara i ka oret edhe Statuja e Lirise dhe liria e qytetareve te USA!!!

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    E di që shumica këto ide i quan "fantazi" por besoj se harrojnë që roli i kreut të FMN mban pozicion strategjik në gjithë sistemin financiar botëror. Pra ka në dorë qarkullimin e miliarda dollarëve.....
    Dhe kur bëhet fjalë për shifra të tilla dhe për pozicione kaq strategjike realiteti gjithmonë është më fantazi se "fantazia".
    Megjithatë unë besoj se nuk është thjesht punë "nderi". Plakushi Straus Kan ishte emëruar nga mister Bush. Obama është lob tjetër.

Fajtor apo jonjë lesh do marrim vesh.

Shefi FMN i takon Europes, ndersa shefi Bankes Boterore i takon USA.

Kush e ka njohur DSK e tregon si nje profesionist te afte. Rreth 57% e francezeve deri dje ose pardje e konsiderojne perdhunimin nje kurth. Mundesite e DSK qe te zgjidhej president ishin te larta. Sarkò e dergoi tek FMN kastile per te mos e pasur neper kembe.
    Qe amerikanet te kene gisht ne kurth, s'e besoj, por me siguri dijeni kane pasur.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga wittstar Lexo Postimin
    Une ne pergjithesi sic dihet nuk jam Rechtsanwalt,pra nuk jam Rechtsanwalt i Frances,por pasi konsultova dhe njehere Oxford dictionary duhet t'ju them sa me poshte:
    Fjala "bretkoce" eshte nje term denigrues,i cili nuk pritet te perdoret nga shtetas i nje vendi aleat me kombin e emertuar nga ju me ate fjale.
    Franca i ka dhene USA statujen e Lirise(The Statue of Liberty) e meqenese pavaresisht nga kjo ju amerikanet flitkeni me ton te tille kundrejt kombit aleat tuajin,atehere une i lejoj vetes te konkludoj se ju amerikanet jeni te lodhur nga Statuja e Lirise dhe nga vete liria ne jeten tuaj.
    Pra shko mbaje fort edhe ate Statujen e Lirise ne New York se sic thote edhe nje shprehje e urte timja kush peshtyn mbi dhuruesin ka peshtyre direkt dhe ne menyre simbolike edhe kundra objektit te dhuruar dhe asaj c'ka ai perfaqeson.Me fjale te tjera po te me pyetni mua une ju them me bindje se te numuruara i ka oret edhe Statuja e Lirise dhe liria e qytetareve te USA!!!
    Somebody is showing two faces. On one hand you have lost respect for the Jews because of one French economist was accused of rape and on the other hand you show concern when Americans use the slang word, "Frog", referring to the French.

Here is a story which I cannot verify as truly happened in real life.

At a cocktail reception, my friend found himself in a small group that included an admiral from each of the two navies. The French admiral started complaining that whereas Europeans learned many languages, Americans only learned English. He then asked. "Why is it that we have to speak English in these conferences rather than you having to speak French?"Without even hesitating, the American admiral replied."Maybe it is because we arranged it so that you did not have to learn to speak German." The group became silent

Americans call us "Frogs". I cannot endure such abuse.

Yo, Pierre

Don't take it so seriously. We've been calling you "Frogs' since the French and Indian War. You must admit the French can be arrogant jerks at times. You believe our culinary tastes are right out of the Stone Age. You are ridiculously paranoid about our uncouth uncivilized American culture is polluting your precious refined French culture. You've even passed Federal laws to mandate American names and expression not be used in commercial establishments. You hate us. You love us.

Yes, I am well aware you gave us the Statue of Liberty and the French Navy came to our rescue in the American Revolution. withstar omitted the most important connection we have together. As I type this response American citizens are in France making their way to American military cemeteries. They happen to be attended by French citizens who feel honored to greet and help visitors from all over the world. Two American generations fought and died to free the people of Lafayette from the German invader. They never came home to their mothers and fathers. Those young men whose lives were cut short on French soil in two world wars now live forever in French soil.

We call them Frogs and make fun of them. They return the favor. So what. Do you think breaking balls will break the historic traditional bonds between France and the United States? I don't think so. Viva la France!

Dikush është duke treguar dy fytyra. Në njërën anë keni humbur respektin për çifutët për shkak të një ekonomisti francez u akuzua për përdhunim dhe në anën tjetër ju tregojnë shqetësim, kur amerikanët e përdorin fjalën zhargon, "Frog", duke iu referuar frëngjisht.

Këtu është një histori që unë nuk mund të verifikojë si të vërtetë ka ndodhur në jetën reale.

Në një pritje koktej, shoku im gjeti veten në një grup të vogël që përfshinte një admiral nga secila prej dy anijet. Admiral francez filluar duke u ankuar se derisa evropianët mësuan shumë gjuhë, amerikanët vetëm mësuar gjuhën angleze. Ai pastaj pyeti. "Pse është ajo që ne kemi për të folur anglisht në këto konferenca në vend se të ju që të flas frëngjisht?" Pa edhe ngecje, admirali amerikan u përgjigj. "Ndoshta është për shkak se ne e rregulluar atë mënyrë që ju nuk duhet të mësojnë të flasin gjermanisht . " Grup u bë i heshtur

Amerikanët na telefononi "Frogs". Unë nuk mund të durojnë një abuzim i tillë.

Yo, Pierre

Mos e merrni atë aq seriozisht. Ne kemi bërë thirrje ju "Frogs" që nga Lufta e franceze dhe indiane. Ju duhet të pranoj franceze mund të jerks arrogant në kohë. Ti beson shijet tona e kuzhinës janë të drejtë nga Epoka e Gurit. Ju jeni qesharake paranojak në lidhje pagdhendur tanë amerikanë paqytetëruar kultura është ndotës i çmuar kulturën tuaj rafinuar franceze. Ju keni kaluar edhe ligjet federale për mandatin e emrave amerikane dhe shprehjes nuk mund të përdoret në qendrat komerciale. Ju na urrejnë. Ti na duan.

Po, unë jam i vetëdijshëm që na dha Statuja e Lirisë dhe të marinës franceze erdhi për të shpëtuar tonë në Revolucionin Amerikan. withstar harruar lidhjen më të rëndësishme që kemi së bashku. Si Unë këtë lloj përgjigje qytetarëve amerikanë janë në Francë bërë rrugën e tyre për të varrezave ushtarake amerikane. Ata të ndodhë që të jenë të pranishëm qytetarë francezë, të cilët ndjehen të nderuar të përshëndes dhe të ndihmojë vizitorët nga e gjithë bota. Dy breza amerikane luftuan dhe vdiqën për të liruar njerëzit e Lafayette nga pushtues gjerman. Ata kurrë nuk erdhi në shtëpi për nënat e tyre dhe të etërve. Ata njerëz të rinj jetët e të cilëve ishin të prerë të shkurtër në territorin francez në dy luftërave botërore, tani jetojnë përgjithmonë në territorin francez.

Ne i quajmë ato Frogs dhe të bëjë shaka me ata. Ata kthehen favor. Pra, çfarë. A mendoni se topat e thyer do të thyejnë lidhjet tradicionale historike mes Francës dhe Shteteve të Bashkuara? Unë nuk e mendoj kështu. Viva la France!
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 22-05-2011 më 15:11
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-02-2003
    Postime
    444

Une jam tek cdo qenje e gjalle,vetem dy fytyra eshte shume larg te Vertetes!!!

Dikush është duke treguar dy fytyra. Në njërën anë keni humbur respektin për çifutët për shkak të një ekonomisti francez u akuzua për përdhunim dhe në anën tjetër ju tregojnë shqetësim, kur amerikanët e përdorin fjalën zhargon, "Frog", duke iu referuar frëngjisht.

Këtu është një histori që unë nuk mund të verifikojë si të vërtetë ka ndodhur në jetën reale.

Në një pritje koktej, shoku im gjeti veten në një grup të vogël që përfshinte një admiral nga secila prej dy anijet. Admiral francez filluar duke u ankuar se derisa evropianët mësuan shumë gjuhë, amerikanët vetëm mësuar gjuhën angleze. Ai pastaj pyeti. "Pse është ajo që ne kemi për të folur anglisht në këto konferenca në vend se të ju që të flas frëngjisht?" Pa edhe ngecje, admirali amerikan u përgjigj. "Ndoshta është për shkak se ne e rregulluar atë mënyrë që ju nuk duhet të mësojnë të flasin gjermanisht . " Grup u bë i heshtur

Ne i quajmë ato Frogs dhe të bëjë shaka me ata. Ata kthehen favor. Pra, çfarë. A mendoni se topat e thyer do të thyejnë lidhjet tradicionale historike mes Francës dhe Shteteve të Bashkuara? Unë nuk e mendoj kështu. Viva la France!
    Keto pralla me admirale apo te admiralit shko tregoja ndonje njeriu pa eksperience.
    Ishte shteti fashist amerikan qe nxiti Gjermanine naziste ne WWII dhe eshte perseri shteti amerikan qe nxite e drejton hordhine naziste gjermane ne WWIII!!!
    Me mijra amerikane u vrane ne Luften e Dyte Boterore ne France e gjetke ne Europe vetem e vetem se kur masonet a USA e pane qe Gjermania e tyre naziste deshtoi ne fushaten kundra Lindjes,ata kishin nevoje per nje alibi historike.
    Fale planeve luftenxitese te gatuara neper llozhat masonike amerikane* e ne Pentagon,e gjithe EU-ja prej kohesh vallezon sipas taktit te valseve gjermane apo gjermano-amerikane!!!

Kur thua se ne rastin tim ke te beshe me nje njeri me dy fytyra je shume larg te Vertetes.
    Une jam tek cdo gje e gjalle ne Univers qe gezon meshiren e Zotit,pra une kam nje numer te panumurueshem fytyrash!!!

PS:* Ky cifuti ketu me siguri qe duhet te jete pjesetar i ndonje llozhe masonike ku mbase u mesojne njerrezve si te perdhunojne njerrez,e te hane mish njeriu qe t'a kene me te lehte si politikan te perdhunojne kombe me arme!!!Eshte ky rasti per t'i detyruar masonet dhe rosicruscians kudo qe jane te behen krejtesisht transparent dhe t'i tregojne Botes cdo gje mbi ritet e tyre neper llozha.Silenzio stampa mbi llozhat masonike dhe mbi aktivitetet e rosicruscians duhet te shpallet ilegale ne gjithe Token,madje edhe ne planete te tjera ku mund te shkoj njeriu!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga wittstar : 22-05-2011 më 16:56

Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •