Rama fitoj,kjo teme duhet te hapej per berishen,lej bash djalin menjeane se ska faj i shkreti!
O vllezer te mi,nje gje le te jet e qart,te tilleve si ky diletanti Rama.duhet me i a imponi humbjen ndryshe nuk ben,megjithate ne popullli e kemi e gjithe fajin..
Mos ki dert per Shqiperine. Se pushtues te tille kane kaluar plot ne Shqiperi, por te gjitheve hellin u ka futur Shqiperia.
Kujtojne se do bejne 97 te dyte.- TA HARROJNE. dhe ato kallashet e fshehur, ti fusin neper vrimat e tyre se Shqiperia sot eshte shtet dhe jo rumpalle.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Shqiprija me edin shkon vetem mbrapa,nje njeri qe nuk kupton se nuk esht i deshirushem ne tiran ,ai nuk ka vendin as ne burrg ,shqiprija do te vuan prej virusit edhe me.
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
ata qe vriten per politike koken e vet te hane por cfare ti besh popullit te thjesht. kane bllokuar rruget kryesore kafshet nuk levizin dot njerezit. e dua shqiperin por falenderoj zotin qe nuk jam atje. jane kthyer disa rob te trashe ne kafshe politike e po shkaterrojn gjithe vendin.
I LOVE GOD
j&g
Asnje rruge nuk eshte e bllokuar.
Tv ne dispozicion te PS propagandojne sikur ketu po behet nami.
DSje dogjen dy goma te vjetra makinash per show televiziv se medemek tirana ne tym e flake
Vazhdon ketu rrjedha normale e jetes.
Gjynah qe nuk je ketu e ta shijosh
Kafshet do i fusim ne "kafaz" deri sa te zbuten .
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Kur Sala e pa qe nga numerimi i pare humbi u kujtua qe mbase del duke hapur kutite e pavlefshme (ne cdo vend te botes ka te tilla ne votime ) dhe nese edhe nga keto nuk do fitoj atehere me siguri di gjej te numeroj ndonje gje tjeter. Kjo eshte logjike pa logjike po ajo qe me vjen cudi eshte se si ka mundesi qe ka njerez qe gjithe kete e quajne normale.Keta lloj njerezish ose kane interesa dhe keshtu quhen te justifikuar deri ne nje fare menyre ose jane te SEMURE por ne cdo rast une besoj se te gjithe e dine se kjo qe po ndodh eshte turp . Disa kane kurajon ta pranojne hapur kurse te tjeret e pranojne jo-hapur. E kam fjalen per ata qe kane tru ne koke jo ndonje gje tjeter ...!
Nje njeri me llogjike normale dhe me njohuri elementare juridike, do e kuptonte se numurimi i cdo vote te hedhur ne nje kuti te mbyllur e te koduar, e kaluar nga dhoma e fshehte dhe brenda kufijve te ligjit zgjedhor, eshte e vlefshme dhe si e tille perben vullnetin e personit qe e ka hedhur.
Vullnet i cili eshte i barabarte me gjithe te tjeret dhe si i tille duhet respektuar, pavaresisht se kjo kuti mund te kishte nje ton ngjyre me te verdhe apo kafe, krahasuar me kutine tjeter, por gjithsesi eshte nje kuti e mbyllur me vula dhe e koduar
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Krijoni Kontakt