ju lutem kush me ndihmon per te gjetur paswordin e gmailit te vodafoneweb@gmail.com sepse po me mban te bllokuar telefonin.sepse po sgjeta kete kod nuk mund ta formatoj dot htc time.
ju lutem kush me ndihmon per te gjetur paswordin e gmailit te vodafoneweb@gmail.com sepse po me mban te bllokuar telefonin.sepse po sgjeta kete kod nuk mund ta formatoj dot htc time.
pershendetje kam nje nokia e51 dhe kur kerkoj per internet wireles gjej shume por jane me pasword sme lene te hyj si mundem ta heq apo gjej pasw e internetit.
Pershendetje. Kam ndigjuar per programe te cilat quhen air-crak.por deri sa te gjejsh programin duhet te kesh internet qe te lexosh,dhe mendoj se me mire do te ishte te kesh laptop ( sepse lidhesh me wi-fi rrjete ) dhe po qe se perdor linux ke me shum llojshmeri
Dhe lehtesira nga forumet linux. Shpresoj se te ndihmova sadopak. Rrespekt.
Pershendetje ,me celular nuk gjehen kodet edhe me laptop eshte e veshtire ,nqs sie marre ndonje here me kto gjera eshte e kote ti futesh punes.Po qe se te intereson tema munde te shohesh ktu http://www.backtrack-linux.org/
shko te C/username/appdata dhe kerko per Skype folder , fshij emrin si deshiron
lol don me hack wireless me Nokia ....
gjej 1 si nuk ka password
nuk hapen dy ad skype ne nje email
Nuk jam i sigurt a esht ktu vendi per pyetje telefon celular por,
A din dikush ne Forum per Nokia C6 , kur e ndezi telefonin me del kjo - Allow connection to network to enable updates to Home screen content ? Updates can be disabled from 'Options'. nuk me punon tash Touchscreen hiq !
Si i behet ksaj pune mos ka ndonje problem mbrenda apo me esht prishur Touchscreen ,
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Tė lejojė lidhjen nė rrjet pėr tė mundėsuar rejat me pėrmbajtje Home ekran? Updates mund tė jetė me aftėsi tė kufizuara "Options" keshtu thot
Krijoni Kontakt