Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 125
    i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    ju lutem dua ta di se krueministri hashim shumari dhe PRESEDNIKU BEHXHET PACOVI ,a e denuan krimin qe ndodhi daj nje femje afer gjilanit se nuk kam degjuar lajme sot skisha mundesi dua ta di dhe qfar komenti kishin
    As un nuk ndegjova kerkund reagim zyrtar, Valle a asht gjaku Shqiptarin ma i lir se sa Amerikanit. Nuk pash kerkund as Liber ngushllimesh.

Por tkishte ndodh e kunderta- Nje shqiptari ta qellonte nje Serb 14 Vjeqar,(mediat botrore do ta kishin raportu a po jo) Po ky shqiptari met vertet ishte quajtur terrorist. Mandej antarit e ketij forrumi do ti quanin taliban, e do ta akuzonin per kercnimin e stabilitetit ne rajon etj etj

Edhe Gazetaria jon eshte ne gjendje te mjerushem, kontrolluar nga jasht ne gjdo aspekt, ska kurfar pavarsie

A nuk ju kujtohen trazirat e vitit 2004, ata ndodhen per te njejten arsye, shaku mbyti femiun shqiptar por per ket rast ather pati me shum ne media. Kurse tani kta rraste trajtohen sikur te ishin asgje te vogla, KRIMINALE, jasht ligjore

Deshta te pyes pse ndodhi ky rast athu, Perqkak se ky djalosh morri MOLLA ne arren e shkaut. Apo perqkak qe shkau gjeti rastin met vrau met kallzu se ende jam ktu
    BAC, SU KRY

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776

ku jan ata patriota te forumit qe nuk ndalen duke fy pse se denojn kete vrasje po te flitej se kete e kam be ekstremista islamik tani do i kishim mbi 100 komentet ,por siq duket e paska be nje jomusliman dhe kjo eshte gje normale

Po shihet fytyra e juaj zoti ju udhezoft[/QUOTE]

Ximi shume mire e paske thane edhe ti. Vec une po te plotsoje.Po te kishte vrare dikend nje mysliman nuk do te ishin ndalur patriotat e forumit duke fyer. Ose anasjelltas.Po ta kishte bere vrasjen nje i krishtere shqiptare , myslimanet shqiptare te forumit sdo linin gje pa thene.
    Madje do ti kercenonin edhe familjen e vrasesi.Packa se hakmarrja eshte akt anticivilizues.

Por kesaj radhe e ka vrare serbi shqiptarin. Ne nuk komentojme shume ne kete teme. Ne kete rast nuk vlen kanuni i Lekes,qeveria duhet ta zgjidhe rastin. Sepse tani jemi te civilizuar.

E peshtire.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Shiqojini postimet tek vrasja e ushtarve dhe shikoni komentet te vrasjes se ketij engjulli,dhe do te shifet sa dhembje kemi per filizat shqiptar qe ju shuan jetet ne lule te femiris.Turp per te gjithe,nga ata me te lartit-Qeveritaret e deri tek antaret qe villnin vrer mbi ne ne baza fetare pa asnje shkas!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e tr0p0jan
    Anëtarësuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    ATJe Ku S`Ke Qene NDoNJeHeRe Ti.
    Postime
    101
    kalojn sa me leht kete dhimbje te rend

ku jan ata patriota te forumit qe nuk ndalen duke fy pse se denojn kete vrasje po te flitej se kete e kam be ekstremista islamik tani do i kishim mbi 100 komentet ,por siq duket e paska be nje jomusliman dhe kjo eshte gje normale

Po shihet fytyra e juaj zoti ju udhezoft[/QUOTE]

Spo kuptoj une,kjo teme qenka hape me pase sa me shume komente,dmth konkurence !!!!!!!!!!!!????????????
    ŧã®ĸФШЭÐ

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Spo kuptoj une,kjo teme qenka hape me pase sa me shume komente,dmth konkurence !!!!!!!!!!!!????????????
    Jo nuk eshte ashtu,por kjo tregon se sa e duam njeri tjetrin,dhe ne vend qe te shprehni ngushllime Ju vini me kete koment pa asnje vler!Ai ishte nje Engjull, sepaku te keni respekt ndaj nje femije te pafajshem qe u vra ne sy te prindit nga ata qe na vran e na masakruan per shum vite me radhe!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga e panjohura : 07-03-2011 më 07:18
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443

Plumbat erdhën nga Pasjani
    Leutrim Musliu, 13-vjeçar, u vra në pikë të ditës, në malin e fshatit të tij, Uglar të Gjilanit. Babai i tij, Rrahimi, thotë se djalin ia vranë serbët e Pasjanit. Si të dyshuar për rastin, policia ka arrestuar një serb. Banorët e Uglarit mendojnë se sulmi ishte i organizuar dhe janë përdorur edhe bomba dore. Musliajt nuk i ka ngushëlluar askush nga institucionet.

Nga Nexhmije Ahmeti më 07 mars 2011 në ora 08:01
    I kishte vetëm 13 vjet. Leutrim Musliut plumbat ia morën jetën të shtunën, derisa me babanë e tij po kthehej nga mali, ku kishte shkuar për të marrë dru për familjen.

Familja Musliu është nga fshati Uglar. Nga Serbia i ndan fshati Pasjan, i banuar me serbë. Të dielën, në shtëpinë e Musliajve ishte hapur e pamja për Leutrimin. Ndërkaq, trupi i tij gjendet ende në morg për ekspertizë, familjarët janë të shokuar dhe nuk mund të pajtohen me atë që ka ndodhur.

Ngjarjen po e përjeton më së vështiri ai, në duart e të cilit ka dhënë shpirt i biri. Rrahim Musliu është babai i Leutrimit. Ai ishte më i madhi nga fëmijët. Por ia vranë, siç thotë, serbët e Pasjanit.

Rrahimi 39-vjeçar rrëfen për Expressin se si ka ndodhur ngjarja.

“E kam mushë kerrin me dru. Leutrimi a kanë mbi kerr të druve, unë jam kanë me shpinë prej tij, kur kam ni krisma. E kam ni djalin t’u thanë ‘ babë, m’rrokën plumat’”, tregon Rrahimi.

Pas plagosjes, Leutrimi, sipas babait të tij, ka zbritur nga qerrja në këmbë të veta, mirëpo më nuk ka mundur të ecë. Ashtu të plagosur, Rrahimi e kishte bartur në shpinë deri te shtëpia, gjysmë ore larg prej malit. Edhe gjatë atij udhëtimi të vështirë, sipas Rrahimit, ishin gjuajtur vazhdimisht me plumba. Thotë se Leutrimi gjatë gjithë kohës ka qenë me vetëdije dhe ka folur.

“Më thoshte: ‘babë mos u mërzit, se shkoj në spital dhe ka me m’mejt krejt”, tregon ai duke qarë.

Rrahimin e brengos fakti se nuk ka mundur me asgjë t’i ndihmojë djalit, i cili po i vdiste në duar. “Nuk mujta me e pshtu Leutrimin... Ka qenë i rritshëm, ka qenë nxënës i shkëlqyeshëm.... s’di çka boj pa to. Ma vranë para syve”, vajton vdekjen e tij Rrahimi.
    Sikur e ndjen veten fajtor pse e mori me vete në mal. Por, atë ditë Leutrimi kishte insistuar shumë që të shkonte së bashku me babanë dhe të tjerët për të marrë dru. Këtë e dëshmon edhe Avni Shabani, i cili ditën e kobshme kishte qenë së bashku me ta në mal.
    “S’ka pasë njeri i gjallë që e kthen. Ka insistuar shumë me ardhë me ne”, tregon Shabani.

Këtë e pohon edhe babai i Leutrimit.
    “Nuk ka ardhur gati kurrë me mu, por atë ditë s’e di qysh iu tek”.

Rrahim Musliu jeton në gjendje të rëndë ekonomike dhe ka edhe shtatë fëmijë të tjerë. I vetmi burim jetese për familjen e tij është bartja e druve me kuaj. Ai kërkon që vrasësit e djalit të tij të gjenden sa më parë dhe të marrin dënimin e merituar.
    “Menxi e kam rritë, ma shumë pa bukë. A vritet fëmija, bre?”, shpreh dhimbjen Rrahimi.
    Megjithatë, ai nuk beson shumë në drejtësinë e Kosovës, sidomos kur bëhet fjalë për serbë.

Si të ishte luftë

Banorët e Uglarit thonë se edhe më përpara kanë pasur problem me serbët e Pasjanit - sidomos ata që kanë marrë dru në mal, e që janë sulmuar nga fqinjët e tyre.
    Avni Shabani tregon se atë ditë është shtënë nga shumë armë dhe nga shumë drejtime. “Mendoj se ata kanë qenë grup”.

Por, policia deri më tash ka arrestuar vetëm një person, serb i fshatit Pasjan.
    “S.Zh. i lindur më 1967, serb i Kosovës, dyshohet se ka lidhje me rastin në fjalë”, thotë zëdhënësi i Policisë për rajonin e Gjilanit, Ismet Hashani.

Sipas tij, në prani të prokurorit është bërë bastisja e shtëpisë së të dyshuarit, me ç’rast është konfiskuar një armë gjuetie dhe 14 fishekë. I dyshuari është ndaluar në afat prej 48 orësh.

Por, babai dhe të afërmit e Leutrimit këmbëngulin se në këtë rast kanë qenë të përfshirë më shumë persona, pasi që njëkohësisht është vrarë Leutrimi, por edhe njëri nga kuajt që tërhiqte qerren. Madje, ata thonë se në këtë rast janë përdorur edhe bomba dore. “Është shtënë sikur të bëhej luftë”, thotë Avni Shabani.

Ai është i bindur se në Leutrimin është shtënë nga pushka automatike, pasi që, sipas tij, plumbi i ka dalë anë e përtej belit dhe ia ka qitur zorrët përjashta.

Derisa policia është ende duke hetuar motivet e kësaj vrasjeje, trupi i Leutrim Musliut, nxënës i klasës së shtatë, pritet që të varroset të hënën (sot) në varrezat e fshatit.
    BAC, SU KRY

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Me fat na qofte (pa)varsia!.............Na sulmohen femijet na serbet, na rrahen femijet nga serbet, ju thehen gjymtyret femijeve tan nga serbet, na vrahen femijet dhe askush nuk kerkon e as jep pergjegjesi.

Na vran kur ishim ne sundin e tyre, po na vrajne edhe tani qe kinse nuk jemi me nen sundin e tyre.

Mallkuar qofte ky nacion qe vret ne pabesi dhe mallkuar qofshin edhe ata qe i lejojne keto gjera.

Ngushllime familjes............ i lehte i qofte dheu femiut qe iu shkeput jeta ende pa e fillu mire.

i/e regjistruar Maska e tr0p0jan
    Anëtarësuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    ATJe Ku S`Ke Qene NDoNJeHeRe Ti.
    Postime
    101

Me duket paska e nxituar kjo qe ka thene ai,sepse ndoshta dikujte si intereson te shkruaje,ndoshta nuk jane online te shkruajne,kjo do te thote qe ky te ( Ofendoje ) ?!??!!??!
    Sot smund te akuzosh asnje,dhe te mendosh qe mund te jesh me i mire se tjetri,kshuqe cdo njeri ka mendimin e vete dhe partiotizmin e tije,meqe je aq patraiot ose ke kaq shume dhimbsuri ate shkruaj dicka qe tbej tjeret te shkruajne,dhe jo budalliqe dhe gjera qe sja vlen.
    ŧã®ĸФШЭÐ

Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Disa Komente Citim

Po te vrahet apo plagoset nje serb,do te mblidhej e gjithe keshilli i sigurimit,me pastaj qeveria jone dot shkonte me nguti ne vend te ngjarjes dhe ti ngushëllonte familjaret,Por ne kete rast eshte vrare nje femi shqiptar,ska gje nuk brengoset kush.Tamam si no koherat e vjetra millosheviqjan

Oh Zot habitem pse kaq pak komente, dhe keto qe jane nuk shpalosin aq shume urrejtje ndaj serbeve sikur qe vepruan me gjithe myslimanet e Kosoves para disa dite kur nje person i çmendur i lindur dhe rritur ne gjermani vrau dy ushtare Amerikan. A thua valle, me shume i doni serbet se sa myslimanet e Kosoves!? Urrejtje,mllef, sharje, ofendime, gur e dru u zbrazen ndaj cdo personi qe ndjehet sado paaak musliman ne Kosove. Ndersa, sot as qe komentojne kete vrasje mizore, tradhetare, makabre te nje femiu te Kosoves, ncncnc. E more Shqiptare qe keni humbur si "qurat ne mjegull"Zoti ua falte e ua ndriçoftë rrugen...

Dikund shenohet Epopeja e Luftes Çlirimtare, ndersa pak matane, perseri vdiset nga po te njejtit njerez dhe po te njejtat arsye qe jane vrare Ushtaret e Lirise !
    BAC, SU KRY

Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Vrasja në Gjilan besohet të ketë qenë e qëllimshme
    Nga Express më 07 mars 2011 në ora 12:50
    Policia e Kosovës është duke zhvilluar hetime intensive lidhur me vrasjen e një 14 vjeçari në Uglarë të komunës së Gjilanit. Pas incidentit të së shtunës, forcat policore arrestuan një të dyshuar serb, me inicialet Zh.S., ndërsa pas bastisjes së shtëpisë së personit në fjalë konfiskoi një pushkë gjuetie dhe 14 fishekë të kalibrit 16 milimetër.

Zëdhënësi i policisë rajonale në Gjilan, Ismet Hashani, i tha Radios Evropa e Lirë se aktualisht nuk ka ndonjë të dyshuar tjetër dhe se gjatë hetimeve të deritanishme në vendin e ngjarjes janë gjetur shumë gjurmë që mbështesin dyshimin.

Ai nuk foli për motivet eventuale të shtënies me armë zjarri, por përjashtoi mundësinë që ajo të ketë ndodhur aksidentalisht.

“Besohet se është e qëllimshme dhe ata janë gjuajtur nga prita, por nuk mund të japim paragjykime se nga kush, pasi që ende nuk kemi dëshmi të mjaftueshme për t’i ditur motivet e kësaj vepre të rëndë, por sigurisht që hetimet në vazhdim do ta zbardhin këtë rast të rëndë”, tha Hashani.

Djaloshi i 14 vjeçar me përkatësi etnike shqiptare u vra të shtunën në fshatin Uglarë gjatë kthimit nga mali me qerre të ngarkuar me drunj. /rel/
    BAC, SU KRY

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •