ne te gjitha parlamentet e botes opozita e ka te drejten ta braktis parlamentin,po ky presedniku u zgjedh me mesazhe te amasadorve dhe me kercnim te hashim thaqit,e keni par kur kan kerku pushimin hashimi veq u kan ne koridor te salles me telefon ne dor si kauboi,ne ate moment jakupi hapur ka then kjo eshte shkelje e kushtetutes,ai nuk ka mujt me ju dal me kallash ne der e me jau zan deren,e kathen ate qe eshte dasht ta thoj,mandej me thuani qfar kerkoi sami lushtaku ne hollin e kuvendit ne momentin kur behej trysni te pa par ne deputetet e pdk-es kete e kan then vet deshmitar te ngjarjes siq eshte lima e jakup krasniqi,prandaj ju lutemi ju e dini kush eshte strumbullari i ketij lemshi.
Une te shpreh ngushllimet e mija per vdekjen politike te pacollit,kur them vdekjen jam katerqiprisht i bindur qe karriera politike e pacollit e ka pas per njeqind vjet e kam fjalen per kosove e ne rusi nuk muj me garantu se kam ni qe dhendurret po i dojshin fort.
Hajti o prishtinali baushtella e shko puno e fito naj evro ne baushtella te gjermonis e hiqu pacollit se ska gja prej ti,e mira e kesaj eshte qe serbia ka mbet me gishta ne goj se ka mendu qe pacolli mund te behet pernjemend presednik.
Mos u merzit ngushllime edhe nje her e shko qite naj tull diku ne baushtell e gajret burr
Krijoni Kontakt