Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do tė kualifikohet nė finale?

Votues
37. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Real Madrid

11 29.73%
  • FC Barcelona

26 70.27%
Faqja 25 prej 26 FillimFillim ... 1523242526 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 253
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    fituesi gjykohet dhe eshte gjykuar gjithmone!
    Atehere le te gjykojme edhe fitoret e atij Realit tend pra, meqe i paska me shumice.

Ke prova kunder Barces? Jo! Nuk i ke as prova juris tantum, lere pastaj po t'i kerkova juris et de jure. Prandaj te them une qe je kalama, dhe kalama mistrec madje, sepse meqe je jurist nuk flitet pa prova, dhe deri sa ti nuk ke prova nuk ke si e gjykon fituesin. Rastet qe t'i permende si analogji, bien, sepse per ta ka pasur prova, ndersa per Barcan ti nuk i ke.

Admiralo xhan i vogel, gjithmone kam rritur femijet e te tjereve me shume kenaqesi, por ti xhan i vogel nuk behesh dot, keshtu qe nuk po mundohem te te rris une. Prandaj po e mbyll me kaq.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Atehere le te gjykojme edhe fitoret e atij Realit tend pra, meqe i paska me shumice.

Ke prova kunder Barces? Jo! Nuk i ke as prova juris tantum, lere pastaj po t'i kerkova juris et de jure. Prandaj te them une qe je kalama, dhe kalama mistrec madje, sepse meqe je jurist nuk flitet pa prova, dhe deri sa ti nuk ke prova nuk ke si e gjykon fituesin. Rastet qe t'i permende si analogji, bien, sepse per ta ka pasur prova, ndersa per Barcan ti nuk i ke.

Admiralo xhan i vogel, gjithmone kam rritur femijet e te tjereve me shume kenaqesi, por ti xhan i vogel nuk behesh dot, keshtu qe nuk po mundohem te te rris une. Prandaj po e mbyll me kaq.
    ne fillim thua: Fituesi nuk gjykohet, Fituesi mbetet Fitues.
    kur te dhashe rastet qe fituesi eshte gjykuar, na nxore kete historine e provave...
    nuk kam durim te merrem me me lojra fjalesh.

te ka hy vehtja ne qejf, per deri sa i lejon vehtes te thuash gjera te tilla...
    do me rritesh mua??? si guxon te flasesh keshtu kur nuk me njeh fare???
    jam i bindur qe kam eksperience jete 100 here me shume se ti, pasi jetoj vetem qe ne moshe 17 vjecare dhe nuk me mban mami dhe babi si ty.
    do fitosh cmim nobel per arrogance.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Postime
    110
    Shyqyr zotit erdhi fund.
    Urime fitorja e Barces me plote merite.

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ne fillim thua: Fituesi nuk gjykohet, Fituesi mbetet Fitues.
    kur te dhashe rastet qe fituesi eshte gjykuar, na nxore kete historine e provave...
    nuk kam durim te merrem me me lojra fjalesh.

te ka hy vehtja ne qejf, per deri sa i lejon vehtes te thuash gjera te tilla...
    do me rritesh mua??? si guxon te flasesh keshtu kur nuk me njeh fare???
    jam i bindur qe kam eksperience jete 100 here me shume se ti, pasi jetoj vetem qe ne moshe 17 vjecare dhe nuk me mban mami dhe babi si ty.
    do fitosh cmim nobel per arrogance.
    Mbete duke fole percart, kodra mbas bregut!
    Ti o nuk kupton ose nuk do te kuptosh perderisa instrumentalizon fjalet e mia duke i sjellur sipas shtatit tend.

E dyta, mua nuk me ka hyre vetja ne qejf fare dhe nuk kam arsye ta bej kete.
    Ti je qe ben arrogantin, duke me thene qe ke 100 here exp me shume se une. Ate kalama e kisha me te qeshur, dhe as une nuk ta mora me te keq kur ma ktheve po ashtu me fjalen kalama, por meqe nuk te konsideroj kalama nuk t'i vura figurat e qeshjes me idene qe ti do ma kuptoje, prap ta them qe TI ta kuptoje, ndryshe do kisha folur me dike tjeter. Degjo admiral, nuk me ha meraku as per barce dhe as per real para bisedes me nje shqiptar, pra nuk i nxjerri ata ne plan te pare. Kete teme une me shume e frekuentoj per t'u argetuar pak me shaka, meqe tek temat e forumeve te tjera merret stress.

Nuk kam bere ndonje koment me serioz se ky qe sapo bera, dhe nqs nuk e ke kuptuar akoma; nuk i bej gjerat me finte, por jam e D.P.D

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Yes- si ke nerva pash zotin

Ne jemi ne finale,shume keq eshte te shiqosh barcen ne finale kur je fanatik Madridist
    Jetė e rėndė.......!!!

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Po jeni ne finale ajo eshte e kryer por a do te keni sukses ne finale mbetet te shihet apo jo

Ne disa komente qe lexova vertetė eshte per te ardhur keq cfar shkruajne , keni pasur deshirė qe Real te luaj paster , e luajti dhe doli me 'nder' nga Camp Nou , referi ne disa raste e ka ndimuar Realin , sidomos tek Carvalho qe gjithmone nderhynte 10 sekonda me vonesė ama tek goli isha nervozuar shum

Vjosa - Higuain eshte pleher , pleher dhe vetem pleher.

Millkway - Ronaldo nuk luajti bukur 90 minuta bukur e vertetė por ne disa aksione vraponte si i cmendur dhe kalonte neper mbrojtje te Barces shum leht por me kend te luante se ??
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga The.ReaL Lexo Postimin
    ...por me kend te luante se?
    Kur nuk keni ekip, trus qaty e mbajeni te mbyllur ate te shkrehte... mos na llomotitni larte, e poshte.

Kristina le ta luaje finalen ne Play Station me CO.

Tornem a Wembley!

P.S; Tash ju BARDHOSHKAT behuni me Manchester SHIT ne finale, mbani shpresa qe ta fitojne ato CH-L. lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 04-05-2011 mė 22:06
    #VamosArgentina

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Varet se kush do te jetė refer apo jo thektho ??
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Hyllien Lexo Postimin
    Po pra shoku pathetic qė paske mė shumė dije se mua nė rugby(kush t'pyti i her ?) dhe nuk arrin dot tė lidhėsh dy argumenta prandaj e ndjen tė nevojshme tė ofendosh pa lidhje
    Une spo lidh dot dy argumnenta??!! Une vetem po shtroj pyetje , je ti ai qe hidhesh si majmun nga nje dege ne tjetren per ti evituar ato. Not a problem. Kemi mjete te duhura per te kap te tille majmuja

(ka plot shqiptarė qė ndjekin Formula 1 me pasion tė jashtzakonshėm(kur deri para 20 vitesh madje dhe tani ke kuaj me karrocė rrugėve madhėshtore tė shqipėrisė), ik foli atyre me kėto tone kur tė ta plasin n'tavėll ballit si minimum - kush je ti njė herė tė vendosėsh se cfarė kanė pasion tė tjerėt, sidomos nė njė ambient si shqipėria qė ka qenė i mbyll pėr 40 vjet dhe as futbolli do thoja edhe pse ekzistonte as nuk krahasohej me standartet botėrore)
    Eshte e vertete . Njerezit mund te zgjedhin cilindo sport e te behen tifoze te tij, mirepo te mburren me nje sport ku te cilet ata jane foshnjare ndaj atij sporti , kjo sikur nuk shkon. Prandaj i quajta ''bithlepiresa'', ku ben pjese edhe ti. Eshte njesoj sikur indiani tu mburret indianeve qe ai eshte tifoz i peshengritjes--lol .....imagjinoje sa domate do hante ne surrat ai indian.....bile do ja hidhnin duke i gjuajtur ato domatet me shkopin e kriketit...besoj se me kupton , apo duhet ta them edhe troc qe rukabija seshte sport popullor ne shqiperi edhe kurre seshte lujt. Pra mr-rukbija-bithlepiresi, mburru anglezve ose new zelandezve when it comes to rugby...po edhe ata besoj se do te thote ''this bloody foreigner...what is he doing here anyway?? '' lol

