Ky milet i poshter e Injorant nuk e meriton te udh?hiqet nga nje njeri me renome Boterore si Behgjet Pacolli ky popull Idiote duhet te udh?hiqet nga niveli i tķje qobaneske ky popull i mjer nuk e done te bukuren ky popull esht mesur me mjerimin prandaje edhe nuk e akceptone nuk e duron dote te Miren.
zoti t'lasht shnosh per pacovin!
ky popull eshte shume i menqur e njeh shum mire pacovin te cilit i dha vetem 2% te votave!
thuaj ti pacocit le ti paguan puntoret e mos te merret me mashtrime!
ky popull qobanve si pacovi ua ka treguar vendin!
pacovi si qoban qe eshte ka gjet pune tash te kryeqobani hashim thaci i cili nuk po guxon me shkue as ne mbledhje te partise 'demokratike' tu kosoves athua pse ore?!![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga G-2 : 08-04-2011 mė 12:16
hashim thaci nuk ka guxue te shkoi ne mbledhje te pdk se ia kishin ba ma zi se ne restorant pllumbi ku azem syla me dosta ia msyen me rraf po hashim thaci kembet e lehta e faqja e bardh!
nuk deshiron te perjeton skenare te till se ky nuk mund e duron stupcin!
e sidomos tash qe klani limaj-syla -krasniqi jane bashkuar ne lufte kunder hashes!
tash hasha do te mundohet qe me cdo kusht limen dhe sylen ti burgos ndersa kupen ta largoi ngadal e pa-zhurme nga partia nese mundet!
Sikur une te kisha ter ate pasuri ce ka Behgjet Pacolli nuk do tja ndija per ket milet te Poshter Mashtrus e te pa Bese.
Te gjitha do ti shitja dhe nuk do te beja asnje Investim te Idiotet do ti leja ne rruge te gjithe ata 3000 puntore sa ka te punsuar Pacolli vetem ne kosove dhe po ashtu edhe ata 10.000 qe punojn jasht koosves do ti largoja nga puna dhe do ti zevendesoja me Pakistanez me nga 200 dollare ne muajt.
Vtem ather ky milet i poshter e Injorant do te kuptonin se jan popull i Poshter?
zoti te lasht shnosh per pacovin!
po me dhimsesh se e ke pas marr kete pune 'seriozisht'!
kjo puna e pasurise se pacovit eshte pikpytje mund te jete edhe ish pasuri e kosoves prandaj edhe mos fyj nje popull te tere por vetem ate 2% te cilit i takon edhe ti e myzene selmani!
A jeni turk Ju Prishtina C?Vtem ather ky milet i poshter e Injorant do te kuptonin se jan popull i Poshter?
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Jo jo Magjupe jame kabel te mjaftone kjo Milet i poshter
Ore une per juve e kame se une per vete e kame jeten e sigurt une kame pasaport Zvicerrane. por mendoja dhe shpresoja se Behgjet Pacolli esht njeriu i vetem i cili mund ta nxjerri ket Milet te poshter prej mjerimit,. Por jo kote ky milet injorant e ka te veshtir te ndahet nga mejerimi
Krijoni Kontakt