Close

Rezultati i Sondazhit: Kush i fiton zgjedhjet per kryetar bashkie ne Tirane?

Votues
206. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • EDI RAMA

60 29.13%
  • LULZIM BASHA

146 70.87%
Faqja 62 prej 328 FillimFillim ... 1252606162636472112162 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 611 deri 620 prej 3272

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    e bukur por shume shkurt
    edhe ky basha s`po premton asgje
    ne tirane duhet ndryshim i madh; duhet te shkarkohen te gjithe ata te vjetrit nga puna
    te gjithe jane dembele, pijanece
    tiranes i duhet rruge per bicikleta, patina; i duhen pishina, biblioteka
    boll me pallate, boll me qendra komerciale, boll duke shtypur kembesoret, boll duke gjobitur biznesmenet e vegjel
    rruget e tiranes duhet te mbushen me artiste, muzikante, humoriste jo me lypsare dhe hajdute

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-04-2010
    Postime
    967
    Citim Postuar mė parė nga shigjeta Lexo Postimin
    Cfare mund te thote Zogaj per doktrinen e "te majteve" nisur nga kryetari i PS dhe kandidat per here te katert per bashkine e Tiranes -
    Dil nudo neper plazhe, qello grate me te cilat je, martohu 3 here e per me teper akuzo gruan se ka femijen me prindin tend?! - Ky eshte imazhi i perfaqsimit te te majtes sipas Zogaj?
    Ose kandidati tjeter " hollandezi fluturues"
    Do te jete kryetar bashkie I tiranes nderkohe qe e shoqja nuk denjon te mbaj kombesine shqiptare
    Si I behet kesaj pune???
    Un shqiptare jam thot ajo po pashaporten shqiptare nuk e dua!!!!

Smile

..bukur i ke thene o m'sus.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ASrock4u2 : 10-04-2011 mė 20:49
    Emrin e kam Agim dhe me therrisni, Gimi.

Citim Postuar mė parė nga RAPTILOID Lexo Postimin
    Ose kandidati tjeter " hollandezi fluturues"
    Do te jete kryetar bashkie I tiranes nderkohe qe e shoqja nuk denjon te mbaj kombesine shqiptare
    Si I behet kesaj pune???
    Un shqiptare jam thot ajo po pashaporten shqiptare nuk e dua!!!!
    Ne kohet qe ka kaluar Shqiperia ajo qe ka bere gruaja e Bashes, nuk eshte dicka e re. Shume shqiptar jane vendosur perballe zgjedhjeve te veshtira per te marr nje dokument udhetimi, dokument qe akoma donte t'ia mohonte PS me deklaratat antishqiptare ne EU!

Po per "moralin e lart" te kryetarit te PS-se/ kryetarin e bashkise se Tiranes ke ndonje shpjegim? Sa here eshte degjuar ne Shqiperi qe i biri te akuzoj babain qe ka femije me bashkshorten?? Sa shqiptar apo qofte dhe te huaj kane dale nudo ne plazhe dhe ende mbajne poste ne politike? etj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 10-04-2011 mė 20:54
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-04-2010
    Postime
    967
    Ne kohet qe ka kaluar Shqiperia ajo qe ka bere gruaja e Bashes, nuk eshte dicka e re. Shume shqiptar jane vendosur perballe zgjedhjeve te veshtira per te marr nje dokument udhetimi, dokument qe akoma donte t'ia mohonte PS me deklaratat antishqiptare ne EU!

Po per "moralin e lart" te kryetarit te PS-se/ kryetarin e bashkise se Tiranes ke ndonje shpjegim? Sa here eshte degjuar ne Shqiperi qe i biri te akuzoj babain qe ka femije me bashkshorten?? Sa shqiptar apo qofte dhe te huaj kane dale nudo ne plazhe dhe ende mbajne poste ne politike? etj
    shume dakort jam une me kohen e kaluar
    por pse nuk e rimerr shtetesine tani ne parajsen demokratike te sali berishes dhe lulzim bashes??
    kte hall kam un qe pse zonja basha nuk do te jete nenshtetase e kesaj parajse???

shume dakort jam une me kohen e kaluar
    por pse nuk e rimerr shtetesine tani ne parajsen demokratike te sali berishes dhe lulzim bashes??
    kte hall kam un qe pse zonja basha nuk do te jete nenshtetase e kesaj parajse???
    Pyetje me vend qe i duhet bere Bashes.
    Ndonje shpjegim per skandalet e Rames ke? Kjo eshte figura qe perfaqson "te majtet"?!
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-04-2010
    Postime
    967
    fitusi nuk gjykohet dhe rama eshte fitues. nqs populli do ishte indinjuar nga fotot nudo qe i nxorret rames para zgjedhjeve te 2007 nuk do ta votonte
    po luli qe nuk eshte fitues dhe behet burre me b***t e te tjereve cfare shpjegimi jep????
    sipas tij dhe sales shqiperia eshte parajse dhe sipas sales shqiperia kishte rritjen me te madhe ne europe me duket se ishim te dytet ne europe por jam shum i sigurte qe hollanden e kishim mbrapa me rritjen ekonomike. surrati i saj nuk na denjonka te marri pashaporten per te cilen burri i saj na ka care mender b****n si sukses historik

PS:kjo shprehja fituesi nuk gjykohet eshte shprehja e sales kshuqe mos ma merr per justifikim perdorjen e saj nga ana ime

fitusi nuk gjykohet dhe rama eshte fitues. nqs populli do ishte indinjuar nga fotot nudo qe i nxorret rames para zgjedhjeve te 2007 nuk do ta votonte
    po luli qe nuk eshte fitues dhe behet burre me b***t e te tjereve cfare shpjegimi jep????
    sipas tij dhe sales shqiperia eshte parajse dhe sipas sales shqiperia kishte rritjen me te madhe ne europe me duket se ishim te dytet ne europe por jam shum i sigurte qe hollanden e kishim mbrapa me rritjen ekonomike. surrati i saj nuk na denjonka te marri pashaporten per te cilen burri i saj na ka care mender b****n si sukses historik

PS:kjo shprehja fituesi nuk gjykohet eshte shprehja e sales kshuqe mos ma merr per justifikim perdorjen e saj nga ana ime
    Pse e ka thene Berisha ate me lart, nuk e ben te drejte. Se me kete teori, Rama nuk duhet te merrej fare me Berishen, ai eshte fituesi dhe po me kete ide i bie qe te dy te rrine perjetesisht ne pozitat qe mbajne. E verteta eshte qe jane figura publike dhe gjykohen per veprimet qe bejne dhe Rama nuk shkelqen me skandalet dhe punen e vete.
    Ne lidhje me vizat, nuk mohoet dot, qe ishte nje arritje shume e madhe e qeverise, ku ka pjesen e vete edhe Basha per liberalizimin e vizave, dicka e paprekshme dhe nje enderr per shume shqiptar deri para pak muajsh. Po ashtu nuk mund te mohoet qe Shqiperia ka patur rritje ekonomike, jo se e thote Berisha, por jane te dhena dhe statistika nga institucione serioze nderkombetare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 11-04-2011 mė 00:30

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-04-2010
    Postime
    967
    Pse e ka thene Berisha ate me lart, nuk e ben te drejte. Se me kete teori, Rama nuk duhet te merrej fare me Berishen, ai eshte fituesi dhe po me kete ide i bie qe te dy te rrine perjetesisht ne pozitat qe mbajne. E verteta eshte qe jane figura publike dhe gjykohen per veprimet qe bejne dhe Rama nuk shkelqen me skandalet dhe punen e vete.
    Ne lidhje me vizat, nuk mohoet dot, qe ishte nje arritje shume e madhe e qeverise, ku ka pjesen e vete edhe Basha per liberalizimin e vizave, dicka e paprekshme dhe nje enderr per shume shqiptar deri para pak muajsh. Po ashtu nuk mund te mohoet qe Shqiperia ka patur rritje ekonomike, jo se e thote Berisha, por jane te dhena dhe statistika nga institucione serioze nderkombetare.
    Jam shum dakort me Ty
    Nuk ka si ta mohoj levizjen e lire
    Por un dua ta di pse edhe Tani qe ne shqiptaret levizim te lire nusja e hollandezit nuk merr nenshtetesine shqiptare???
    Eshte Pyetje qe me ngacmon dhe eshte gje qe me bezdis shume sic te bezdis Ty rrahja qe u Ben Rama grave( gje qe duhet vertetuar se kan ngelur akoma ne kuadrin e thashethemeve te pavertetuara)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •