championsin do ta fitoj milani...ups harrove jane eleminuar :P (zero tituli)
do bejm at qe se ka ba askush deri me tani do fitojm champonsin dy her radhazi ...forzza inter
Dont steal, the government hates competition
Barcelona, nese nuk eleminohet ne gjysemfinale.
une mendoj qe tottenham do te shkoj ne finale
Arsenal champion
1956 1957 1958 1959 1960
Mos e harro.
Nqs takohen Barca dhe Real në 1/2 e finales atëherë do të jetë një ndeshje shumë e vështir për të dyja ekipet , e nqs e kalon Barcelonen në 1/2 finales atëherë prej asaj dite mundeni me na uru në forum fitoren e CH.L dhe me i ndryshu statistikat me e bo 10x Fitues i Ligës Kampionave.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Po,po,pooo :D
Pa merak Jack, ju do ta fitoni kete vit. Ne finale do luani perballe Real Madridit. :p
Une kam mendimin e Jack, do diskutohet mes Milanit dhe Real Madridit haha.
P.S; Me shume perzemer e ke ti, dhe ca tifoze tjere te Milankes qe ta fitoje Chelsea i Anchelotit CH-L kete vit, sesa vete ato te Chelsea. :p
Tani pas eliminimit te Milankes e keni gjet nje skuader tjeter per te bo tifozllek. Good job lol
Ju po lol, keni per te fitu ate qe fiton nusja naten e pare te marteses. :D
...edhe do te perballet me Arsenalin ne finale. :p
Enderra te bukura ne vazhdim te deshiroj ty, me gjithe tifozet e Milankes.
Oj tej :p , ne ato vite ka qene European Cup Championship , jo Champions League. Atehere nuk kane mare pjese aq shume skuadra prej te gjithe shteteve, sikur ne kohen qe eshte krijuar Champions League ne vitin 1992 e deri me sot. Plus rregullat e atehershme me te tanishmet nuk jane te njejta.
Ju bardhoshkat e Madridit i keni 6 copa prej ktyne trofeve;(European Cup Championship) qe u ka dal afati. Qato vitet qe i ke permend me lart, plus shtoje edhe vitin 1966. E ju nuk keni kan te lindur asnjoni lol
Veq 3 copa i keni prej ketyre;(Champions League)
Qe nga krijimi i Champions League ne vitin 1992 e deri me sot, asnje skuader nuk ka arritur ta mbroj titullin.
(Mos i ngatero gjerat) ;)
Hajde urime prej sonte per fitimin e CH-L. hahaha, o qiket vit kena me u shkoq, mrenda e jasht. 2 loja per pik ne kampionat(njo veq e hongret), 1 per finalen e kupes te spanjes, 2 loja ne gjysem finale te CH-L(po e kalut Tottenham :p) , plus edhe 2 loja tjera per super kupen e spanjes.Nqs takohen Barca dhe Real në 1/2 e finales atëherë do të jetë një ndeshje shumë e vështir për të dyja ekipet , e nqs e kalon Barcelonen në 1/2 finales atëherë prej asaj dite mundeni me na uru në forum fitoren e CH.L .
7 loja, ka 5 copa per cdo ndeshje. Bojeni vet hesapin sa ju del. :D
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 21-03-2011 më 22:41
#VamosArgentina
mos harro thekkthi kur te vjen finalja folem nah aty, e shohum kush sheh Endrra une a ti;Se ti kshtut strateg i futbollit ishte kish ba bile mja ja niss mu mirr me naj pune si trajner, apo si ekspert i ndeshjev????? suksese ne ktoh drejtime
FORCA ArSeNNaL![]()
Arsenal champion
kete vite perseritet finalja barcelona vs manchaster united dhe kjo e fundit mere hakmarje 100%
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
Finale: Barca - Inter
Fito Inter me gol te Ettos ne min te 119 te kohes shtese .lol Dhe behet ekipi pare qe fiton championsin 2 here rrjesht![]()
Valencia.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt