U befsh sa te te doje zemra xheni !
Suksese suksese suksese
![]()
U befsh sa te te doje zemra xheni !
Suksese suksese suksese
![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Edhe 100 e bukura Xhenet!
Qofshin këto vitet më të lumtura të jetës tënde!
Gezuar e dashur!
Rri keshtu sic je! Dhe rrezato miresi gjithmone sic rrezaton tani!
Te Uroj Ditelindjen dhe cdo te mira ne jete Xheneta
Thekithi thekthi,nje me nje
Edhe pse pata nje dite te ngarkuar me shkolle dhe me suprizen nga familjaret per ditlindjen time,erdhi momenti te futem ne forum dhe te ndjej te njeten kenaqsi kur lexova te gjitha urimet qe me dedikohen mua.
thekthi shume falenderit per urimet tuaja po te njeten urim te deshiroj nga zemra ime edhe ty,.
Foleja Qofshi çdo here e gezuar.e panjohura Bekimi dhe paqa e zoti qofshin çdo her mbi ty,WALCHIRIA shume falenderit ,Don't nuk dij qfar qe urimi yte per mua dhe mallkimi i e panjohures per ty, por shpresoj qe as e jotja per mua dhe as e panjohures per ty mos u plotsofshin.,Dj_PiRoMaN Te falenderit vendas,[PaRTiZoNi] shume falenderit,Renea falenderit nga ju i nderuar,thirsty merci ,mondishall Ju falenderit i nderuar urimi im per ju eshte cdo here lezofsha poezit e juaja, Z.Agim Metbala pranoni perqafimet e mia,Ksanthi Falenderit motra,fattlumi shume falenderit,tetovarja87 motra lozonjare shume falenderit te uroj fat ne jete ,kriko-38 e marsh nje nuse nga Gazibaba.Vidasusi ju falenderit ,stern danken,gloreta shume falenderit nga ty xhane,ne se me lejon poezin tende per mua te postoj ne temen time te poezive se eshte e mrekullueshme,dijetari falenderit i nderuar,Watt tu plotsoft deshira edhe ty, e din se per qfar e kam fjalen,Çaushi shume shume falenderit qofshi i lumtur cdo here,Nete Netushe flm tatlushe,Rina_87 falenderit e nderuar ,Goca_e_Tivarit falenderit dhe respekt nga une,K.i EPERM shume falenderit shume,.hot_prinz falenderit .skender76 falenderit i nderuar,mendoj qe jemi me fat ne te lindurit ne kete muaj,Enii falenderit nderimet e mia,Linda5 danke ,ganimet shume shume falenderit,2043 falenderit,Izadora falenderit xhane,Besoja falenderit i nderuar,anita340 falenderit.
USA NR1 falenderit vella.
EDHE NJE HERE SHUME SHUME FALENDERIT TE GJITHVE.
JU PERQAFOJ FORT DHE ZOTI JU BEKOFT.
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Edhe sa te doj zemra u befsh bukuroshe
![]()
Gëzuar ditëlindjen Xhenet.M.S
U bëfsh sa të dojë zemra, gëzime, fat dhe lumturi në jetën tënde përherë.
Te mira te pandalshme, edhe bukuri, jetegjatesi, Xhenet.
Ndryshuar për herë të fundit nga Gentian_gr : 27-04-2011 më 00:39
Urime te perzemerta per ditlindjen Xhenet.U befsh 100 vjec me shume lumturi e hare.
![]()
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Krijoni Kontakt