- Mourinho sepse "ndoshta" ndoshta i foli nė vesh lojtarėve tė vet qė tė mernin kastile njė tė verdhė tė dytė mos ishin skualifikuar, pra dicka qė pėr ty po ta bėnte Barca do mė hidhej nė sy, u SKUALIFIKUAN lojtarė - pra FIFA mori MASAMerr vesh ? E car bėri ai ? Dicka qė nuk u provua kurrė(ai mund ti ketė thėnė nė vesh Casillasit, 'c'farė derro femre ke ore qerrata' psh, pse i paska thėnė pikėrisht "thuji atyre dyve me mar tė verdhė?!! kur kėtė gjė njė tip manjak si ai e planifikonte qysh nė stėrvitje ???"), po qė hajde ta marim si tė mirėqėnė, ku qėnka hileja kėtu qė ai planifikon tė marrė tė verdhė pėr t'ju shmangur njė kartoni mė tė dėmshėm mė vonė ? Ka hile, ka dhe standarte tė dyfishta.
    Une e di se ata u gjobiten e nuk u skualifikuan.
    Po c'rendesi ka anyway? Te gjithe i pame ne highlights qe mourinho u tha lojtareve qe te marrin kartona kastile nepermjet dudeckut. Ajo u pa edhe ne loje se ata po e kerkonin kartonin e kuq. Shume mire ja beri uefa qe i denoi , sepse ky incident ka ndodh edhe me pare. Edhe ne 2008 kundra fiorentines , a nuk e denuan nja dy lojtare te lionit sepse ata moren kartona qellimisht ne ndeshje ne grup qe ishte e parendesishme, sepse ata ishin kualifikuar anyway?
    A u provua 100% qe ata i planifikuan ato kartona? JO, por prape ata u denuan . K
    Keshtuqe mos ki merak se nuk i ndodhin te gjitha te paberat realit tend te shtrenjte vetem.
    Barca i ka tė dya nė favor, sepse edhe pse ka hilera un dua tė besoj qė gjithshkah barazpeshohet. Nėse X ekip bie llafi luan nė superioritet numerik nė mėnyrė tė gabuar pra tė pamerituar, do ndodhi nė njė afat tė caktuar e njėjta gjė nė dėm tė X-ekipit(jo si dėmshpėrblim, por si rrjedhje natyrale e ngjarjeve, sepse gabimet nė afatin e gjatė do jenė 50%/50%). Kjo nė gjuhėn statistikore/financiare, po tė mėsoj dhe ca gjėra me kėtė rast(po ku i dihet, ti ndoshta njef ndonjė Field Medalist edhe nė kėtė fushė), quhet "mean reversion" ose regresion drejt mesatares. Pra gjėrat nė afatin e gjatė kanė tendenca tė barazpeshohen, ku "mean", mesatarja nė kėtė rast ėshtė dicka objektive qė do e pėrkufizojmė si "e drejta" qė kėnaq tė gjitha palėt. Nuk po ndodh kėshtu me Barcėn. Barca po ta them mė troc, ka filluar njė trend tė frikshėm hilerash qė askush nuk guxon tė thotė gjė se tė hudheni nė fyt, jo ju qė keni celsat e kashtės nė dorė e s'ju pjerdh kush, ju nė fakt ndiqni vetėm trendin mediatik, por dhe interesa mė tė mėdha qė i lejnė tė livadhisin.
    Une e di se mean reversion si koncept ka dal nga antropologjia jo nga financa but anyway.
    Cfare do te thuash ti me kete gje se barces si behet padrejtesi?
    Me thuaj ti mua , sa ndeshje te barces shef ne vit ti?
    I doubt u ever see one , pervec kur i bie me realin se CL , sepse je shume i zene duke pare rukbija , prandaj ...lol
    Te permend une ty brenda 10 viteve te fundit me 100 raste kur barca eshte denuar padrejtesisht . Cme ben si i zgjute , une ty ''mean reversion'' ta permenda dy shkrime me lart , po ti mo duket nuk lexoke gje. Te thashe qe cdo ekip penalizohet me shume ne nje ndeshje e favorizohet me shume ndeshjen tjeter.
    Mirepo cfare ti nuk kupton nga mean reversion is qe nje ekip i madh posedon aftesi dhe fat . Kur perdor aftesine fiton bindshem , kur se perdor , fati e ndihmon. Mirepo barca i ka thyer keto limite tashme. Ajo gjithmon performon ne nje menyre qe aftesia zoteron fushen e gjelbert perhera. Edhe , mean reversion , in this case , nuk aplikohet me mbi barcen , sepse ajo dhuron te njejten aftesi perhera, ndeshje mbas ndeshjeje. Edhe probabiliteti qe nje ekip ti beje me shume faulle barces ngaqe eshte ne zoterim te lojes perhera , eshte me e madhe here pas here , prandaj ekip kundershtar rezulton te penalizohet me shume , edhe si perfundim , ndonjehere, edhe padrejtesisht.
    Kjo , obviously, seshte faji i barces , por i ekipit kundershtar qe e lejon barcen te zoteroje lojen here pas here.
    Sa here duhet ta perseris kete gje , qe truri yt ta thithi njehere e mire?

E theksoj, Mourinho dhe Real u dėnuan se programuan tė "verdhat", mbi cilat baza derisa nuk u morr vesh kurrė ? Nėsė u dėnuan mbi baza "etike"(sepse FIFA ka dhe qejf tė shkruaj "Respect" kudo) atėherė cfarė e pengon kėtė organizatė tė bėj tė njėjtėn gjė pas rishkimit tė filmimeve me ankesėn qė sapo u "arkivua" nga Reali ?
    Ankese e shterpe , e nje ekipi qe deshtoi komplet ne fushe. Barca e beri realin qe , nga nje ekip i madh , te behen plebejte e botes se futbollit. Si merr me njeri parasysh ankimet e kembe-thyersve.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Smth_Poetic : 05-05-2011 mė 18:15

Barcelona
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Citim Postuar mė parė nga The.ReaL Lexo Postimin
    Varet se kush do te jetė refer apo jo thektho ??
    oh te shkret , ju edhe ne spajn ankohen per referim ju shkoj jeta me ankesa kur nuk o bonet burra me pranu te verteten ,

Ej lojt lujn ne spajn qohen prap madrilent ankohen per referim kurse npraktik kjo i bjen si me thon qe presheves me i ndihmue referat serb per me mposht beogradin!!!

PS. A KA NAJ MADRILEN QE GUXON ME FOL PER LOJT DY LOJT E MADRIDIT QA KA BO PER 190 MINUTA AH QA KA MERITU MA SHUM

Faqja 25 prej 26 FillimFillim ... 1523242526 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •