Une nuk jam me asnjeren,pervecse Mourinho e urrej,por kjo vidio nuk edi nga ka dale por tregon se Pepe nuk e ka prekur fare Alves.
Shikojeni:
http://www.youtube.com/watch?v=KPTYT...embedded#at=12
Une nuk jam me asnjeren,pervecse Mourinho e urrej,por kjo vidio nuk edi nga ka dale por tregon se Pepe nuk e ka prekur fare Alves.
Shikojeni:
http://www.youtube.com/watch?v=KPTYT...embedded#at=12
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
Real Madrid - UEFA 0:2
ne video duket se e preku me thember,
megjithate nuk mund te merren ne konsiderate video te tilla qe nuk kane nje framerate te larte perndryshe humbet castin kur e ka prekur.
Po ja ta zeme se nuk e ka prekur,
dakord,
si ka mundesi qe alves u rrotullua ne ate menyre me ate inerci, dhe ne momentin e duhur sepse nese mendojme qe alves simuloi e paska bere ne te qinten e sekondes.
Sidoqofte kjo video nuk mund te merret ne konsiderate sepse nuk eshte HD.
Eshte per tu habitur se si thote qe qenka Super HD prezantuesi i emisionit, edhe aparati im fotografik Super i Lodhur ben video me resolucion me te larte kohor.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 28-04-2011 mė 11:45
FIKS. me qarte se duket ne kete video, s'ke ku e gjene...
le ta argumentojne pak tifozet e UEFA-s, te UNICEF-it, teeeee Barcelones desha te them
http://www.youtube.com/watch?v=mkdBj...embedded#at=30
Football is a man's game but whenever you play against Barca, whenever you touch them, they are on the floor crying like a baby.![]()
Vasudhaiva Kutumbakam
Pėr ti kujtu tifozave tė Madridit qė flasin pėr Milan-in.
Milan - Kampion Italie
Real Madrid - 0 (Pėrveē kupės mbretit)
Ju rrafim dhe nė shpi po shhhhhhhhh urtė mos boni gam gam.
MILAN ESPUGNA IL BERNABEU!!
Losers!!!
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Se kush jane cry babies tani,
humbesit ankohen.
And now, Ladies and Gentlemen, the Academy Awards for Best Actors goes to....
Futbol Club Barcelona!
Barcelona's Lionel Messi could miss return-leg against Real Madrid..
Goal.com reporton se Messi mund te mos liaj javen tjeter.#
http://www.goal.com/en/news/12/spain...g-against-real
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
preshevarli shikoje mire videon ne krye te kesaj faqeje..del qe pepe nuk e kaq prekur fare lojtarin e barcelones..sido qe te jete edhe nese e ka prekur ajo quhet loje e rrezikshme dhe ndeshkohet me karton te verdhe..jo direkt ne te kuqe..te jesh i bindur se kerkund ne bote nuk do ishte dhene karton i kuq..sidomos ne ndeshje derbi..i verdhe po..
mos e permend fare fifan dhe uefan pasi i dime mire kalkulimet e tyre..me perpara shohin interesat e tyre se sa interesat e futbollit..i dashur futbolli eshte biznesi me fitimprures i ligjshem..dhe rregullat e ketij futbolli i ben uefa e fifa si te done ata..dhe pjesa oligarkike e presidenteve te majme te futbollit..
shikoji me vemendje ndeshjet e para 20-30 viteve kur nuk kishte hyre paraja ne mes te futbollit..te kenaqej syri duke pare spektakel..ku e ke sot ate spektakel..askund..grushta e shqelma kudo..dhune dhe manipulime te hapura..eshte bere fotbolli me keq se i dhier..
kot te diskutohet me gjate..une nuk them se shkelqeu reali ..loja ishte e dhier nga te dyja palet..ishte loje bunker dhe dukej qarte nervozizmi..vetem pak te prekej nje lojter dhe te gjithe lojtaret tjere turreshin ne ngaterrese apo ne presion te gjygjtarit..sidomos lojtaret e barcelones ishin ato me aktivet ne ngaterresa dhe presion te gjygjtarit apo ne simulimet amatoreske..videot qe po bien anetaret e forumit ketu po tregojne qarte se lojtaret e barcelones jane treguar aktore diletantesk ne fushen e lojes....dhe skishte rruge tjeter gjygjtari veq te vuloste fatin e ndeshjes..fati i barcelones qe e kishte ne krah....shkurt muhabeti barcelona arriti qellimin e saj me mjete te dhiera..sado te shkelqeje fitorja ajo ka eren e dhier te manipulimit...
shyqyr qe teknologjia ka arritur kulmin dhe te tregon teatrin e aktoreve ne fushe...siq po e tregojne nje pas nje videot e prura edhe ketu...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 28-04-2011 mė 12:24
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Krijoni Kontakt