une jam nje mashkull me nje trup dhe pamje mesatare, por tani ka ardhur koha qe femrat i shikojne vetem ata qe kane leke, vetura te mira, etj.
une kete teme e hapa te diskutoj per pamjen e femrave tona por ju i keni dhene tjeter drejtim.
njera nga arsyet pse femrat tona nuk jane te zhvilluara kah gjoksi eshte se nuk bejne seks ne moshen e adoleshences, pra nuk i bejne masazh gjoksit, por sic thane edhe disa goca ketu ne vete i kemi fajet se kemi deshire gjithnje ta gjejme nje femer te virgjer per grua, pajtohem me kete edhe une.
Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!
izabella me paske keqkuptuar.
une kam thene mashkulli shqiptar ja ben 5 runda seks femres ne nate, pra kjo eshte arsyeja, se ato femrat seksi (te huaja) i tregojne njera-tjetres qe shqiptaret te kenaqin mire dhe keshtu kane arritur fame shqiptaret dhe i zejne femrat me te bukura ne evrope.![]()
Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!
E kush e tha qe na pelqejne te huajat...Ato vdesin per meshkujt shqiptare...mbasi ne jemi ajka e rraces Europiane,kush nuk do ta preferonte edhe djalin me provicial tonin.Ne kemi shpirtin,ndjenjat zemren qe nuk e kane meshkujt e tjere te botes perendimore apo dhe lindore..
duket qarte qe nuk ja paske idene europes fare.
dhe femrat raciste te lega nord-it shkrihen si kripa ne uje me meshkuj shqiptare(mos llogarit femrat e tjera normale te te gjitha kategorive qe po dhe po), dhe te thone uh po ti je ndryshe, nuk je si shqiptaret e tjere, ti je i mire.
no, io sono il peggiore degli albanesi![]()
elona do jesh ndonje e shemtume qe sta var asnje mashkull, as shqiptar as i huaj lol
me poshte ka nje link, shiko c'mendojne femrat italiane per meshkujt shqiptare.
http://it.answers.yahoo.com/question...1014057AAlXKnz
ja c'thote nje vajze qe ka nick...Blu Moon la bella tenebrosa...kjo vajze italiane mendon krejt ndryshe nga shemtira Elona.
Allora, mediamente sono pił carini degli italiani, poi ho conosciuto dei ragazzi albanesi veramente splendidi: gentili e maturi... Ovviamente non tutti saranno cosģ, perņ credo che la gente che parta prevenuta nei loro confronti sbagli: una persona puņ essere buona indifferentemente dalla sua provenienza...
ja dhe nje vajze rumune me nick Andy 23
io sono rumena ,lavoro in n ufficio money transfer e ho da fare tutti giorni con dei stranieri,ti posso dire che ho litigato con tante persone anche con rumeni ma mai con un albanese,sono molto rispettosi e bravi ,a me non hanno mai dato fastidio.non stare a acoltare gli altri che sparanno cazz....te
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 01-05-2011 mė 08:51
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
sa njerez te vegjel jane ca ketu. E kane bere si arene lufte. Kush te flasi dhe nenvletesoj me shume njeri tjetrin. Harroni qe te gjithe jeni shqiptare, dhe te gjithe kane motra apo vllezer shqiptare. Pathetic people, qe nuk e kuptoni qe nenvlesoni familjet tuaja dhe na ngrini ne qiell te huajt. Kur do e kuptoni ju njerez small qe njerezit nuk vleresohen ne tufa kopesh anymore?! Cdo njeri eshte individ , therefore vleresohet individi ne vecanti. Pyll pa derra ska, edhe kjo vlen per te huajt gjithashtu.
Njerez te trashe, bah.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
ne nje tem te tille kam shkruajtur para nja dy vitesh,,,dhe per habi kam ndryshuar mendim qe ne momentin qe u njoha me nje vajz shqiptare, jo se nuk kisha njohur me par por jo seriozisht .
edhe une si shume te tjere qe jetojne jasht shqiperise mendoja se te huajat ishin me te mira, ne kuptimin qe mund te flisje per cdo argument ,mund te dilje e teshkoje ne cdo vend sepse kan pak me shume liri se vajzat shqiptare. edhe per sexin kisha te njejtin mendim ,qe gjoja te huajat
ishin me te (nuk disi ta shjegoj)pp
qe diten qe kam njohur te dashuren time kam kuptuar me te vertete qe si shqiptaret nuk ka ne bote!! shqipetaret jane me te embla, me te kujdesshme ne gjithcka per bashkshortin, shume me te kujdesshme ne guzhine, menjefjale si shqipetaret nuk ka !!
dhe perfitoj nga rasti ti shpreh zemres time qe nuk u dashurova me ty vetem per gjerat e siperpermendur por edhe sepse je me e bukura ne bote !!
vajzat shqipetare jane me te bukurat !!
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Krijoni Kontakt