E po thuj ti po deshe duhanxhive po se besojne ato
![]()
E po thuj ti po deshe duhanxhive po se besojne ato
![]()
"Shoku Mjekesise"
sot kam qesh bashk me nje shoqen time kur po shikonim nje video te Pirandello "6 personaggi in cerca d'autore".....
as gje deri tani
Don't take life too seriously because you never get out alive.
per te buzeqeshur dhe shume te gezuar me ka bere fotua ime me fustanin e dasmes qe provova ne dyqan dhe do porosis sot![]()
E rendesishme eshte per c'fare qesh.Zakonisht njerzit qeshin nga budallalliqet qe flasin te tjeret. Qeshin se s'duan te qajne .Qeshin nga stresi sidomos ata qe qeshin vehte....
Kam qesh me nje qe u pengua para meje e u shtri ne toke per i sek hahaha
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Deri tani asgje,eshte heret akoma![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
pse nuk e provon me te qame njehere .. sa per ndryshim
ne autobuz...plaka e shendoshe, kishte edhe probleme me kembet...i tha shoferit " Next stop please" ky nuk e degjoi (faji ishte edhe i saj, ishte ulur ne fund te autobuzit), shoferi nuk ndaloi kur ja fillon ajo me te bertitur "STOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!1 STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP!!1!!!11!!!....WOULD YOU PLEASE STOP" hahaha u ndjeva paksa si keq sepse fillova te buzeqesh....vetem ta shikoje ne futur kur po bertiste, dukesh sikur. cfare te them, si ata filmat ku djalli eshte ne trupin e njeirut, dicka e tille....kur zbriti qesha ;d....ky shoferi ishte **** fare
edhe sot, celulari nuk po punonte, i thashe nja dy shuplaka dhe filloi te punonte
haha, nena tha ky e dashka me dajak hahaha..... nuk eshte hera e pare lol
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Krijoni Kontakt