Lek Plepi ka thene:
Do i tregoj pergjigjen Urim-Meraga-s sepse la nje forum te tere ne pritje!
Lek Plepi ka thene:
Do i tregoj pergjigjen Urim-Meraga-s sepse la nje forum te tere ne pritje!
Elegance is an attitude.
Pasi që numrat janë abstrakt, në këtë rast 100, nuk mund të ndahet në 3 "pjesë" të barabarta. Ndoshta pyetja do të duhej të ishte " ta ndajmë në 3 numra, shuma e të cilëve është 100" Thjesht numrat nuk ndahen në "pjesë". Një përgjigje edhe më elementare e kësaj pyetjeje mund të ishte se nëse shuma e shifrave të një numri shumëshifror është i ndashëm me 3, atëherë edhe ky është i pjestueshëm me 3. Në këtë rast kemi 1+0+0=1.
Shëndet !
A te duhen luftetarë?
Dhe arratinë armiku te marrë?
A do botës ti vesh zjarrë?
Merr nja dhjetë kosovarë.
NOLI
Vallahi, edhe pak dite duhet me prit ... po me duket sikur presim rezultatin e KQZ... uff car stresi
Mos, mos te lutem... mos ja kerko aman se i digjet Core iTrunitNa sjell edhe pergjigjen e π (PI)![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 18-05-2011 më 18:14
them se pritja tregon te kunderten jo urtesi & zgjuarsi prandja as e marr mundimin te pres btw thuaje se ne 5/21 po thone qe eshte fundi i botes lol si do e maresh gjithe ket mencuri me vete pa e ndare me robt e thjesht ahahah
I LOVE GOD
j&g
Arsyja është kjo lexoni me vëmendje.
Pyetja që e kerkoja i perket Shkences së numrave,matematikes.Gjdo shkencë ika ligjet e veta e gjdo ligj është krijuar nga Zoti që domethëne është ligj që e ka caktuar Zoti qe numri 100 te mos dahet kurrsesi në 3 Pjes të barabarta sepse e karaterizon koha që domethene deri sa te ekziztoj koha numri 100 nuk mund te ndahet në 3 pjes te barabarte vetem nësa del jashta kohës,hapsires dhe dimenzjoneve Ja përgjigjja
Ndryshuar për herë të fundit nga Urimy-meraga : 20-05-2011 më 12:59
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 20-05-2011 më 12:43
Urim merimanga qenka me te vertet inteligjent. E them me sinqeritet kete. Ai gjeti nje menyr inteligjente per te bere postime nga ju tocat e forumit. Shkruaj per ti thene merimanges se je i madh.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Krijoni Kontakt