Close
Faqja 21 prej 40 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 392
    Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar më parë nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Ju qe pini vodka me mire shkoni ne farmaci dhe porosisni alkol etilit ose acid turshishe eshte i mrekullueshem per pijetaret dhe pijanecet por nuk mos u ankoni se pastaj nga melcia dhe veshkat.Thoni jo Alkolit, provoni lengje frutash si Enni, Ananas, Bananem Molle, Pjeshka, Kajsia Qershia,baston ka mo se u lodha?
    ke harruar frutat ekzotike .. papaya , mango pershembull

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    o miku/mike(ca je )...ku e more cesh ti qe pij perdit alkol un re ?????????un ne nje vit kam pi 4 here vodka (persh).....nuk jam alkoliste !
    Bo paska pi prape kjo.lol
    "Shoku Mjekesise"

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    ke harruar frutat ekzotike .. papaya , mango pershembull
    Exotiket i permendin femrat, ne permendim femrat, me fal, pijet pa Ex..
    Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 16-04-2011 më 10:26
    "Shoku Mjekesise"

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    thirsty edhe biancoschi eshte shum e mire ..ta keshilloj ta provosh por te them te drejten ka nje truk per te qene ashtu sic duhet!jo te gjith din ta bojn!

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Kenglevich eshte marke italiane e vodkes(ka marka te ndryshme ) qe mund te jete e bardhe ,o pjeshke ,limon ,luleshtrydhe ,mente etjetj . Vodka di pesca con limonsoda eshte me e mire se me red bull, sepse drink energetici kane shume caffein ka shtete qe nuk ja japin te gjithve liçensen per ti shitur.
    Zakonisht e shesin 5euro po varet gjithmone nga lokali ,gotat zakonisht jane jane ato klasiket duke filluar qe nga coppa (varet nga perzieria e cocktails e deshira e klientit per dozen)
    e deri tek gotat qe perdoren per coca rum mund ti keni paraasysh i japin kompanit e ndryshme kan emerin e markes se shtypur ne gote si bacardi,pampero,cordon's
    duhen te jene nga 350ml-400ml me sy flas se nuk e kane te shkruajtur si gotat e birres ..
    Ndryshuar për herë të fundit nga saura : 16-04-2011 më 11:09
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    ci keni keto vodka per femra? lol

vere, shampanje, kokteils te bute pij une. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    uji uji dhe vetem uji..

ska si uji.. ka thon njona..

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    ...Pas ujit ...martini te bardhe!

Patron silver yummy
    Citim Postuar më parë nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Ju qe pini vodka me mire shkoni ne farmaci dhe porosisni alkol etilit ose acid turshishe eshte i mrekullueshem per pijetaret dhe pijanecet por nuk mos u ankoni se pastaj nga melcia dhe veshkat.Thoni jo Alkolit, provoni lengje frutash si Enni, Ananas, Bananem Molle, Pjeshka, Kajsia Qershia,baston ka mo se u lodha?
    nje mysliman shqiptar, kur shkon jashte ose pi kokakola ose uje lol

leng frutash pim ne, dhe alkolin nuk e mbajme nen sqetull gjithe diten...

Citim Postuar më parë nga fashion_girl Lexo Postimin
    vodka ka shije te mire nese e pin te perzier se perndryshe sfutet ne goje(te pakten per mu vlen kjo :-D )
    gota ishte e madhe si gote uji ,cmimi ne shqiperi ishte 250(te reja);gota kishte permbante nje gisht leng vodka!
    persa i perket pijes qe e perziejne ktu ne it eshte pije me gaz dhe e embel(jo shum natyrisht)....
    do ta provoj edhe me sprite sepse me inkurjozon !:-) !
    edhe te pa perzier prape e mire eshte por duhet ta njohesh dhe duhet te kesh kujdes sepse ta hedhin. Keto vodkat pa shije, si pershembull Greygoose, eshte e shtrenjte, por pronari per te fituar me teper para e mbush shishen (pasi te ket mbaruar) me vodke qe ka kualitet dhe cmim pothuajse 30 here me te ulet

Kurse keto vodkat me shije nuk mund ti bejne ndonje gje, nje nga arsyet une porosis nga keto vodkat me shije. Ajo qe pi me teper eshte vodka me shije portokalle...ndonjehere e pi vetem me akull, ndonjehere e perziej me sprite ose club soda

Femrat e perziejn me leng frutash...si leng portokalle, "pineapple, cranberry, grapefruit".

Prap provoe njehere lol

Citim Postuar më parë nga fashion_girl Lexo Postimin
    thirsty edhe biancoschi eshte shum e mire ..ta keshilloj ta provosh por te them te drejten ka nje truk per te qene ashtu sic duhet!jo te gjith din ta bojn!
    cfare pije eshte kjo?

Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Kenglevich eshte marke italiane e vodkes(ka marka te ndryshme ) qe mund te jete e bardhe ,o pjeshke ,limon ,luleshtrydhe ,mente etjetj . Vodka di pesca con limonsoda eshte me e mire se me red bull, sepse drink energetici kane shume caffein ka shtete qe nuk ja japin te gjithve liçensen per ti shitur.
    Zakonisht e shesin 5euro po varet gjithmone nga lokali ,gotat zakonisht jane jane ato klasiket duke filluar qe nga coppa (varet nga perzieria e cocktails e deshira e klientit per dozen)
    e deri tek gotat qe perdoren per coca rum mund ti keni paraasysh i japin kompanit e ndryshme kan emerin e markes se shtypur ne gote si bacardi,pampero,cordon's
    duhen te jene nga 350ml-400ml me sy flas se nuk e kane te shkruajtur si gotat e birres ..
    e pash ne internet
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    biancoschi-n e ka zbuluar nej shoku im dhe eshte perzierja e tre pijeve qe nuk me kujtohen per momentin !

Faqja 21 prej 40 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •