Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787

Ecën i paralizuari, kisha shpall mrekullinë

Ecën i paralizuari, kisha shpall mrekullinë

Kisha Katolike njohu sot si mrekulli shërimin e pashpjegueshëm të një burri, i cili prej kohësh nuk mund të lëvizte këmbën e majtë, për shkak të një forme të rëndë të hernia-diskalis.

Mrekullia ndodhi edhe një herë në vendin e quajtur Shën Mëria e Lourdes, në një lokalitet në Francë, të njohur për fuqitë e tij të pashpjegueshme shëruese.

Serge Francois u zhyt në vitin 2002 në ujin e shenjtë. Fillimisht, ai ndieu një dhembje të padurueshme në këmbë, pastaj një ndjesi të thellë lehtësimi dhe një të nxehtë të papritur që i përfshiu gjymturën.

Në daljen nga uji, ai ishte në gjendje të ecte përsëri pa asnjë lloj problemi. U desh të kalonte një dekadë, gjatë së cilës u shqyrtua çdo mundësi shkencore dhe mjekësore, por asnjë mjek në botë nuk ishte në gjendje të jepte një përgjigje.

Në këtë vend të shenjtë, janë 68 numri i mrekullive të njohura nga kisha, por rastet e pashpjegueshme të shërimit, në disa raste edhe nga sëmundje të pashërueshme si tumoret, llogariten në mbi 7 000./Top Channel/
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Shkenca mjeksore po sheron cdo dite dhe nuk i quan njeri mrekulli, ndersa ju !
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Shkenca mjeksore po sheron cdo dite dhe nuk i quan njeri mrekulli, ndersa ju !

As sheknca , as prifti as hoxha as ndokush tjeter ne ket univers nuk po sheron gje.
    Jane me mijra e me mijra njerz qe po vdesin qdo dit nga shum semundje te pasherushme.

Pse nuk eshte shkenca mrekulli

Baby, I'm magic, ta-dah

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    As sheknca , as prifti as hoxha as ndokush tjeter ne ket univers nuk po sheron gje.
    Jane me mijra e me mijra njerz qe po vdesin qdo dit nga shum semundje te pasherushme.

Na quanke mrekulli kete, kur nderkohe ka miljona invalide dhe sakate ne gjith boten ? Hajde mrekulli hajde ! Le ta bejne mrekullin per te gjith ...
    Pse nuk eshte shkenca mrekulli
    Shkenca mjeksore lindi si domosdoshmeri per te perballuar semundjet qe hedh ai Zoti juaj ( gjithmon sipas Zotit tuaj )

Pershendetje Mafjoz
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Shkenca mjeksore lindi si domosdoshmeri per te perballuar semundjet qe hedh ai Zoti juaj ( gjithmon sipas Zotit tuaj )

Pershendetje Mafjoz
    Ti drejtohesh ke une me ket Zoti juaj? pa me thuaj njehere ke kam zot une?

Une i shkreti mendova qe je duke ju drejtuar ./Top Channel/

Une nuk kam Zot euro, nese nuk beson shkencen nuk do thot qe ti i beson zotat e librave fetar.Por ne anen tjeter nuk jam hajvan qe te besoj qdo gje qe hedh '' shkenca '' ne treg, dhe te jem ksi lloji ja SHKENCA KA THON EDHE U KRY. E di ti une te shoh ty duke zbuluar kontradita te feve, dhe ne anen tjeter aq shum beson shkencen sa qe fen e ke zevendesuar me te, e di ti sa kontradita ka shkenca???? mijra her me shume sesa qdo liber fetar . Une besoj qe universi udhehiqet ne menyra te qudtishme nga energjia positive negative qe gjinden ne te, prandaj qdo njeri qe shpreson ne drite ne pozitivtitet qe din te thith ket energji ne mas te madhe, tek aj mund te ndodh mrekullia, si ne semundje si ne dashuri, sukses ne pune etj....

Baby, I'm magic, ta-dah

Me duket se temen e ke hapur tek forumi katolik. Pra dhe mrekulline ja referon Jezusit, nuk besoj qe do mend per tu kuptuar... Ne te kundert te kesaj qe kam shkruar dhe ne perkrahje te asaj qe ke shkruar per energjit pozitive/negative, ti kete teme mund ta hapje tek ( Paranormalja )
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Ti drejtohesh ke une me ket Zoti juaj? pa me thuaj njehere ke kam zot une?

Une i shkreti mendova qe je duke ju drejtuar ./Top Channel/

Une nuk kam Zot euro, nese nuk beson shkencen nuk do thot qe ti i beson zotat e librave fetar.Por ne anen tjeter nuk jam hajvan qe te besoj qdo gje qe hedh '' shkenca '' ne treg, dhe te jem ksi lloji ja SHKENCA KA THON EDHE U KRY. E di ti une te shoh ty duke zbuluar kontradita te feve, dhe ne anen tjeter aq shum beson shkencen sa qe fen e ke zevendesuar me te, e di ti sa kontradita ka shkenca???? mijra her me shume sesa qdo liber fetar . Une besoj qe universi udhehiqet ne menyra te qudtishme nga energjia positive negative qe gjinden ne te, prandaj qdo njeri qe shpreson ne drite ne pozitivtitet qe din te thith ket energji ne mas te madhe, tek aj mund te ndodh mrekullia, si ne semundje si ne dashuri, sukses ne pune etj....
    Mafi kam qeshur me lot me shkrimin tend thashe po theme po dumethane mos ke ra ne kurthen e vehabizemit E thashe mos ta kane çorruar trurin se qyshe te njef une ty nuk je as per hoxhe as per prifte
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Me duket se temen e ke hapur tek forumi katolik. Pra dhe mrekulline ja referon Jezusit, nuk besoj qe do mend per tu kuptuar... Ne te kundert te kesaj qe kam shkruar dhe ne perkrahje te asaj qe ke shkruar per energjit pozitive/negative, ti kete teme mund ta hapje tek ( Paranormalja )
    besoj se e ka vene ne vendin e duhur pasi ne artikull thote KISHA KATOLIKE dhe ska bere gabim qe e ka vene tek ky nenforum !!! por mund te vihet edhe tek fenomenet paranormal !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Mafi kam qeshur me lot me shkrimin tend thashe po theme po dumethane mos ke ra ne kurthen e vehabizemitE thashe mos ta kane çorruar trurin se qyshe te njef une ty nuk je as per hoxhe as per prifte
    Jaaaa skom kapacitet burr, kta jon superior kan imagjinata tyre matet me terra byte, une kapak po munona qeshtut me zhvillu po spo shkon a

EVRA STAR :P , tash ta zberthej edhe ty haha, perderi sa isha duke shfletuar top-channel dhe gjeta ket se pari desha ta postoj tek Aktualitete shoqërore, por me dy mendje dhe vendosa qe nuk e ka vendin aty, pastaj mendova tek toleranca fetare, po frika qe kerset tomahwka dhe merzia ime qe renea te behet martir nuk me la .Per ket fenomene paranormale nuk ma ke shkuar mendja,pasi qe ndoshta dy her e kam vizituar prej qe jam i regjistuar ne forum. Me shum jam nga Politika & Feja

E mbylla me une ketu, te mos bej chit chat flsini per temen.

Baby, I'm magic, ta-dah

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-03-2011
    Postime
    174
    Nese i marrim 100 te paralizuar nga Kosova, dhe i dergojme ne kete lum te shenjt, sa prej tyre do te sherohen ?

PS: Qe ti rrisim shancat e sherimit, te paralizuarit po i konsiderojm si te krishter.

Un perso, si besoi keti lajmi. Kisha eshte e aft te manipulon gjithecka per tregun e saj.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •