Close
Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 216
    Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Nese Edi humb , kjo eshte katastrofe per te, pasi i duhet te jape doreheqjen edhe nga PS, ndersa Basha ketu luan vetem me qarin. Edhe nese humb , pas 2 javesh behet perseri minister
    Ketu qendron aresyeja e qetesise se njerit dhe nervozizmit te tjetrit
    Edi eshte aq i etur per pushtet saqe ne zgjedhjet e kaluara humbi dhe nuk dha dorheqje .Perse duhet ta beje kete here ?.Lum shqiptaret qe ju drejtojne jeten disa te semure psiqik .Por cdo shqiptar i meriton sepse vete i zgjedh.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Edi eshte aq i etur per pushtet saqe ne zgjedhjet e kaluara humbi dhe nuk dha dorheqje .Perse duhet ta beje kete here ?.Lum shqiptaret qe ju drejtojne jeten disa te semure psiqik .Por cdo shqiptar i meriton sepse vete i zgjedh.
    kush te tha qe e zgjodhen shqiptaret ......??

ai i ka fituar gjithmone zgjedhjet me lojen e letrave "kjo fiton e kjo sfiton" dhe fet ka nxjerre nga menget e xhaketes A-sin .....

.
    "They will not control us, We will be victorious"

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Rama fitoj,kjo teme duhet te hapej per berishen,lej bash djalin menjeane se ska faj i shkreti!

Perjashtuar Maska e Marmara
    Anėtarėsuar
    12-06-2003
    Vendndodhja
    Ne Rrugen e Zotit
    Postime
    229

Humbje

O vllezer te mi,nje gje le te jet e qart,te tilleve si ky diletanti Rama.duhet me i a imponi humbjen ndryshe nuk ben,megjithate ne popullli e kemi e gjithe fajin..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga beni67 Lexo Postimin
    Station me barbarine tuaj po i shkoni hellin te gjithe shqiperise
    Mos ki dert per Shqiperine. Se pushtues te tille kane kaluar plot ne Shqiperi, por te gjitheve hellin u ka futur Shqiperia.

Kujtojne se do bejne 97 te dyte.- TA HARROJNE. dhe ato kallashet e fshehur, ti fusin neper vrimat e tyre se Shqiperia sot eshte shtet dhe jo rumpalle.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Shqiprija me edin shkon vetem mbrapa,nje njeri qe nuk kupton se nuk esht i deshirushem ne tiran ,ai nuk ka vendin as ne burrg ,shqiprija do te vuan prej virusit edhe me.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    ata qe vriten per politike koken e vet te hane por cfare ti besh popullit te thjesht. kane bllokuar rruget kryesore kafshet nuk levizin dot njerezit. e dua shqiperin por falenderoj zotin qe nuk jam atje. jane kthyer disa rob te trashe ne kafshe politike e po shkaterrojn gjithe vendin.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    ata qe vriten per politike koken e vet te hane por cfare ti besh popullit te thjesht. kane bllokuar rruget kryesore kafshet nuk levizin dot njerezit. e dua shqiperin por falenderoj zotin qe nuk jam atje. jane kthyer disa rob te trashe ne kafshe politike e po shkaterrojn gjithe vendin.
    Asnje rruge nuk eshte e bllokuar.
    Tv ne dispozicion te PS propagandojne sikur ketu po behet nami.
    DSje dogjen dy goma te vjetra makinash per show televiziv se medemek tirana ne tym e flake
    Vazhdon ketu rrjedha normale e jetes.
    Gjynah qe nuk je ketu e ta shijosh
    Kafshet do i fusim ne "kafaz" deri sa te zbuten .
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e larguar Maska e ionian
    Anėtarėsuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    *
    Postime
    200
    Kur Sala e pa qe nga numerimi i pare humbi u kujtua qe mbase del duke hapur kutite e pavlefshme (ne cdo vend te botes ka te tilla ne votime ) dhe nese edhe nga keto nuk do fitoj atehere me siguri di gjej te numeroj ndonje gje tjeter. Kjo eshte logjike pa logjike po ajo qe me vjen cudi eshte se si ka mundesi qe ka njerez qe gjithe kete e quajne normale.Keta lloj njerezish ose kane interesa dhe keshtu quhen te justifikuar deri ne nje fare menyre ose jane te SEMURE por ne cdo rast une besoj se te gjithe e dine se kjo qe po ndodh eshte turp . Disa kane kurajon ta pranojne hapur kurse te tjeret e pranojne jo-hapur. E kam fjalen per ata qe kane tru ne koke jo ndonje gje tjeter ...!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga ionian Lexo Postimin
    Kur Sala e pa qe nga numerimi i pare humbi u kujtua qe mbase del duke hapur kutite e pavlefshme (ne cdo vend te botes ka te tilla ne votime ) dhe nese edhe nga keto nuk do fitoj atehere me siguri di gjej te numeroj ndonje gje tjeter. Kjo eshte logjike pa logjike po ajo qe me vjen cudi eshte se si ka mundesi qe ka njerez qe gjithe kete e quajne normale.Keta lloj njerezish ose kane interesa dhe keshtu quhen te justifikuar deri ne nje fare menyre ose jane te SEMURE por ne cdo rast une besoj se te gjithe e dine se kjo qe po ndodh eshte turp . Disa kane kurajon ta pranojne hapur kurse te tjeret e pranojne jo-hapur. E kam fjalen per ata qe kane tru ne koke jo ndonje gje tjeter ...!
    Nje njeri me llogjike normale dhe me njohuri elementare juridike, do e kuptonte se numurimi i cdo vote te hedhur ne nje kuti te mbyllur e te koduar, e kaluar nga dhoma e fshehte dhe brenda kufijve te ligjit zgjedhor, eshte e vlefshme dhe si e tille perben vullnetin e personit qe e ka hedhur.
    Vullnet i cili eshte i barabarte me gjithe te tjeret dhe si i tille duhet respektuar, pavaresisht se kjo kuti mund te kishte nje ton ngjyre me te verdhe apo kafe, krahasuar me kutine tjeter, por gjithsesi eshte nje kuti e mbyllur me vula dhe e koduar
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •