Perbes cirkuz i gjalle je,skam besuar se edhe bujk edhe cirkuz mundet me qen njekohsisht.....
Jo mor burre ne te Maqedonise i kuptojm edhe shakat edhe gjithcka tjeter,por kur teprohen gjerat ateher sna rruhet fort kush je dhe a ben shaka ajo,ti per mua tallu e ben shaka sa te duash,vetem madhesine tende dhe trimerine tende (reptacionin qe me ke dergu,edin ti mire) mos ma shit mua,sepse ato fore te kalbta i kam ....qe moti.
Rigerten skam nevoj ta shoh njeri,sepse nuk kam hyr ne forum per asgje tjeter vetem se per kohen e lir ta kaloi,dhe te flas me bashkatdhetaret e mi,ndersa nese ti mendon se nga forumi mund te martohesh nje dite,ateher zoti hajrin ty dhe gjith atyre me mend e tua
Sa per tu pare wllaj jone,kur te duash,je i mir se ardhur ndesh ne Shkup ndesh ne Düsseldorf,nga vendi qe vij une per dallim nga ai vendi qe vjen ti e qe i mbani koburet ne dy anet e brezit,ne e kem zakon nje formalitet tjeter....kur ta mer mendja je i mirseardhur,meqense vet ja nise,se po te doja une te te shoh te kisha ardh edhe caty ku je ult hiq pa pr.
dhe besoi se me kaq mjafton,perndryshe nese ke dicka me shume,lajm ne privat,e mos te lexojn antaret tjer se sa i madh je ti.
Met mira.
Krijoni Kontakt