E mendoja kadaren me te zgjuar. Se kuptoj pse i drejtohet Lulzim Bashes personalisht kur dihet qe luli eshte i varur nga Berisha? Luli edhe po te doje nuk mund te beje sipas qefit sepse ishte pikerisht Berisha ai qe i besoi postet me te larta Lulzim Bashes ne qeveri ,ishte berisha ai qe e futi ne politike me rekomandim te argites dhe ishte po berisha qe e shpetoi nga akuza te renda sic ishte ajo e rruges durres kukes morine ku flitej per 250 milion euro te vjedhura. Mos permendim 21 janarin pastaj ku doli komplet i palagur.
Une mendoj qe letra e Kadares duhej t'i nisej Berishes dhe jo lulit qe per mendimin tim edhe pse ka qene vegel e berishes eshte nje politikan i kompletuar ,ndoshta paksa shume i bute per harbutsine qe karakterizon politika shqiptare ,por qe nuk eshte i keq po mos perdorej nga berisha.
Morali kësaj letre o mësuesi është shqetësimi i shkrimtarit dhe i shumë dashamirësve të Shqipërisë e të popullit shqiptar, që mos të bëhet ndonjë hekatombë në trollin tonë dhe pasojat të tjera ato që pak kohë më parë i kemi fituar.
E di shkrimtari, ashtu sic e dimë edhe ne se e vetmja shpresë shpëtimi në këtë rast është që Basha të lëshojë pe. Se, ta zëmë sa për Sali edhe sikur e gjithë SHQIPËRIA TË DIGJET, AI NUK E KA KËTË HALL.
Prandaj, nëse vërte zoti Basha e bën këtë gjest human, gjithmonë për të mirën e Shqipërisë do të mbetetet personalitet shumë i madh.
Uroj që Basha ta gjykojë drejt këtë letër të shkrimtarit të madh.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Nëse Lulzim Basha e dëgjon Kadarenë e meriton përkrahjen që t'i përfaqësoj Shqiptarët si Kryeministër. Atëher, Kadare do të duhej me ja kthy të mirën Bashës e të pranonte të bëhet Kryetar i Shqipërisë. Shqiptarët do të kishin përfaqësim të denjë, ashtu si e meritojnë, në Botë.
E paska pregadit Kadareja skenarin sikur per nje dramë,vetem se nuk e ka caktu zhanrin.Skenarin mund ta ndrroje vetem skenaristi apo regjizori me sa e di un . Por dihet boterisht se Kadare prej penes jeton,prandaj edhe ato boje qe i paska hargjuar ,ka marr para per to .
Ne nje fare menyre, i bie qe Kadare vlerson figuren e Bashes, dhe distancohet nga rruga e erret e PS-se.
Dhe kjo me pelqen!
Sa per mesazhin, vetem nje njeri i mencur mund ti shkruaj kto fjal, por, por nuk duhet te shkoj keshtu, Basha solli nje fryme te re, i duhet Tiranes ai djal.
Sepse, kush na garanton qe kta vampire qe duan te derdhin gjak shqiptari, nese jep dorheqjen Basha transformohen ne engjej..... Per mendimin tim do i rriten dhembet me shum.....
paqen, e sjell vetem drejtsia
i perkdheluri i enverit,na thote qe per hir te interesit te vendit,basha na u dashka terhequr nga gara ?!
ne rregull deri ketu,si mesazh.
po me te birin e kristaqit nuk na the se cfare te bejm se ???
me len pershtypje,se perse mu tani kur edveri i vogel e ka punen pisk,me shume se asnjiher tjeter,na e nxjerr koken kadareja,duke na ber si plakun e mencur.
qe te ishte me korekt,dhe ta besonim te gjithe si mesazhe e keshille dashamirse,te pakten mund ta shtonte dhe te thoshte dhe kete,qe ti leshojme rruge budallait drogmenit e te degjenerumit ramce.
Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 21-05-2011 më 12:37
Haha ...
Me gjith respektin qe kam per z. Kadare, letra e tille me tingellon sikur z. Kadare kerkon lemoshe ne emer te Rames!
Bravo Kadareja, po mendoja te njejten gje sot, do ishte nje gjest i madh per bashen te hiqte dore nga kandidimi per te miren e politikes shqiptare dhe do perbente fillimin e nje fryme te re ne politiken shqiptare.
Uroj dhe une qe Basha te bej te njejten gje per te miren e te gjitheve.
Kjo veç se ka per te qene nje fitore morale e Bashes dhe nuk do jete larg dita qe do zevendesoje halet e vjetra qe kane pushtuar PD.
Po ta bente Basha nje gje te ketille, do dilnin bllof te gjith... E kuptoj mencurine e z. Kadare, por kadare disahere harron se jeton ne Shqiperi, ku nese dikujt i jep gishtin ai te rremben krahun, qe ne rastin e asaj qe shpreha me lart, Rames sdo i skuqej faqja te pranonte nje fitore te tille.
Imagjinoni konferencen e ardhshme te shtypit te Rames qe thurr lavde lart e poshte per veten e tij sa do thoshte qe "Edhe kundershtari im e kuptoi qe fituesi jam une"
Te shofim se c'do te ndodhi![]()
Krijoni Kontakt