Close
Faqja 2 prej 46 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 456
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    helena nexhmije caushesku rrone akoma,kurse i biri edveri don me me ardh ne krye te babes :P

ai plumbi qe permenden ti,te ardht ashtu si papritur me duar ne xhepa..cfare do mbillni do korrni,mos keni frig !
    Mos ma qaj hallin se cfare kam mbjellur kam korrur ne jete. Mua me vjen keq per njerez si puna juaj qe nuk keni mbjellur asgje dhe meritoni te hani krundet sic ka ngrene per shekuj te tere ky popull.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    E mendoja kadaren me te zgjuar. Se kuptoj pse i drejtohet Lulzim Bashes personalisht kur dihet qe luli eshte i varur nga Berisha? Luli edhe po te doje nuk mund te beje sipas qefit sepse ishte pikerisht Berisha ai qe i besoi postet me te larta Lulzim Bashes ne qeveri ,ishte berisha ai qe e futi ne politike me rekomandim te argites dhe ishte po berisha qe e shpetoi nga akuza te renda sic ishte ajo e rruges durres kukes morine ku flitej per 250 milion euro te vjedhura. Mos permendim 21 janarin pastaj ku doli komplet i palagur.

Une mendoj qe letra e Kadares duhej t'i nisej Berishes dhe jo lulit qe per mendimin tim edhe pse ka qene vegel e berishes eshte nje politikan i kompletuar ,ndoshta paksa shume i bute per harbutsine qe karakterizon politika shqiptare ,por qe nuk eshte i keq po mos perdorej nga berisha.

Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    pyetja, nqse eshte e vertete kjo leter ....

CILI ESHTE MORALI i ketij mesazhi nga ana e nje shkrimtari i cili na shkruan libra pafund ....????

cili eshte morali i ketij personazhi qe na thote se terheqja nga gara, dmth dorezimi pa kushte dhe tradhetia ndaj elektoratit tiranas, qenkeka nje mesazh per brezat e ardhshem .....????

per cilin moral e ka fjalen ky ...?????

mos ndoshta ne Paris ka njohur ndonje lloj te ri morali .....??!!

.
    Morali kësaj letre o mësuesi është shqetësimi i shkrimtarit dhe i shumë dashamirësve të Shqipërisë e të popullit shqiptar, që mos të bëhet ndonjë hekatombë në trollin tonë dhe pasojat të tjera ato që pak kohë më parë i kemi fituar.

E di shkrimtari, ashtu sic e dimë edhe ne se e vetmja shpresë shpëtimi në këtë rast është që Basha të lëshojë pe. Se, ta zëmë sa për Sali edhe sikur e gjithë SHQIPËRIA TË DIGJET, AI NUK E KA KËTË HALL.

Prandaj, nëse vërte zoti Basha e bën këtë gjest human, gjithmonë për të mirën e Shqipërisë do të mbetetet personalitet shumë i madh.

Uroj që Basha ta gjykojë drejt këtë letër të shkrimtarit të madh.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga Bel ami Lexo Postimin
    Causheskun para se ta pushkatonin e gjykuan.Po Ramen do e gjykojne dot valle?

Letra e Kadarese i drejtohet nje njeriu fisnik, te kryeje nje akt fisnik.Nese Kadare do ti drejtohej Rames,do te ishte e pavlere,sepse Rama ka treguar me kohe qe ska asnje grime fisnikerie.Nese vertete Lulezimi do te jepte doreheqjen nga Bashkia e Tiranes, atehere do te ishte vertete fituesi i zgjedhjeve.
    Nëse Lulzim Basha e dëgjon Kadarenë e meriton përkrahjen që t'i përfaqësoj Shqiptarët si Kryeministër. Atëher, Kadare do të duhej me ja kthy të mirën Bashës e të pranonte të bëhet Kryetar i Shqipërisë. Shqiptarët do të kishin përfaqësim të denjë, ashtu si e meritojnë, në Botë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-03-2006
    Postime
    141
    E paska pregadit Kadareja skenarin sikur per nje dramë,vetem se nuk e ka caktu zhanrin.Skenarin mund ta ndrroje vetem skenaristi apo regjizori me sa e di un . Por dihet boterisht se Kadare prej penes jeton,prandaj edhe ato boje qe i paska hargjuar ,ka marr para per to .

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Ne nje fare menyre, i bie qe Kadare vlerson figuren e Bashes, dhe distancohet nga rruga e erret e PS-se.
    Dhe kjo me pelqen!
    Sa per mesazhin, vetem nje njeri i mencur mund ti shkruaj kto fjal, por, por nuk duhet te shkoj keshtu, Basha solli nje fryme te re, i duhet Tiranes ai djal.

Sepse, kush na garanton qe kta vampire qe duan te derdhin gjak shqiptari, nese jep dorheqjen Basha transformohen ne engjej..... Per mendimin tim do i rriten dhembet me shum.....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i perkdheluri i enverit,na thote qe per hir te interesit te vendit,basha na u dashka terhequr nga gara ?!

ne rregull deri ketu,si mesazh.

po me te birin e kristaqit nuk na the se cfare te bejm se ???

me len pershtypje,se perse mu tani kur edveri i vogel e ka punen pisk,me shume se asnjiher tjeter,na e nxjerr koken kadareja,duke na ber si plakun e mencur.

qe te ishte me korekt,dhe ta besonim te gjithe si mesazhe e keshille dashamirse,te pakten mund ta shtonte dhe te thoshte dhe kete,qe ti leshojme rruge budallait drogmenit e te degjenerumit ramce.
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 21-05-2011 më 12:37

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Haha ...

Me gjith respektin qe kam per z. Kadare, letra e tille me tingellon sikur z. Kadare kerkon lemoshe ne emer te Rames!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Bravo Kadareja, po mendoja te njejten gje sot, do ishte nje gjest i madh per bashen te hiqte dore nga kandidimi per te miren e politikes shqiptare dhe do perbente fillimin e nje fryme te re ne politiken shqiptare.

Uroj dhe une qe Basha te bej te njejten gje per te miren e te gjitheve.

Kjo veç se ka per te qene nje fitore morale e Bashes dhe nuk do jete larg dita qe do zevendesoje halet e vjetra qe kane pushtuar PD.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Po ta bente Basha nje gje te ketille, do dilnin bllof te gjith... E kuptoj mencurine e z. Kadare, por kadare disahere harron se jeton ne Shqiperi, ku nese dikujt i jep gishtin ai te rremben krahun, qe ne rastin e asaj qe shpreha me lart, Rames sdo i skuqej faqja te pranonte nje fitore te tille.

Imagjinoni konferencen e ardhshme te shtypit te Rames qe thurr lavde lart e poshte per veten e tij sa do thoshte qe "Edhe kundershtari im e kuptoi qe fituesi jam une"

Te shofim se c'do te ndodhi

Faqja 2 prej 46 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •