Erdhi edhe data 9
C`do beni neser ?![]()
EDI RAMA
LULZIM BASHA
Erdhi edhe data 9
C`do beni neser ?![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
te shohim sot a do ket pasur sukses kopili edvin me martesen qe beri me nje gru me mbiemrin basha per tu duk se ka lidhje me tiranen..
uroj fitoren e lul bashes.. dhe te thelle po qe se ndodh e te shpetoj shqiperia nga kulishet polpotiste te bllokqenėrise..
ne se fiton sot luli.. 8 maji duhet te shpallet dita e clirimit te shqiperise nga kanibalizma 70 e ca vjecare..
..
Tiranasit janė tė vetėdijshėm e nuk do ta zgjedhin Lulzim Bashen.
Tiranasit e dijnė se nėse e zgjedhin Lulzim Bashen, atėher ja zgjasin jetėn diktaturės sė Sali Berishės.
Sot, Tiranasit duhet tė dijnė ta varrosin diktaturėn e Sali Berishes sikur qė kanė ditė me e varros diktaturėn e Enver Hoxhės.
Sot, Tiranasit, sikur i duan fėmijėt e tyre, me votat e tyre duhet me e tregu dashurin pėr qytetin e vendin e tyre. Tiranasit nuk bėn me i dhėnė vota Lulzim Bashes se ashtu i porosisin fėmijėt e tyre se ju duhet ta lėnė Tiranėn sikur Lulzim Basha se shkollimi e pėrgatitja pėr jetė qė e marrin nė Tiranė nuk ka vleftė.
po humbi luli brar a e ban nje pause 1 vjecare larg forumit?
JO SEKS PARA MARTESE
Lul Basha sot fiton dhe brari me kete e ka mbyllur misionin e vet dhe do bej 2 vjet pushim se boll eshte lodhur![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
"They will not control us, We will be victorious"
Une nuk i gezohem kurre zgjedhjeve nen diktature.
Sa jeton diktatura paralel jetojne zgjedhjet qe nuk perfaqesojne vullnetin e votuesve po te diktatorit.
Albania Uber Alles
e terhoqe benefitin per kete muaj ...??
"They will not control us, We will be victorious"
Si thotė A.Hamiti te libri ''Odiseja e njė dedektivi'': ''Diktatura shqiptare vetėm sa bėri pak makijazhin demokratik nė modė, pa ndryshuar realisht asgjė veē demagogjisė ''
Vėrtetėsia e kėsaj shprehjeje shihet nga ata ''pseudodemokrat'' qė dekonspirojnė veten teksa pėrdorin zhargonin tipik servil komunist.
Elegance is an attitude.
Krijoni Kontakt