Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    miqte e vertete duken ne kohe te veshtira , se ne kohe te mira te gjithe te duan , kur je mire u thua ikni mer zhdukuni se ju njoh ca jeni , thjesht servila

po ti pse i ndihmon keta njerez o benseven ? ti u jep vete shkak te shfrytezojne ... mos i ndihmo dhe shife si do te ndryshoje puna .. skan per te kerkur me ndihme se do ta dine qe sta hedhin dote

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    ndoshta pikerisht kjo eshte arsya qe nuk kam shume friend. per cfare i dua kur thjesht te duan per interes. nuk ia vlen me mire pak edhe me vlere se shume edhe pa vlere. ben jepi nje shije te ilacit vet thjesht mos i kthe pergjigje. mua me duket sikur te bejne per budalla robe te tille prandaj nuk e meritojn ndihmen. pastaj cfare problemi ke ti ne email te ka shkruajtur bej nje delete edhe problem i zgjidhur
    I LOVE GOD

j&g

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    ndoshta pikerisht kjo eshte arsya qe nuk kam shume friend.
    edhe une

kam vetem pak miqe , dhe ata qe kam jane shume me te zgjuar se une ... keshtu qe kam ca mesoj .. nese do kisha me pak te zgjuar se vetja skisha ca mesoja prej tyre por ato do mesonin prej meje

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    po i menduat gjerat kaq ceket keni per te mbet pa shoke fare. te gjithe duam te shfrytezojme dhe te na shfrytezojne, po i gjithe sekreti eshte te menyra se si. dhe interesat duhet te jene pozitive, s'eshte e thene te jene vetem materiale.

ah e di une per cakeni nevoje ju e di, po ca te bej qe jemi me detra dhe oqeane larg, pa ju filloja une nja ca trajnime si te sillemi ne ambjentin qe na rrethon, qe te linit pershtypje nga do qe te shkonit. si filliim nga 5 dollar ora do ju merrsha, pastaj duke pare e duke bere.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    si filliim nga 5 dollar ora do ju merrsha
    sdashke me shume se pastruset

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    sdashke me shume se pastruset
    ja keto ironira te panevojshme ju lene pa shoke e shoqe ju

mire qe keni zene na nje kollopan thuaj, se do na kishit mbet lenesh fare lol

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    lol endless edhe une si fillim do te paguaja $50.00 qe te me lije te qete . me mire pa shoke do thuash ti pse. per cfare me duhet ta quaj mik nje person qe vetem shan te tjeret ose gjithmon ka mendje vetem per ankesa edhe si te perdori robt per interesat e veta no thanks. une dua rob pozitiv ne jete jo rob negative and leeches. ahaah eni ky me duket do te behet friend me ty .
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    lol endless edhe une si fillim do te paguaja $50.00 qe te me lije te qete . me mire pa shoke do thuash ti pse. per cfare me duhet ta quaj mik nje person qe vetem shan te tjeret ose gjithmon ka mendje vetem per ankesa edhe si te perdori robt per interesat e veta no thanks. une dua rob pozitiv ne jete jo rob negative and leeches. ahaah eni ky me duket do te behet friend me ty .
    postimi im me lart i i permbledh te tera me dy rreshta.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    ja keto ironira te panevojshme ju lene pa shoke e shoqe ju

mire qe keni zene na nje kollopan thuaj, se do na kishit mbet lenesh fare lol
    me mire se te kem shok ty te pakten

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    lol endless edhe une si fillim do te paguaja $50.00 qe te me lije te qete . .
    un do ti jepja qindra po ky kerkon 5 hahahaha

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •