Close

Rezultati i Sondazhit: A eshte garanci virgjeria e femres ne suksesin e marteses

Votues
85. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po, shume.

32 37.65%
  • Pak rendesi ka.

14 16.47%
  • Nuk e di.

9 10.59%
  • S'ka rendesi fare. Jane te tjera cilesi qe ndikojne.

30 35.29%
Faqja 5 prej 18 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 178
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Ne kohet qe jetojm sot mendoj se nqs nje femer eshte qe do jet te pakten mbi 23 vjec dhe e virgjer, ajo sduhet te jete normal, dhe eshte e rrezikshme te martohesh me nje femer te tille sepse nuk do jet ne rregull nga mendja. Gjithsesi ky eshte mendimi im.
    Por une di dhe kte qe shum femra sidomos ato qe vin nga bota Arabe dhe e kan si zakon qe virgjerin e ruajn me fanatizem, ato pothuajze te gjitha bejn jashtzakonisht shum sex anal para martese.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ximi me gjithe respektin qe kam karshi teje ketu nuk jam dakort dhe duhet te kuptosh se ke ofenduar shume femra .Nje femer e perdale e shet veten apo shkon ben sex me partnera te ndryshem por ka dhe nga ato goca qe dashurojne dike dhe nuk eshte mekat te besh sex me ate qe dashuron .Mekat eshte prifterinjte si ata katolik dhe ortodokse qe abuzojne sexualisht me te mitur , mekat eshte qe besimin fetar e kane kthyer ne biznes.
    Pershendetje Ksanthi edhe une kam respekt per ju, qellimi im ska qen qe ti ofendoj por qe ti mbroj ,pse qenka kaq e rend qe te kerkohej edhe miratimi i prindit ?

Ti ndoshta e dashuron por ti nuk e din se a te dashuron ai ty ,ti nuk e din se a do te te martoj ty dhe te kaloj jeten me ty apo ndoshta te shfrytezon vetem per avantur kete nuk po e them nga imagjinata ime por po e them realitetin qe po ndodh sot ,sot qe ne takimin e par mashkulli te thot se te don sa jeten dhe do te martoj sepse po te mos ja thot keto fjal ajo sdo ja fal virgjinitetin dhe posa tja merr kete gje i thot se nuk mundem te martohem me ty sepse tani nuk te du ndersa ky mashkulli nuk ndalet por vazhdon me famra te tjera dhe per qdo dit i nderron dhe i mashtron qe te mos i beheen bajat

une kam shok te cilet e kan be dhe e bejn nje gje te till ,nese e don nje djal ather njoftoj prinderit nese ai djali ska deshir qe ti njoftoj dhe te kerkoj miratimin e prinderve ik nga ai se ai nuk te don
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    c'rol luan kjo tek njė lidhje se? Ka fembra qė pėrpara se prek njeri por ta haje dreqi e ka dhe njė bir nga mbrapa qė po ju knaq prap hahah .. unė nuk i them vetės se mė doli e dashura e virgjer e s'ka pas asnjė tė dashur!

N'sex ka lloj lloj menyrash qė knaqet njeriu edhe pa e fut pėrpara kshtu ma shqip me thon!

Merni mėsim nga turket se nga to e kam mėsu kėtė gjė haha..
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar Maska e francis-ak47
    Anėtarėsuar
    19-01-2011
    Postime
    70
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Po bej nje research paper me teme, Maredheniet sexuale para- martese ose jo. Po e hap dhe si teme ne forum.
    Do desha ca mendime tuajat ne lidhje me keto pyetje. Pergjigjet e sondazhin mund ti perfshij te tema kerkimore qe po bej.
    Si mendoni kur femra eshte e virgjer ka me shume shance qe martesa te funksionoje apo jo?
    Mjafton vetem fakti qe femra te jete e virgjer qe te mos te tradhetoje gjate marteses?
    A eshte e drejte qe meshkujt te kerkojne me ngulm virgjerine e partneres kur vete mund te kene patur shume partnere para martese?
    Nese femra e virgjer ka me pak shance te tradhetoje ne martese, si i behet kur partneri i saj nuk eshte i virgjer? A do funksionoje njesoj martesa?
    Cfare vleresoni me shume te nje femer me te cilen mendoni te lidhni martese?
    Do ju lutesha te mos kaloni ne ofendime dhe vulgaritet.
    Diskutim te mbare.
    Qa asht kjo caveman debat ? lol
    para se me ba at pyetje lexo Froidin edhe 100 libra te tjere per human behavior psychology , kur ti bash edhe 75- 80 vite jet ma merr mendja se ta po del dikund pergjigja

uffffaaaaaa Maska e Jonilda
    Anėtarėsuar
    03-07-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    72
    hahahahhahahaha vetem duke lexuar komentet e te gjitheve ju me beri per te qeshur....
    po ti mia@ nuk ke ku ta besh paper research diku tieter por ngele te pyesesh ne forum ku njeri tallet dhe tjetri ia fut kot(pa ofenduar asnje, e mora si shembull sepse shumica ketu dhe une, vetem sa kalojme kohen dhe jo se themi te verteten..)...dhe cfare do tju thuash.. i mora ne forum..qe asnje nuk ta merr parasysh..por ti e di..bej si te duash..tung

Citim Postuar mė parė nga francis-ak47 Lexo Postimin
    o juve ju ka tret qepa ...lol
    Kam pershtypjen se qepujka .

Nuk e kuptoj pike se pari pse duhet lidhur me martesen kjo gje, para apo pas martese?? Psh une nuk kam gje kundra bashkejeteses.
    Se po me kujtohet nje kartoline qe me ka rene ne dore, me nje thenie te T.Dewar "martesa eshte e rendesishme si institucion, vetem per ata qe pelqejne instituiconet", ketu jo vetem qe po shihet martesa si institucion, por na eshte institucionalizuar edhe virgjeria e femres.
    Pastaj, nuk e kuptoj pse u dashka te diskriminohet kaq shume femra me kete gje, psh edhe une mund te ngre pretendime analoge per mashkullin , s'ka pike kuptimi, na paska mbete morali ne te berit apo jo dashuri!!!!

Anėtarėsuar
    03-07-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Kam pershtypjen se qepujka .

Nuk e kuptoj pike se pari pse duhet lidhur me martesen kjo gje, para apo pas martese?? Psh une nuk kam gje kundra bashkejeteses.
    Se po me kujtohet nje kartoline qe me ka rene ne dore, me nje thenie te T.Dewar "martesa eshte e rendesishme si institucion, vetem per ata qe pelqejne instituiconet", ketu jo vetem qe po shihet martesa si institucion, por na eshte institucionalizuar edhe virgjeria e femres.
    Pastaj, nuk e kuptoj pse u dashka te diskriminohet kaq shume femra me kete gje, psh edhe une mund te ngre pretendime analoge per mashkullin , s'ka pike kuptimi, na paska mbete morali ne te berit apo jo dashuri!!!!

me fal per injorancen, por si perkthehet ai shkrimi qe ke bere si firme???
    Nuk ka mundesi te 2-te, per te lene peshtypje te 1.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    nuk e di sa rendesi ka sepse varet nga njerezit/traditat. kam bere nje project per martesat e forta per psikologji ne vitin 2002. ne amerik shume vite me pare nuk ekzistonte bashkejetesa edhe ishin shume tradicional edhe perqindja e divorceve ishte teper e vogel kurse tani gati 80% e ciftive bashkejtojne para marteses edhe perseri perqindja per divorce eshte teper e larte duke mos marre parasysh ketu qe shume ndahen edhe gjate kohes qe bashkejetojne. kurse ne indi martesat ishin me sukses edhe pse ishin me lajmesi arsya ishte se partneret e zgjidhnin partnerin/partneren qe kishin shume te perbashkta nga niveli arsimit, familja edhe nga ana financiare. dmth quheshin martesa me fillim te ftohte por me kalimin e kohes fortesoheshin edhe partneret shkonin shume me njeri tjetrin. pra dua te them qe nuk eshte virgjeria ose seksi qe ben nje lidhje te forte & te qendrushme. sigurisht eshte i rendesishem por nuk mjafton te mbaj nje lidhje te forte. sa e vleresoj une virgjerin si individ shume por ka shume qe mendojne te kunderten pra eshte zgjidhje qe nje individ vendos vet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 30-03-2011 mė 13:27
    I LOVE GOD

j&g

Citim Postuar mė parė nga Jonilda Lexo Postimin
    me fal per injorancen, por si perkthehet ai shkrimi qe ke bere si firme???
    E keqja; te ben te Forte!

Anėtarėsuar
    03-07-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    E keqja; te ben te Forte!

e drejte si shprehje..
    Nuk ka mundesi te 2-te, per te lene peshtypje te 1.

Faqja 5 prej 18 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •